Forum » Pomoč in nasveti » Zagon prenosnika
Zagon prenosnika
mimii ::
Pozdravljeni!
Prosil bi če mogoče kdo ve zakaj se acer aspire 5552g zažene šele po parih poskusih na tipki za vklop.
npr 3je poskusi ko se pritisne tipka za vklop se pokaze le crn zaslon slisi se samo ventilator in lucka sveti.
Ko recimo pritisnem 4 na tipko za vklop se računalnik normalno zažene in preide v sistem windows.
Računalnik potem ves čas normalno laufa, dokler se ga ne izključi. Nato nastane spet problem.
Probal sem rame menjati, vendar nič, naredil sem update biosa, na novo spihal ter namazal termalno pasto.
prosim za vašo pomoč.
Prosil bi če mogoče kdo ve zakaj se acer aspire 5552g zažene šele po parih poskusih na tipki za vklop.
npr 3je poskusi ko se pritisne tipka za vklop se pokaze le crn zaslon slisi se samo ventilator in lucka sveti.
Ko recimo pritisnem 4 na tipko za vklop se računalnik normalno zažene in preide v sistem windows.
Računalnik potem ves čas normalno laufa, dokler se ga ne izključi. Nato nastane spet problem.
Probal sem rame menjati, vendar nič, naredil sem update biosa, na novo spihal ter namazal termalno pasto.
prosim za vašo pomoč.
mimii ::
PreviousUser ::
Meni se podobno dogaja. Prižge se šele, ko ga izklopim iz napajanja in zalaufam na baterijo. Drugače laufa samo ventilator...
DeeCoy ::
PreviousUser je izjavil:
Meni se podobno dogaja. Prižge se šele, ko ga izklopim iz napajanja in zalaufam na baterijo. Drugače laufa samo ventilator...
Ti imaš verjetno čisto drugačen problem.. tehnično gledano
PreviousUser je izjavil:
Kaj pa bi lahko bilo?
PreviousUser je izjavil:
PreviousUser je izjavil:
Kaj pa bi lahko bilo?
Moje mnenje, glede na simptome je kak čip za polnjenje, mogoče polnilec, vhod na matični.. Se to praviloma dogaja? Tudi, če je baterija zunaj, pa ga prižgeš samo na kabel? Kateri model je?
Ja vedno se to dogaja, tudi če je samo na kabel. Nek HP, ga imam v službi, pogledam jutri.
Polni pa potem normalno? Zelo čudno, ampak pomoje gre za čip na matični..
Ja, polni čisto normalno. Če se mi pa zgodi, da ga prižgem na napajanju, se ventilator ne izklopi, dokler ne vzamem baterije ven in držim nekaj časa tipke za vklop. Potem pa normalno prižgem, ko ni na napajanju.
PreviousUser je izjavil:
Ja, polni čisto normalno. Če se mi pa zgodi, da ga prižgem na napajanju, se ventilator ne izklopi, dokler ne vzamem baterije ven in držim nekaj časa tipke za vklop. Potem pa normalno prižgem, ko ni na napajanju.
Prvič slišim za tako težavo, je pa definitivno v plati.. Za kateri model pa se gre?
PreviousUser je izjavil:
Prvič slišim za tako težavo, je pa definitivno v plati.. Za kateri model pa se gre?
HP EliteBook 840 G2
Glede na to, da je port za polnjenje na matični, je najprej to za preverit.. Je pa to skoraj sigurno hardware related. Lahko poskusiš še s kako posodobitvijo BIOSa..
MIHAc27 ::
Jaz vseeno malce sumim na napajalnik. Če je kakšna opcija, poskusi najti kompatibilnega za poskus.
Koliko časa pa baterija kaj zdrži? Včasih kake bolj slabe tudi lahko nagajajo. Potem je najbolje sprobati tako, da se jo odstrani in samo z napajalnikom zaženeš.
Koliko časa pa baterija kaj zdrži? Včasih kake bolj slabe tudi lahko nagajajo. Potem je najbolje sprobati tako, da se jo odstrani in samo z napajalnikom zaženeš.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Popravilo matične ploščeOddelek: Pomoč in nasveti | 4832 (3770) | solatko |
» | okvara ASUS notebook-aOddelek: Strojna oprema | 2162 (1859) | quadro933 |
» | Računalnik se ne prižgeOddelek: Pomoč in nasveti | 17845 (13968) | G_mAn |
» | Spanje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 3095 (2692) | ST-777 |
» | Računalnik potrebuje 5-10 min za zagonOddelek: Strojna oprema | 2716 (2208) | kratos |