Forum » Mobilne tehnologije » Blackphone - nakup / izkušnje
Blackphone - nakup / izkušnje
Pretorijanec ::
Pozdravljeni!
V zadnjem času razmišljam o nakupu novega mobilca. Glede na potrebe pri poslu in dejansko možnost, da mi kdo vdira v komunikacijo, sem začel razmišljati o rešitvi z dodatno varnostjo. Tale članek: https://sensorstechforum.com/most-secur... telefone rangira in mika me Blackphone 2. A ga kdo ima in lahko pove o svojih izkušnjah? Malo sem tudi pogledal po nakupnih opcijah in... je zmeda. Velika. Google za navedno geslo buy Blackphone 2 da ven raznorazne telefone, ki pa so, tako zgleda, neke vrste kloni.
Skratka, če ima kdorkoli kakšen koristen nasvet ali celo lahko pove svojo izkušnjo z uporabo: hvala, bom vesel.
V zadnjem času razmišljam o nakupu novega mobilca. Glede na potrebe pri poslu in dejansko možnost, da mi kdo vdira v komunikacijo, sem začel razmišljati o rešitvi z dodatno varnostjo. Tale članek: https://sensorstechforum.com/most-secur... telefone rangira in mika me Blackphone 2. A ga kdo ima in lahko pove o svojih izkušnjah? Malo sem tudi pogledal po nakupnih opcijah in... je zmeda. Velika. Google za navedno geslo buy Blackphone 2 da ven raznorazne telefone, ki pa so, tako zgleda, neke vrste kloni.
Skratka, če ima kdorkoli kakšen koristen nasvet ali celo lahko pove svojo izkušnjo z uporabo: hvala, bom vesel.
louser ::
Google Pixel, ki ima najbolj ažurne varnostne posodobitve in Signal.
Onemogočiš aplikacije, ki jih ne potrebuješ, po želji še odstraniš Gugl servise in omejiš dostop vsem aplikacijam.
Onemogočiš aplikacije, ki jih ne potrebuješ, po želji še odstraniš Gugl servise in omejiš dostop vsem aplikacijam.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: louser ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Neuradni Blackphone 2 ne bodo več delovaliOddelek: Novice / Android | 4804 (2957) | franckranc |
» | Niti BlackPhone ni popolnoma imun na napadeOddelek: Novice / Varnost | 8835 (5654) | Mehmed |
» | Identifikacija telefona zaradi razlik v merilnikih pospeškaOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 12379 (10227) | [D]emon |
» | MWC: Blackphone kot telefon s poudarkom na zasebnostiOddelek: Novice / Android | 6707 (4856) | Looooooka |