Forum » Loža » Vračilo izdelka na Amazon.com
Vračilo izdelka na Amazon.com
mozzare ::
Pozdravljeni,
pred nekaj dnevi sem iz Ameriškega Amazona prejel en izdelek, ki ga v Evropi ni mogoče kupit, seveda ima USA priključek.
Problem pa je v tem, da gre za zelo močno napravo (4500W) in pride transformator voltaže preko 300EUR, pa ni nujno da bo delalo na našem omrežju. Sedaj je opcija ali ga prodam tukaj (mala verjetnost da kdo kupi) ali pošljem nazaj in si naredim minus.
Izdelek bi najraje poslal nazaj, seveda bom moral plačati visoko poštnino. Me pa zanima, če ima kdo izkušnje s tem, kako bi si naredil s pošiljanjem najmanj minusa?
Hvala za pomoč.
pred nekaj dnevi sem iz Ameriškega Amazona prejel en izdelek, ki ga v Evropi ni mogoče kupit, seveda ima USA priključek.
Problem pa je v tem, da gre za zelo močno napravo (4500W) in pride transformator voltaže preko 300EUR, pa ni nujno da bo delalo na našem omrežju. Sedaj je opcija ali ga prodam tukaj (mala verjetnost da kdo kupi) ali pošljem nazaj in si naredim minus.
Izdelek bi najraje poslal nazaj, seveda bom moral plačati visoko poštnino. Me pa zanima, če ima kdo izkušnje s tem, kako bi si naredil s pošiljanjem najmanj minusa?
Hvala za pomoč.
- spremenil: mozzare ()
recmajkemi ::
S trafo bi moglo ... pa saj si vedel, da bo US priključek in motor na njihovo napetost & voltažo.
Ne vem zakaj :suprisedpikachuface.
Še odgovor na tvoje vprašanje: Če je kaj narobe z naročilom/izdelkom* ti Amazon krije poštnino v določenem znesku. Sam sem vračal ročni brusilnik na Am.de in so mi krili poštnino. (vračilo že vplačane)
*bodi kreativen
Za ameriko zna bit poštnina res podobna ceni trafa, predlagam nakkup trafa in uporabo mašine. Ko ti odsluži jo prodaj, kar nekaj kombinacij takih mašin je na bolhi. Tako boš imel še najmanj minusa.
Srečno
Ne vem zakaj :suprisedpikachuface.
Še odgovor na tvoje vprašanje: Če je kaj narobe z naročilom/izdelkom* ti Amazon krije poštnino v določenem znesku. Sam sem vračal ročni brusilnik na Am.de in so mi krili poštnino. (vračilo že vplačane)
*bodi kreativen
Za ameriko zna bit poštnina res podobna ceni trafa, predlagam nakkup trafa in uporabo mašine. Ko ti odsluži jo prodaj, kar nekaj kombinacij takih mašin je na bolhi. Tako boš imel še najmanj minusa.
Srečno
V tej državi vsi vedo za vse svinjarije, ki se dogajajo.
Ko pa vprašaš, kdaj so prijavili kako stvar pa črički.
Če veš, obišči & prijavi na; e-uprava.gov.si/podrocja/vloge/vloga.html?id=2377
Ko pa vprašaš, kdaj so prijavili kako stvar pa črički.
Če veš, obišči & prijavi na; e-uprava.gov.si/podrocja/vloge/vloga.html?id=2377
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Cincanje pri nakupu nepremičnineOddelek: Loža | 3140 (1792) | PreviousUser |
» | Neprevzem poštne pošiljkeOddelek: Loža | 11237 (6366) | objavi_nateg |
» | Kako vrniti superge kupljene preko amazonaOddelek: Pomoč in nasveti | 784 (614) | diler515 |
» | computeruniverse.net - kako dolgo se čaka?Oddelek: Kaj kupiti | 5862 (3906) | darkolord |
» | Slo. Trgovine, ki krijejo poštnino v primeru vračila nazajOddelek: Kaj kupiti | 834 (546) | Vanquish |