» »

Kako vrniti superge kupljene preko amazona

Kako vrniti superge kupljene preko amazona

alese ::

Kako to gre, če sploh, kupil na amazon co uk, kot sem videl iz naslova naj bi prišlo to iz nemčije, sam to sem že vstran vrgel.Sem nov na amazon.lp

tomy5 ::

Saj imaš račun na Amazon svojem računu, vpiši se in preberi.

hvala sem že, nima smisla vračati ker sem že vstran vrgel original embalažo

diler515 ::

saj nima veze, lepo greš na amazon.co.uk, se preklikaš do strani za customer support, izbereš webchat, ga klikneš in se prijazno zmeniš da bi zadevo rad vrnil (nisi napisal razloga zakaj, tako da ti težko povem a je boljše povedati po resnici ali malo prilagoditi zgodbico, da ne bo problema zaradi odsotnosti embalaže), oni ti bodo poslali neke papirje, ki jih izpolniš po priloženih navodilih in daš v oziroma na paket, ki ga pošiljaš, ko pošlješ pošlji s sledenjem in prišparaj račun, ko se vrneš domov pejt spet na customer support in jim povej da si poslal, daj tracking številko in povej kolk si plačal (zdaj če hočeš golfat najprej vprašaj če rabijo sliko računa in če rečejo da ni treba lahko poveš par funtov višjo ceno, če ne bi pa mogel poskenirat račun in na sliki popravit št, kar se ti ne splača pomoje) da dobiš vrnjeno še poštnino (tudi tukaj zna bit razlog zakaj vračaš pomemben... ker recimo če je s supergami nekaj narobe potem oni 100% krijejo poštnino, drugače pa odvisno kolk si prijazen).... načeloma naj bi dobil denar nazaj ko oni dobijo paket, ampak če si prijazen ga boš verjetno dobil že ko pošlješ, vrnjeno dobiš lahko ali v isti obliki kot si plačal (recimo če si plačal s kreditno kartico x boš dobil na njo nazaj denar (pa pri kreditnih zna trajat par dni da bo to vidno na tvoji strani (zahvali se bankam, ki imajo debilno postavljen sistem)) oziroma lahko si izbereš nek drug izdelek (če nista enaki ceni boš bodisi doplačal razliko ozioma jo dobil nazaj) oziroma vzameš iste superge še enkrat (recimo če ti niso prav vzameš za št. večje/manjše)....

če hočeš bit lopov pa lahko tudi neki zmutiš da ali nisi dobil superg (če si vzel počasnejšo dostavo potem načeloma ne podpisuješ ničesar in komot rečeš, da jih ni blo) oziroma da si dobil v škatli opeko (pač nekaj da je bil paket enako težek kot bi mogel bit nima pa nobene vrednosti tako da ne boš moral nič nazaj pošiljat) če si vzel s hitro dostavo in si se mogel podpisat ob prejemu (reci tudi da je navzven paket zgledal normalno in nisi titi sumil da je z njim kaj narobe)... v tem primeru obdržiš superge in jih lahko prodaš na bolhi + dobiš nazaj denar

hvala, ne najdem customer support

diler515 ::

help -> need more help -> contact us -> select an issue -> chat

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Poštnina pri vračilu Amazon.de

Oddelek: Omrežja in internet
318978 (1536) tikitoki
»

Komu POST AG (AT) posreduje pošto v SLO?

Oddelek: Loža
376996 (3357) starfotr
»

Nakup iz Amazona.de

Oddelek: Kaj kupiti
2110764 (8948) Han
»

paypal - kako nazaj do denarja

Oddelek: Omrežja in internet
295795 (4304) Saintek

Več podobnih tem