Forum » Loža » Algoritmi
Algoritmi
dtrsten36 ::
Zanima me, kako ali kje priti do algoritma, ki bo ga potreboval za sebe. najbolše bi bilo, osebno z človekom, ki ga zna napisat. seveda, bi človeka za trud poplačal.
- polepsal: bluefish ()
Phantomeye ::
Ko nekdo reče, da bo nekomu plačal za "trud" in ne za "delo", to v prevodu pomeni "ne bom ti plačal polne cene".
Po moje rabi algoritem, ki mu bo povedal, če je uporabil preveč vejic :P
Po moje rabi algoritem, ki mu bo povedal, če je uporabil preveč vejic :P
nergac ::
Dobro bi bilo da konkretno napišeš kaj rabiš.
Lahko je težava enostavna, lahko pa nerešljiva ...
Lahko je težava enostavna, lahko pa nerešljiva ...
dtrsten36 ::
Depakin, ali, A110, če, imata, potrebno, znanje, vama, predstavim, kaj, bi, jaz, hotel. če, je, izvedljivo, bom, to, predstavil, na, slo-tech.com, pod, to, rubriko. mislim, da, je, to, namen, tega, foruma.
Ker pa ne morem mimo komentara Phantomeye in posredovanja bluefischa, ki sta človeku pri drugem sodelovanju na tem forumu podelila tako modrost, da je gledal v ekran 5min in ni vedel......!!!!???
ne morem napisat kaj, po pogledanih komentarjih pri drugih temah od Phantomeye" mater sem srečen v življenju" ,blufischa nisem niti pogledal.
Se oproščam vsem, ki pridno in vestno delijo znanje na tem forumu.
Ker pa ne morem mimo komentara Phantomeye in posredovanja bluefischa, ki sta človeku pri drugem sodelovanju na tem forumu podelila tako modrost, da je gledal v ekran 5min in ni vedel......!!!!???
ne morem napisat kaj, po pogledanih komentarjih pri drugih temah od Phantomeye" mater sem srečen v življenju" ,blufischa nisem niti pogledal.
Cruz ::
Ker pa ne morem mimo komentara Phantomeye in posredovanja bluefischa, ki sta človeku pri drugem sodelovanju na tem forumu podelila tako modrost, da je gledal v ekran 5min in ni vedel......!!!!???Zdaj pa sem se res iz srca nasmejal.
One of the most moral acts is to create a space in which life can move forward.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Motiv za vdor v HBO izsiljevanjeOddelek: Novice / Kriptovalute | 14741 (8557) | prateek |
» | Steven Seagal(Ai kido) & MMAOddelek: Loža | 5242 (4667) | solatko |
» | Študent star 24 ima rad 16 letno dekle! (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 58450 (47081) | Rias Gremory |
» | Iskanje ideje.Oddelek: Programiranje | 6680 (4683) | boolsheat |
⊘ | AC LJ-KR, beware of snipers (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 4490 (3291) | perci |