Forum » Omrežja in internet » Odstranitev WiFi antene na modemu
Odstranitev WiFi antene na modemu
simpleshop ::
Danes sem dobil nov modem Comtrend GRG-4260u (Telekom Slovenije) pa me zanima če ima kdo kaj izkušenj z tem modemom , je v praksi enako dober kot recimo Iskratel G68?
Predvsem me pa zanima če kdo zna odstraniti antene - namreč imam svoj Unifi in me te antene samo motijo - sploh ker sem omejen z prostorom kjer je modem lociran.
Antene mi pa nikakor ni uspelo odstranit - imam občutek da bi jih edino potrgal stran lahko.. Sem kaj spregledal?
Link do modema:
https://www.comtrend.com/Product/77$pro...
Vnaprej hvala..
Predvsem me pa zanima če kdo zna odstraniti antene - namreč imam svoj Unifi in me te antene samo motijo - sploh ker sem omejen z prostorom kjer je modem lociran.
Antene mi pa nikakor ni uspelo odstranit - imam občutek da bi jih edino potrgal stran lahko.. Sem kaj spregledal?
Link do modema:
https://www.comtrend.com/Product/77$pro...
Vnaprej hvala..
- spremenil: simpleshop ()
mzakelj ::
Tam kje se pregiba antena poglej če je skozi zelezna ali plastična okrogla palčka in jo ven potisni. Nato boš lahko odstranil plastično ohišje antene. Drugače pa je verjetno potrebo s druge strani, se pravi spodaj na pregibu pogledati in upogniti plastičen del v ohišju antene. Samo previdno da ne potržeš coax kabla s antene na board v ohišju.
simpleshop ::
So neki plastični zatiči na levi in desni strani, ki pa so očitno fiksni.. nekako mam občutek da bom vse skupaj polomil če - ker na silo ne gre narazen..
Mogoče bi bilo bolje da grem v akcijo in probam da zamenjajo modem z Iskratel G68..
Mogoče bi bilo bolje da grem v akcijo in probam da zamenjajo modem z Iskratel G68..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Brezvrvični telefoni (DECT) hujši kot GSM bazneOddelek: Znanost in tehnologija | 2761 (1981) | Oldi |
» | Wlan antena za večje področjeOddelek: Kaj kupiti | 1856 (1246) | SeMiNeSanja |
» | IPTV in WLAN na RUCKUS 7811+7111Oddelek: Omrežja in internet | 5051 (4254) | CyberDuck |
» | Nakup kompaktnega sistemaOddelek: Kaj kupiti | 2671 (1930) | floyd1 |
» | Majhni GSMčkiOddelek: Mobilne tehnologije | 3786 (2821) | Avenger |