Forum » Zvok in slika » Izposoja kalibratorja zaslona v LJ/MB
Izposoja kalibratorja zaslona v LJ/MB
niirb ::
Pozdravljeni,
na prenosniku imam zaslon, ki bi ga rad skalibiral, ker na factory nastavitvah ni ravno najboljši. Sem se sicer poskusil igrati s color testi "od oke" ampak se mi ne zdi, da bi naredil korak naprej s tem.
Zanima me ali bi mi bil kdo, ki se nahaja v LJ ali v MB bil pripravljen posoditi kalibrator (spyder, color munki ...)- z veseljem pridem do vas in samo skalibriram računalnik ali pa vas povabim na kavo in ga skalibrirava na kavi.
Hvala vam vnaprej dobre duše Slo-Techa
na prenosniku imam zaslon, ki bi ga rad skalibiral, ker na factory nastavitvah ni ravno najboljši. Sem se sicer poskusil igrati s color testi "od oke" ampak se mi ne zdi, da bi naredil korak naprej s tem.
Zanima me ali bi mi bil kdo, ki se nahaja v LJ ali v MB bil pripravljen posoditi kalibrator (spyder, color munki ...)- z veseljem pridem do vas in samo skalibriram računalnik ali pa vas povabim na kavo in ga skalibrirava na kavi.
Hvala vam vnaprej dobre duše Slo-Techa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kava prekinitev trajno...Oddelek: Loža | 1513 (949) | MostWanted |
» | Nova raziskava: moderna tehnologija ne povečuje stresa, včasih ga celo zmanjšujeOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 15857 (13840) | m0LN4r |
» | Kalibracija zaslonaOddelek: Pomoč in nasveti | 3923 (3628) | BlackMaX |
» | jaz kot moderatorOddelek: Slo-Tech | 1759 (820) | IvoJan |