Forum » Kaj kupiti » GoPro Hero 7 Black - Micro SD Kartica
GoPro Hero 7 Black - Micro SD Kartica
nooby ::
Zdravo.
Ima gdo od vas omenjeno GoPro kamero?
Katero Micro SD 128Gb kartico uporabljate, da vam kvalitetno posname in predvaja video posnetke(4k, FullHD 240fps itd)
Sam sem ga mal zasral, kupil sem Sandisk Ultra 128Gb in sedaj mi kamera občasno zamrzne, pojavi se green screen.
Najhuje od vsega pa je to, da so videoposnetki netekoči, skratka vmes se zatikajo lagajo izgleda kot nek cheap posnetek.
Ima to sploh veze z Sd Kartico?
Trenutno gledam tole:
https://www.amazon.com/SanDisk-128GB-Ex...
Na Gopro strani je označena kot podprta (sdsqxa1-128g-gn6ma).
Lp
Ima gdo od vas omenjeno GoPro kamero?
Katero Micro SD 128Gb kartico uporabljate, da vam kvalitetno posname in predvaja video posnetke(4k, FullHD 240fps itd)
Sam sem ga mal zasral, kupil sem Sandisk Ultra 128Gb in sedaj mi kamera občasno zamrzne, pojavi se green screen.
Najhuje od vsega pa je to, da so videoposnetki netekoči, skratka vmes se zatikajo lagajo izgleda kot nek cheap posnetek.
Ima to sploh veze z Sd Kartico?
Trenutno gledam tole:
https://www.amazon.com/SanDisk-128GB-Ex...
Na Gopro strani je označena kot podprta (sdsqxa1-128g-gn6ma).
Lp
i7 9990k | Msi 2080ti |
Crucial 32gb |
Asus Z390 |
Crucial 32gb |
Asus Z390 |
- spremenilo: nooby ()
#000000 ::
jest imam 8, in me tud zeza kartica, pač sem samo sprobal z eno iz telefona, čajna čip roba, naredi točno minuto posnetka 1080/60 fps pol pa piskne in napiše da je SD karta error, če jo ugasnem in prižgem je spet ok, zgleda kartica prepočasi shranjuje in posledično error, posnetki so okay, drugih težav pa ni. Tako da moram v neko štacuno kjer lahko sprobam kako se obnaša.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero akcijsko kamero kupiti? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 59036 (1694) | Bostjan_321 |
» | Katero SD kartico za GoproOddelek: Kaj kupiti | 2203 (2054) | blackbfm |
» | gopro hero 5 težaveOddelek: Pomoč in nasveti | 1020 (734) | brmarko |
» | Gopro hero 3 black slowmotionOddelek: Pomoč in nasveti | 1635 (1459) | kurjač |
» | helmet cam?Oddelek: Kaj kupiti | 1605 (1551) | CrustyDOD |