Forum » Pomoč in nasveti » Plačevanje z BTC brez Eligme
Plačevanje z BTC brez Eligme
WhiteAngel ::
V kar nekaj štacunah po državi je zdaj na voljo plačevanje z BTC, BCH in s še nekaj kriptovalutami prek Elipay. A je to že kdo uporabljal tu? Plačeval bi tudi jaz z BTC, ampak ne prek njihove closed aplikacije. Wallet uporabljam izključno od bitcoin-core, ki si ga sam skompajlam. Torej, ali lahko plačuješ v teh trgovinah z običajnimi BTCji prek BTC omrežja brez Eligma denarnice?
Machete ::
Obstajajo. Jaz sem plačal za 300 eur v moto trgovini nekaj tednov nazaj. Uporabil phone Atomic denarnico. Trajalo je minuto. Pomoje sploh ne čaka na confirmation.
S tem, da je bilo plačilo s crypto navedeno samo pod pogosta vprašanja, spodaj med logoti plačilnih opcij ni omembe crypto. Tako, da sem po naklučju videl.
S tem, da je bilo plačilo s crypto navedeno samo pod pogosta vprašanja, spodaj med logoti plačilnih opcij ni omembe crypto. Tako, da sem po naklučju videl.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
Vazelin ::
tista crypto pay tablica v Burger Kingu bolj kot ne sameva
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...
WhiteAngel je izjavil:
To pa dvomim, da ti kje sprejmejo. Bodo čakali na 2-3 konfirmacije? Pomisli malo.
Če vejo, kdo si, gre lahko na zaupanje in ne čakajo confirmationov. npr. Če uporabljaš kartico zvestobe.
Prvič bil v trgovini, prvič videl vse ljudi. Kartic zvestobe kategorično nimam niti ene.
Poskeniral sem s telefonom njihov request QR kodo in sprintal mi je že v isti minuti račun (v evrski vrednosti).
A to z Eligmo ali z bitcoin core denarnico?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: WhiteAngel ()
Pojma nimam kaj je imel on, ker sem pozabil. Jaz sem plačal iz svoje telefonske verzije ATOMIC denarnice.
https://atomicwallet.io
https://atomicwallet.io
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Burger king v btc (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Loža | 200355 (2011) | 2dark |
» | Hitre blagajne Špar vs Mercator (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 24558 (15137) | janezvalva |
» | Ukinitev gotovinskega plačevanja (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 25886 (22971) | thramos |