Forum » Pomoč in nasveti » Napajalnik za prenosnik
Napajalnik za prenosnik
Vasily420 ::
Pozdravljeni
Imam eno dilemo oz. moj kolega ima prenosnik z praznim akumulatorjem, ker je izgubil napajalnik in mu probavam najdet novega preko interneta.
Mene tle zanima koliko Watts mora imeti napajalnik ter, če ima barva priključka kaj veze? Nima pa nobenih papirjev oz. tehnične podatke od prenosnika.
Imam eno dilemo oz. moj kolega ima prenosnik z praznim akumulatorjem, ker je izgubil napajalnik in mu probavam najdet novega preko interneta.
Mene tle zanima koliko Watts mora imeti napajalnik ter, če ima barva priključka kaj veze? Nima pa nobenih papirjev oz. tehnične podatke od prenosnika.
- spremenilo: Vasily420 ()
mzakelj ::
Celeron. To vzameš 65 napajalnik od HP-ja. Tam okrog 35-40 pride original. Vzemi prenosnik s seboj v eno rač. trgovino in hkrati ob nakupu še testirajo če pašejo konektorji. Nekaj je HP heblal sem ter tja te konektorje.
Ales ::
Se pravi HP 15-d050sm?
Naj še kdo preveri, a zgleda kot da iščeš 45W napajalnik z izhodno napetostjo 19,5V in plug size 4.5mm X 3.0mm. Lahko je tudi močnejši, a mere priključka morajo ustrezati.
Naj še kdo preveri, a zgleda kot da iščeš 45W napajalnik z izhodno napetostjo 19,5V in plug size 4.5mm X 3.0mm. Lahko je tudi močnejši, a mere priključka morajo ustrezati.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ales ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP 15 d050sm - gonilniki nujno (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 17654 (14096) | dmagnif |
» | nalaganje win 7 na nov laptopOddelek: Pomoč in nasveti | 1760 (1506) | Hayabusa |
» | V pripravi enotni standard za polnilce prenosnih računalnikov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Matične plošče | 27839 (24937) | Limit-sky |
» | Irokopasovni problemiOddelek: Omrežja in internet | 2019 (1480) | m0LN4r |
» | MacBook Pro - Kje kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 3461 (2997) | aks_! |