Forum » Pomoč in nasveti » USB controlled by - couldn't switch
USB controlled by - couldn't switch
kajjedx ::
Živjo.
Probam skopirat podatke iz telefona na PC in obratno, pa ne uspe.
Telefon je Xiaomi Mi A1, android 9, december 19 escurity update...ko ga priključim na računalnik preko kabla (kabel je nov, podpira podatkovni prenos) na računalnik, mi računalnik (windows 10 pro) telefona ne zazna.
Na telefonu imam možnost izbire USB cotrolled by (USB je nadzorovan od)
a) Connected device (to je PC)
b) This device (to je telefon)
Po defoltu je izbra This device, in ko probam izbrat Connected device, cca 10 sekund proba zamenjat in napiše Couldn't switch; ostane izbran This device in PC telefona še zmeraj ne spozna.
Probal sem vse, od reboota do factory reseta, prebral forume, pa ne najdem rešitve.
Telefona sicer nisem priključil na PC verjetno že kakšno leto, tako da se žal ne spomnim takratnega poteka (tudi je bil android 7 ali 8, starejsa verzija windovsov itd).
Ima kdo kakšno idejo v čemu je problem, kakšna je rešitev (če je sploh možna)?
Hvala :)
Probam skopirat podatke iz telefona na PC in obratno, pa ne uspe.
Telefon je Xiaomi Mi A1, android 9, december 19 escurity update...ko ga priključim na računalnik preko kabla (kabel je nov, podpira podatkovni prenos) na računalnik, mi računalnik (windows 10 pro) telefona ne zazna.
Na telefonu imam možnost izbire USB cotrolled by (USB je nadzorovan od)
a) Connected device (to je PC)
b) This device (to je telefon)
Po defoltu je izbra This device, in ko probam izbrat Connected device, cca 10 sekund proba zamenjat in napiše Couldn't switch; ostane izbran This device in PC telefona še zmeraj ne spozna.
Probal sem vse, od reboota do factory reseta, prebral forume, pa ne najdem rešitve.
Telefona sicer nisem priključil na PC verjetno že kakšno leto, tako da se žal ne spomnim takratnega poteka (tudi je bil android 7 ali 8, starejsa verzija windovsov itd).
Ima kdo kakšno idejo v čemu je problem, kakšna je rešitev (če je sploh možna)?
Hvala :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Luknja v iOS omogoča oddaljen dostop do podatkov v iPhonuOddelek: Novice / Varnost | 10203 (6990) | Jupito |
» | kako brezžično povezati samsung galaxy s3 z windows 8 OSOddelek: Pomoč in nasveti | 3095 (2663) | Alen T 1978 |
» | PC se noče ugasnitOddelek: Pomoč in nasveti | 887 (813) | TOP |
» | ddwrt wrt54gl wol :(Oddelek: Pomoč in nasveti | 1298 (1059) | maxum |
» | USB.ji ne delajo. nujnoOddelek: Pomoč in nasveti | 1467 (1224) | celebro |