Forum » Loža » Ekstravagantni in poučni dokumentarci Youtube
Ekstravagantni in poučni dokumentarci Youtube
Vazelin ::
Zalotil sem se, da sem ter tja pogledam tudi kakšne bolj R rated dokumentarce na Youtube, ki jih brez interneta ne bi nikoli oz. ne bi bil poučen. Youyube je res navdih vsega mogočega:
- ER; emergency room in sicer so k Dr. James Bondu pripeljali enega ponesrečenca iz prometa in je potem zelo zelo nazorno kazalo, kako so ga oskrbovali in pripravljali potem na operacijo, kot da bi bil v živo prisoten tam na urgenci. Rezultat: ne želim si več motorja.
- ginekološki pregled; detajlno kako poteka ginekološki pregled, nanos lubrikanta na prst, kako moraš ustnice razpreti z nedominantno roko.
- kako si pravilno izmeriti penis; ste vedeli, da moraš merilo oz. meter potisniti povsem do kosti čez tisto maščevje. S tem se pridobi še nekaj dolžine :P
- shuffle dance; je kar nekaj tutorialov kako dobro shufflat, sem se naučil nekaj osnovnih gibov. Ženske so noro boljše za gledat kako shufflajo kot moški. Vejretno je takšna že konstrukcija telesa.
- zamenjava luči spredaj na Focusu; kolegici je pregorela luč in potem sem preko youtube videa pogledal, kako se zadeva zamenja in z nekaj težav je šlo gladko čez.
- ER; emergency room in sicer so k Dr. James Bondu pripeljali enega ponesrečenca iz prometa in je potem zelo zelo nazorno kazalo, kako so ga oskrbovali in pripravljali potem na operacijo, kot da bi bil v živo prisoten tam na urgenci. Rezultat: ne želim si več motorja.
- ginekološki pregled; detajlno kako poteka ginekološki pregled, nanos lubrikanta na prst, kako moraš ustnice razpreti z nedominantno roko.
- kako si pravilno izmeriti penis; ste vedeli, da moraš merilo oz. meter potisniti povsem do kosti čez tisto maščevje. S tem se pridobi še nekaj dolžine :P
- shuffle dance; je kar nekaj tutorialov kako dobro shufflat, sem se naučil nekaj osnovnih gibov. Ženske so noro boljše za gledat kako shufflajo kot moški. Vejretno je takšna že konstrukcija telesa.
- zamenjava luči spredaj na Focusu; kolegici je pregorela luč in potem sem preko youtube videa pogledal, kako se zadeva zamenja in z nekaj težav je šlo gladko čez.
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...
- zaklenilo: zee ()
Pika na i ::
OMG.
Ni čudno da si sam.
Ni čudno da si sam.
Nahajate se v štabu SDS.
Pravila ne veljajo za naše.
Troli dobrodošli.
Troli dobrodošli.
jype ::
Dolgčas ti je, vemo že iz drugih tem.
Jaz sem na Youtube izvedel, da desničarji ne ločijo fikcije od resničnosti in vidim, da to kar drži.
Jaz sem na Youtube izvedel, da desničarji ne ločijo fikcije od resničnosti in vidim, da to kar drži.
kuall ::
jaz sem mami pokazal na theync enega rusa, ki si je odpihnil glavo s puško. pravi, da ga ne more dat iz glave zdaj prvega takega posnetka ne pozabiš, podobno kot prve ljubezni ne. jaz se še zdaj spomnim študentskih let, ko smo dobili internet in sem pogledal samomor politika budda dwyerja. lep dan je bil potem, poln zanimivih čustev, ko sem šel v ljubljano potem. se mi zdi, da sem imel tudi vozniški izpit na frišno. toliko stvari na novo takrat. zdaj pa že vse 100x prežvečeno, da je kar žalost.
Mhm, zdaj rabiš močnejši fiks, z več mrtvimi ali pa da so vsaj majhni otroci. Brez skrbi, ziher se kaj najde na internetu.
Vazelin ::
OMG.
Ni čudno da si sam.
Kaj imajo zgornji videi veze s tem kakorkoli?
Meni je Youtube noro dobra zbirka zanimivega materiala. Preprosto imaš vsebine, ki jih še nekaj let nazaj ni bilo ali so bile namenjene samo ozkemu krogu ljudi. To je lepota svobodnega interneta. Da si lahko pogledam, kako poteka delo na urgenci ali ginekološki pregled, brez da me zunaj čaka gestapo ali kgb
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...
kuall ::
Mhm, zdaj rabiš močnejši fiks, z več mrtvimi ali pa da so vsaj majhni otroci. Brez skrbi, ziher se kaj najde na internetu.
Same vraževerne odgovore pišeš. Vraževerje = vera v nekaj brez dokazov, samo zato, ker si želiš, da bi bilo res.
samomore moških se da najlažje gledat, ker si človek sam naredi tisto. ženske samomore že težje, ker se mi jih zdi bolj škoda kot moških. otroke in posebej živali ne morem gledat. me je samo novica, da je zadnjič zgorelo 50 opic v živalskem vrtu spravila v slabo voljo.
Pika na i ::
OMG.
Ni čudno da si sam.
Kaj imajo zgornji videi veze s tem kakorkoli?
Meni je Youtube noro dobra zbirka zanimivega materiala. Preprosto imaš vsebine, ki jih še nekaj let nazaj ni bilo ali so bile namenjene samo ozkemu krogu ljudi. To je lepota svobodnega interneta. Da si lahko pogledam, kako poteka delo na urgenci ali ginekološki pregled, brez da me zunaj čaka gestapo ali kgb
Daj ne nabijaj.
Temu tvojemu traktatu lahko verjamejo zgolj enako zblojeni osebki. Moškega spola. S katerimi boš ves zadet lahko razpravljal o ginekološkem pregledu. In bil pameten kaj vse se počne na urgenci.
Nahajate se v štabu SDS.
Troli dobrodošli.
Troli dobrodošli.
zee ::
Absolutno pod nivojem.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | V Tarči so našli rešitev za naše zdravstvo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 31260 (26623) | MrStein |
⊘ | Ljubezen (Vprasanje) (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 27285 (22209) | BigWhale |
» | Urgenca ali prostori za izgubljanje časa (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 26505 (24668) | Invictus |
» | Ultrazvok v Lj.Oddelek: Loža | 2931 (2601) | madmitch |