Forum » Pomoč in nasveti » Laptop konektor za tipkovnico
Laptop konektor za tipkovnico
Besna Glista ::
Zdravo, od druzinskega clana sem dobil v roke asus laptop, kje se je "snelo" zapiralo konektorja za tipkovnico.
Zdaj, nekako sem ga skusal natakniti nazaj gor, ampak ocitno je pri straneh konektor deformiran in se ne zatakne. Se kaksen nasvet preden nesem na servis?
Koliko cca. pride menjava konektorja na servisih?
Hvala.
Zdaj, nekako sem ga skusal natakniti nazaj gor, ampak ocitno je pri straneh konektor deformiran in se ne zatakne. Se kaksen nasvet preden nesem na servis?
Koliko cca. pride menjava konektorja na servisih?
Hvala.
DeeCoy ::
na večini servisov ti bodo povedal menjaj matično. Škoda poti. Načeloma ne zgleda tako hudo deformiran, pomoje bi moral delat za silo..
Zapiralo se načeloma samo ne sname :) Sicer pa če najdeš konektor me lahko kontaktiraš na zs, uredim.
Zapiralo se načeloma samo ne sname :) Sicer pa če najdeš konektor me lahko kontaktiraš na zs, uredim.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Optični kabel od doze do modemaOddelek: Kaj kupiti | 11430 (10674) | klemenSLO |
» | Podalšan mrežni kabl z 1GB prenosa?!?Oddelek: Omrežja in internet | 1388 (1279) | SmeskoSnezak |
» | Poseben kabel(kako spojiti)Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1799 (1470) | 5er--> |
» | Dolžina UTP kabla - problemOddelek: Omrežja in internet | 1544 (1401) | ali3n |
» | Močan ropot ventilatorjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2972 (2637) | mlakar |