Forum » Loža » Dolgočasna in že rahlo preživeta okrasitev Ljubljane
Dolgočasna in že rahlo preživeta okrasitev Ljubljane
Temo vidijo: vsi
bluefish ::
PrihajaNodi je izjavil:
https://www.visitljubljana.com/en/visit...
A ma Ljubljana kak video na youtubu zakaj bi turist želel praznovati novo leto v Ljubljani? Posnetek, podoben kot sem ga dal jaz zgoraj, ne snemanje raket s telefonom in tresočo roko.
PreviousUser ::
PrihajaNodi je izjavil:
Scaramouche je izjavil:
Slovenija je ime,seveda bi prišli če bi dovolj keša ponudil!
To ker pač do zdaj niso, je bolj to da nimaš nič od tega, zastonj koncert na račun davkoplačevalcev, kako opravičit do milijon € da najdeš par vrhunskih dj-ev ali eno svetovno ime v RnR ali pop kulturi...
Če ti pride 700k ljudi za 4 dni sploh veš koliko keša se to obrne? Hoteli, Airbnbji vse je zasedeno, je treba it 25 km ven iz mesta da najdeš prenočišča. Obnovili so šole, gradijo se nove bolnice. Je pa res da Armin Dobi za tak 8 urni koncer 200 do 300k eurov.
Ravno ti se vedno pritožuješ, kako visoke so cene najemnin in nepremičnin v Ljubljani. Zdaj bi pa rad še več Airbnb-ja, da bodo cene še bolj navite?
PrihajaNodi ::
Meni je vseeno, nevem pa kaj bi kot turist pocel v Lj.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
PreviousUser ::
PrihajaNodi je izjavil:
Meni je vseeno, nevem pa kaj bi kot turist pocel v Lj.
Saj lahko prideš pogledat, kaj počnejo turisti v LJ, mogoče dobiš kakšno idejo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Turizem za rajo ali prestižne goste ali oboje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 18147 (15236) | Utk |
» | Kljub napredku v Silicijevi dolini 90 odstotkov plač nižjih kot pred dvema desetletje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 20006 (16780) | D3m |
» | Pravila (pravna) za prireditve na prostem? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 34727 (32426) | KaiV6 |
» | Maribor Beda od mesta? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 32542 (27954) | MisterR |