Forum » Pomoč in nasveti » [8-O] Prednosti serverja,
[8-O] Prednosti serverja,
germauc_s ::
Pozdravljeni,
Zanima me kakšne so prednosti, če si narediš server. Imam ADSL in dva rač. Sedaj pa bi rad ta dva povezal preko serverja. Trenutno pa imam enega povezanega preko drugega. Zanima me tudi kakšen mora bit in v čem so prednosti. Nameravam narediti tudi mail srežnik.
Hvala za pomoč.
Lp,
Zanima me kakšne so prednosti, če si narediš server. Imam ADSL in dva rač. Sedaj pa bi rad ta dva povezal preko serverja. Trenutno pa imam enega povezanega preko drugega. Zanima me tudi kakšen mora bit in v čem so prednosti. Nameravam narediti tudi mail srežnik.
Hvala za pomoč.
Lp,
Monster ::
jah...lahk ti služi kot router, firewall, http, mail, ftp pa še nevemKolkoVsegaDrugega... pač omejen si z svojo domišljijo
Ka zaboga...
Yohan del Sud ::
Lahko narediš vtis na folk ko vdreš z njihovega računalnika na SVOJ server in ga shekaš...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali se splača upgrade?Oddelek: Strojna oprema | 1299 (1194) | hojnikb |
» | Dell spet DellovOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 12588 (11366) | Atos |
» | bakrenje (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 7088 (4971) | Pyr0Beast |
» | Grafična kartica za PCI-E x1Oddelek: Kaj kupiti | 2446 (2218) | dzinks63 |
» | Program za izdelavo spletnih straniOddelek: Omrežja in internet | 2321 (2029) | UrMaN |