Forum » Loža » Torrent invite mojblink
Torrent invite mojblink
Temo vidijo: vsi
Meglič ::
Mislim da ni potrebe za invite glede na to da imajo torrente v vecini kopirane iz Infire : )
https://infire.si - Owner
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Meglič ()
kaligula ::
kot jaz videm je ta GENOX povsod, ne samo na MojBlink in Infire .... sicer je pa vseeno, kje se dobi robo za gledat, itak se vse prenalaga :D
2dark ::
kot jaz videm je ta GENOX povsod, ne samo na MojBlink in Infire .... sicer je pa vseeno, kje se dobi robo za gledat, itak se vse prenalaga :D
Ampak , če ukradeš iz infire imaš že zraven slo sube..
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
kow ::
"ukradeno iz infire" - lepa ironija.
Ukradeno je samo, ce se je GENOX izjavil/izjavila/izjavili, da je eksluziva za infire. Ce prav razumem, to ne drzi.
Tako, da ... Meglic, mal nabija.
Ukradeno je samo, ce se je GENOX izjavil/izjavila/izjavili, da je eksluziva za infire. Ce prav razumem, to ne drzi.
Tako, da ... Meglic, mal nabija.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kow ()
NejcSSD ::
GENOX je dal žegen da lahko nalagajo. En čas ko partis ni deloval je sam osebno nalagal na več koncev, tudi mojblink.
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb 3200Mhz CL16, 2x 1TB NVME, MSI 1070Ti
klko je meni znano je GENOX nalagalec partis/infire. in nikjer drugje, vse ostalo je vkradena roba 😀
GENOX je dal žegen da lahko nalagajo. En čas ko partis ni deloval je sam osebno nalagal na več koncev, tudi mojblink.
Nabijas 😀
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Meglič ()
Meglic, ce kliknem na tvoj username, pise:
https://MOJBliNK.ORG
Zanimiv podatek.
Opala, popravil stare grehe, hvala 😀
somethingnew ::
Tud GENOX nalaga vkradeno robo. Če nebi nalagal on bi pač nekdo drug z Voyo naročnino. Ne rabiš bit pol genija, da ti to uspe.
Meglic, ce kliknem na tvoj username, pise:
https://MOJBliNK.ORG
Zanimiv podatek.
Očitno si šele sedaj ugotovil, da obstaja dva popolnoma ločena blink portala.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
DonDiego ::
za vse ki iscete dlako v jajcih in pa nabijate o genoxu
ima blink dogovor z njemu da se njegova roba lahko prenalaga in pa tudi na skipu smo v stiku z njemu in pa sam je tudi na blinku pod drugim nickom
njegov quote
Ge???, 21:59 iz skypa
Nimam nic proti blink org pa ni original stran je se iz torrent.si saj je vse isto ostalo design samo ime so spremenili in je fake blink stari blink team je na blink.si prav tako kot grupa blink !
vi pa kar nekaj nabijate tu da se vam lahko samo smeje xd za vse ostalo pa skrbi scenski server bot !
ima blink dogovor z njemu da se njegova roba lahko prenalaga in pa tudi na skipu smo v stiku z njemu in pa sam je tudi na blinku pod drugim nickom
njegov quote
Ge???, 21:59 iz skypa
Nimam nic proti blink org pa ni original stran je se iz torrent.si saj je vse isto ostalo design samo ime so spremenili in je fake blink stari blink team je na blink.si prav tako kot grupa blink !
vi pa kar nekaj nabijate tu da se vam lahko samo smeje xd za vse ostalo pa skrbi scenski server bot !
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: DonDiego ()
Infire pa vidim da dela vrhunsko, kot da je ravno pogorel v Franciji server
Infire pa vidim da dela vrhunsko, kot da je ravno pogorel v Franciji server
Kako bi kaj vam delalal stran, če bi imel v 4 mesecih 62.000 uporabnikov.
V osmih letih vam je uspelo nakraspat manj kot 23.000 uporabnikov.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 2dark ()
rajsi malo manj uporabnikov pa tiste katere znajo sejat :) je pa zato vec robe in avtomatsko :) podvojit informacije znam tudi jaz ni tezko naredit, če ne spoštuješ pravil te pač ni
in dobiš realno cifro ven :)
in dobiš realno cifro ven :)
Zgodovina sprememb…
kow ::
Infire bi moral spet naloziti stare torrente, sam zgleda se jim ne da oz bodo to poceli pocasi/sproti?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kow ()
Seveda bo to počasi in sproti, saj ne gre to kar po 1000 na dan... Tisti, ki je kdaj nalagal ve, da je veliko dela z opisi torrentov. Ni samo kreiran .torrent in gasa...
Zlati Ribon je izjavil:
Ali ima še kdo kakšen invite? Ali lahko na zasebno?
Hvala
Imaš na Fb skupino, pa lahko tam zaprosiš.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
OWLIC ::
Pozdravljeni!
bi kdo delil invite za mojblink?
Za seedat mi ni problem, naš komp je stalno v pogonu. Na bivšem Partisu sem imel zmeraj odlična razmerja in bil tudi donator.
hvala dobrim dušam za uslišano prošnjo.
Lp!
bi kdo delil invite za mojblink?
Za seedat mi ni problem, naš komp je stalno v pogonu. Na bivšem Partisu sem imel zmeraj odlična razmerja in bil tudi donator.
hvala dobrim dušam za uslišano prošnjo.
Lp!
Resni pišite za invite na ZS.
Heineken ::
Pozdravljeni,
podpiram Mojblink zato prosim za odblokado onemogočenega računa na Superman,ki je bil zaprt samo zaradi moje nepremišljene želje bilo pa ni nobenih kršitev odsejano pa vse.Lp
podpiram Mojblink zato prosim za odblokado onemogočenega računa na Superman,ki je bil zaprt samo zaradi moje nepremišljene želje bilo pa ni nobenih kršitev odsejano pa vse.Lp
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Mato989 ::
Zakaj za vraga Infire registracija ne pošlje mailov!!!!!
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
mimii ::
Pozdravljeni,
prosim za invite za mojblink. Prosim če se mi ga lahko pošlje v zasebno sporočilo.
že v naprej se zahvaljujem.
prosim za invite za mojblink. Prosim če se mi ga lahko pošlje v zasebno sporočilo.
že v naprej se zahvaljujem.
Bodite pametni in ne uporabljajte ta Mojblink,ki ima osebje do uporabnikov svinjsko neprimeren in aroganten odnos že prvič,če narediš kakšno napako ali napišeš kaj kar njim ni všeč.Lp
kaligula ::
Bodite pametni in ne uporabljajte ta Mojblink,ki ima osebje do uporabnikov svinjsko neprimeren in aroganten odnos že prvič,če narediš kakšno napako ali napišeš kaj kar njim ni všeč.Lp
Kaj pa lažeš, užaljena rit jedna, samo zaradi svoje lastne neumnosti si si prislužu, da ti ne dovoljujejo dostop do blinka.
Najprej prosiš in jokaš kle, zdej pa pljuvaš čez njih. Res si sramota za slovensko sceno. Teb je treba računalnik uzet in
poslat v osnovno šolo nazaj na vzgojno izobraževanje.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kaligula ()
Mojblink je sramota za Slovensko sceno s to svojo strogo politiko delovanja strani in ja tudi oni se izživljajo,zaničujejo in podjebavajo uporabnike sami lahko vse počnejo,ko pa kakšen uporabnik kaj večkrat napiše je pa že kar Trol in mečejo kritike za nazaj iz zgodovine kaj je kdo počel kot uporabnik in ti ne dovolijo novih prijav kot,da jim kdo od uporabnikov jemlje zlato ali denar pa gre samo za izmenjavo datotek med uporabniki in jih ni za razumeti,da ti kar onemogočijo dostop za vedno po razumnih pravilih je tako,da imaš vedno možni novi dostop prijave na stran po vsakem onemogočenem računu dokler ponovno ne narediš hujšo kršitev ampak ne oni kar za vedno onemogočijo dostop.Lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Heineken ()
a je infire tudi ker tam si tudi banan
na elitnih sajtih bi pa se kak mac ip ban dobil za svoje pocetje k tega ne vidis na nobeni strani kar bi negkdo pocel s svojimi racuni pa nehi lagat ker to ni res in ze zaradi tega ne gres gor cry me a river edina zalost za slo sceno je ta da nosi neverjetne izmecke ljudi malo se ozdravi potem bo bolje imas public sajte pa tam deli pizdarije sem bil dosti neumen da sem ti 2x invite poslal imam se spravljene tvoje nadubloze kaj si vse pisal hoces da jih objavim tisti zakaj pa potem nimajo tisti ki pridno sejejo in imajo dober odnos nobenih problemov sploh pa iz tujine ljudi vedno so problem ljudje tvojega kova sanja svinju u kukuruze a kukuruze nema
na elitnih sajtih bi pa se kak mac ip ban dobil za svoje pocetje k tega ne vidis na nobeni strani kar bi negkdo pocel s svojimi racuni pa nehi lagat ker to ni res in ze zaradi tega ne gres gor cry me a river edina zalost za slo sceno je ta da nosi neverjetne izmecke ljudi malo se ozdravi potem bo bolje imas public sajte pa tam deli pizdarije sem bil dosti neumen da sem ti 2x invite poslal imam se spravljene tvoje nadubloze kaj si vse pisal hoces da jih objavim tisti zakaj pa potem nimajo tisti ki pridno sejejo in imajo dober odnos nobenih problemov sploh pa iz tujine ljudi vedno so problem ljudje tvojega kova sanja svinju u kukuruze a kukuruze nema
Zgodovina sprememb…
val46 ::
Kaj pa lažeš, užaljena rit jedna, samo zaradi svoje lastne neumnosti si si prislužu, da ti ne dovoljujejo dostop do blinka.
Najprej prosiš in jokaš kle, zdej pa pljuvaš čez njih. Res si sramota za slovensko sceno. Teb je treba računalnik uzet in
poslat v osnovno šolo nazaj na vzgojno izobraževanje.
Sej pomoje je še vedno tam...v osnovni šoli namreč!
Idiotizem Mojblinka,ko vsakega uporabnika zalezujejo in gledajo na katerem portalu je kdo in kaj počne pri napakah pa hitro komentirajo,kritizirajo ter pametujejo kot,da se jih kaj tiče na drugih straneh uporabnikov kaj počnejo pfej.
DonDiego,
uporabniki na drugih portalih kdo so in kaj počnejo se te ne tičejo kot tudi ostalih ne nobeden vam ni nič dolžan ali povzročil škodo,če dela kršitve ali je banan.
DonDiego,
uporabniki na drugih portalih kdo so in kaj počnejo se te ne tičejo kot tudi ostalih ne nobeden vam ni nič dolžan ali povzročil škodo,če dela kršitve ali je banan.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Heineken ()