» »

torrenthr.org

torrenthr.org

««
6 / 6
»
»»

mat11 ::

Se da mogoče dobiti invite?
mat

icemare ::

invite?

mat11 ::

Ja.
mat

krop ::

Še kaka opcija za invite?

Mzi46 ::

Ima mogoče kdo invite?

V zameno lahko ponudim invite za mojblink ali crnaberza.

avtek ::

Kakšen invite morda? :-)

panja003 ::

Menjam invite torrenhr za crnaberza. Kontakt ZS.

SlyCrespo ::

Vabljeni na wwww.tornado.si

borut1300 ::

Zdravo.

Potrebujem oz. menjam invite za torrenhr za torrentleach.

Lp,
Borut

krefi ::

Ima kdo kodo za invite bi rabil če ima mi lahko pošlje zs
e3 1231v3|asus gtx 970 strix OC edition|2x8gb kingston|
cosair rm650| crucial 500gb|fractal define s

denabiker ::

Pismo, pogrešam stari partis. A sedaj je od SLO mojblink najboljši?
A od CRO je ta torrenthr najboljši?

JN ::

PROSIM, če mi lahko kdo ZS INVITE
Fasal gripo, ležim v postelji in imam po zelooo dolgem času spet čas kaj pametnega pogledat :-)

krop ::

Več maš na mojblink al pa infire. Še najbolš stremio pa gasa

Scryel ::

Bil bi hvaležen če bi mi kdo ponudil invite na ZS.

Vabljeni na wwww.tornado.si

pe3c ::

Ima kdo invite za TorrentHR? V zameno lahko ponudim Torrentleech invite.

st0jko ::

Prosim za invite.
keks?

Kurzweil ::

Bi prosil za invite na TorrentHR. Sem več kot zanesljiv!

donvito ::

Ratio na drugih trackerjih, kjer si/sta? Screenshot.

st0jko ::

dobis ko cloudflare zalavfa..
keks?

forplan ::

Ima kdo invite za TorrentHR?

Lahko ponudim Torrentleech invite...
da se strinjam

Dzombic ::

Tudi jaz bi prosil za invite

forplan je izjavil:

Zakaj si dobil ban na omenjenem?

Pridite raje na Tornado.si

forplan ::

donvito je izjavil:

forplan je izjavil:

Zakaj si dobil ban na omenjenem?

Ne zaradi ratia...
Tehnične težave. Torrenthr ima blokiran port 1080 kar sem ugotovil prepozno da torrenti za sejanje niso več povezani...
da se strinjam

TommyGun ::

Ali ima kdo drug tudi probleme z nedelujočo stranjo Torrenthr? Uporabljam Chrome.
Sicer imam zavitek takoj na brskanje. Ampak če želim odpreti osnovno stran, me pa prosi up.ime in geslo, ampak ne v podobi torrenthr-ja kot ponavadi. Ampak kot kak računalnik iz 90-tih let prejšnjega stoletja. Se bojim logiranja zaradi morebitnega vdora hackerjev.

Reaper ::

Posodobili so GUI. Ravno včeraj dostopal, meni je delalo vse OK.

DamijanD ::

Pojdi na osnovno stran (ne tisto, kar se ti je brskalnik zapomnil) in bo delovalo.

Reaper je izjavil:

Pa ti je nov ok ali je bil boljši stari? Meni se je zdel stari bolj pregleden. ;)

Opkow ::

TommyGun je izjavil:

Ali ima kdo drug tudi probleme z nedelujočo stranjo Torrenthr? Uporabljam Chrome.
Sicer imam zavitek takoj na brskanje. Ampak če želim odpreti osnovno stran, me pa prosi up.ime in geslo, ampak ne v podobi torrenthr-ja kot ponavadi. Ampak kot kak računalnik iz 90-tih let prejšnjega stoletja. Se bojim logiranja zaradi morebitnega vdora hackerjev.

To piše na njihovi strani.

Nova verzija Trackera je stigla! 🚀
08.07.2026. 04:48
Nakon skoro 18 godina došlo je vrijeme da TorrentHR dobije novo ruho.

Nova verzija donosi moderniji izgled, brži rad i bolju podršku za današnje uređaje. Iako je prije puštanja u rad dosta toga testirano, sigurno će se pronaći pokoji bug ili nešto što smo previdjeli.

Zato vas molimo da sve uočene probleme, greške, nelogičnosti ili prijedloge za poboljšanja prijavite u odgovarajućoj temi ili putem sustava za prijavu. Svaka povratna informacija nam puno znači i pomoći će da THR bude još bolji.

Hvala svima koji su svih ovih godina bili dio zajednice i nastavili podržavati TorrentHR. Nadamo se da će vam se nova verzija svidjeti i da ćete uživati u korištenju!

Sretno seedanje!

Reaper ::

donvito je izjavil:

Reaper je izjavil:

Pa ti je nov ok ali je bil boljši stari? Meni se je zdel stari bolj pregleden. ;)

Sem bil samo par minut na strani, kar sem iskal ni bilo gor in sem odjadral drugam. Se bo treba navadit novega izgleda. :)

karafeka ::

Kako se lahko registriraš na torrenthr? Samo preko povabil? Ima kdo?

kamiKaZaA ::

Sedaj ko so posodobili stran več ne najdem, da bi lahko vnovčeval karma točke, ko si lahko odkupiš sejalni čas. Danes sem recimo odsejal UFC 329 preko 2.0 in ni panike. Če pa mi kdaj ne rata odsejati teh 72 ur v 14. dneh (se zgodi takrat, ko grem na dopust, drugače vedno odsejem teh 72 ur) pa sem včasih proti koncu kupil s karma točkami to. Sedaj tega ne najdem. Sem prebral FAQ in vse ostalo pa ko da so ukinili? So ukinili to? Karma shop? Je kdo našel, kje na njihovi strani se sedaj to nahaja?

priden2 ::

kamiKaZaA je izjavil:

Sedaj ko so posodobili stran več ne najdem, da bi lahko vnovčeval karma točke, ko si lahko odkupiš sejalni čas. Danes sem recimo odsejal UFC 329 preko 2.0 in ni panike. Če pa mi kdaj ne rata odsejati teh 72 ur v 14. dneh (se zgodi takrat, ko grem na dopust, drugače vedno odsejem teh 72 ur) pa sem včasih proti koncu kupil s karma točkami to. Sedaj tega ne najdem. Sem prebral FAQ in vse ostalo pa ko da so ukinili? So ukinili to? Karma shop? Je kdo našel, kje na njihovi strani se sedaj to nahaja?

Klikni svoje ime desno zgoraj.
Nato vidiš zgoraj levo vrsto.....Profil, Obće, Torrenti, Aktivnost, Karma, Ostalo. Klikni Karma in nato Mjenjačnica.

Res ne najdem. Tako izgleda to do koder si me vodil:

Pa hvala. Ker to samo pomeni, da še vedno je. A jaz žal ne najdem.

priden2 ::

kamiKaZaA je izjavil:

Res ne najdem. Tako izgleda to do koder si me vodil:

Pa hvala. Ker to samo pomeni, da še vedno je. A jaz žal ne najdem.

Sedaj pa NE klikni Karma in samo miškin kazalec položi gor na besedo Karma in bi se ti moralo odpreti podokno.

Najlepša hvala za to. Sam ne bi nikoli pogruntal. Sem pa moral zamenjati brskalnik. Na Firefox mi ne prikaže pod oken. Na Chromu pa. In sedaj sem videl od vseh zgoraj naštetih pod okno, katerih prej na Firefoxu ni bilo in mi je privzeto odprlo le prvo pod okno. Res hvala za to, ker nekoč mi bo prav prišlo. :)

Postopek, če še kdo ne bi znal?

karafeka ::

Vidim, da vas je veliko na tem trackerju. A imajo kakšne invite? Oziroma kako se lahko registriraš?

jizzer ::

Tudi jaz se priporočam. Hvala!

https://www.torrenthr.org/application

Probajta srečo z zgornjim linkom in izpolnita:

"Zahtjev za članstvo"

Mogoče odobrijo? Pod kje si izvedel, daš po moje najboljše kar iz Slo-techa, ker nekoč so imeli odprte prijave za Slo-techovce.

Edit: sam ne bom dal "vabila", ker da sem dosegel toliko karma točk kolikor stane vabilo sem potreboval več kot 3 leta (ker nimam 24ur na dan prižgano) in če nekdo z vabilom krši pravila, da ga banajo, potem to tudi lahko doleti tistega, kateri je dal vabilo. In stroge omejitve imajo glede sejanja - 72 ur v 14. dneh. Če tega ne dosežeš so že lahko sankcije. Vabilo bi torej dal samo nekomu, katerega osebno poznam in bi vedel, da mi ne bo naredil težav s sejanjem in kršenjem pravil.

Edit: sam ne bom dal "vabila", ker da sem dosegel toliko karma točk kolikor stane vabilo sem potreboval več kot 3 leta (ker nimam 24ur na dan prižgano) in če nekdo z vabilom krši pravila, da ga banajo, potem to tudi lahko doleti tistega, kateri je dal vabilo. In stroge omejitve imajo glede sejanja - 72 ur v 14. dneh. Če tega ne dosežeš so že lahko sankcije. Vabilo bi torej dal samo nekomu, katerega osebno poznam in bi vedel, da mi ne bo naredil težav s sejanjem in kršenjem pravil.

Tudi temu ne moreš verjeti, 100% še sam sebi ne zaupam, sicer sem pa potalal 7 povabil, le eden je banan, samo se ne spomnim zakaj že. Dal sem jih pa na slepo, zahteval sem edino screenshot iz drugih trackerjev glede ratia.

:)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: donvito ()
««
6 / 6
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

infire (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )