Forum » Loža » Torrent invite mojblink
Torrent invite mojblink
Temo vidijo: vsi
SlyCrespo ::
Vabljeni na slovenski torrent portal Tornado.si
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SlyCrespo ()
jezek05 ::
Par let nisem bil na mojblinku pa sem ugotovil da račun ni več aktiven. Ve kdo kako se ga da aktivirat ali je potrebno preko povabila narediti novo registracijo?
WallSreet ::
Lahko kdo preveri (predno se registriram) če ima mojblink naslednje torrente:
FX Snowfall Season 5
FX Snowfall Season 6
Special Opp Liones Season 2 Episode 6 (izšla je prejšnji teden in jo ne najdem na Pirate Bayu).
Če kdo uporablja kakšno drugo torrent stran, bi prosil če preveri zgoraj omenjeni seriji, na PB-ju ju ne najdem. Partis je imel včasih skoraj vse ampak zdaj ga ni več tako da je opcij zelo malo.
FX Snowfall Season 5
FX Snowfall Season 6
Special Opp Liones Season 2 Episode 6 (izšla je prejšnji teden in jo ne najdem na Pirate Bayu).
Če kdo uporablja kakšno drugo torrent stran, bi prosil če preveri zgoraj omenjeni seriji, na PB-ju ju ne najdem. Partis je imel včasih skoraj vse ampak zdaj ga ni več tako da je opcij zelo malo.
Sem pogledal na Infire in vidim da imajo Snowfall medtem ko je special opp lioness 2 epizodi zadaj. Ali lahko kdo preveri če ima moj blink special opp lioness (probajte tudi samo "lioness") In naj mi nekdo javi če imajo 6 epizodo druge sezone.
Mimogrede, ali mi lahko kdo pošlje invite kodo za MojBlink preko ZS-ja? Hvala v naprej...
Mimogrede, ali mi lahko kdo pošlje invite kodo za MojBlink preko ZS-ja? Hvala v naprej...
val46 ::
Za Lioness imaš celotno prvo sezono in od 1 do 6 dela druge sezone. Snowfall pa posebaj zadnje tri dele 5 sezone in v kompletu sezone 1 do 5. Šeste sezone ne duha ne sluha.
DonDiego ::
glede za snofwall S6 https://www.mojblink.si/podrobnosti/267... obujen iz mrtvega torrenta ce bi sejali bi bil se gor
kot se to počne drugje, najprej kot da gori voda nato noben ne cuka čudni userji res xd upload je avtomatski iz scenskega serverja nore hitrosti direktno tako da drugih trackerjev ne potrebujem kjer je tezko odsejati ce nimas seedboxe se s to je tezko npr hd torrent zaradi zaostrenih pravil tako da je blink.si 96h+ se milina :) sharing is carring osnovno torrent pravilo nimas samo ti dol in ohranjas torrente pri zivljenju npr nalozis na TL bos imel cez jurja sejalev pa do 200 skozi celo leto ali jih ostane par 20 na koncu skozi slo scena pa torrent umre v parih dneh npr kar je zelo slabo za p2p slycrespo ti si pa ustvari svojo temo ce ne se js pridem na tvoj sajt spamat :)
kot se to počne drugje, najprej kot da gori voda nato noben ne cuka čudni userji res xd upload je avtomatski iz scenskega serverja nore hitrosti direktno tako da drugih trackerjev ne potrebujem kjer je tezko odsejati ce nimas seedboxe se s to je tezko npr hd torrent zaradi zaostrenih pravil tako da je blink.si 96h+ se milina :) sharing is carring osnovno torrent pravilo nimas samo ti dol in ohranjas torrente pri zivljenju npr nalozis na TL bos imel cez jurja sejalev pa do 200 skozi celo leto ali jih ostane par 20 na koncu skozi slo scena pa torrent umre v parih dneh npr kar je zelo slabo za p2p slycrespo ti si pa ustvari svojo temo ce ne se js pridem na tvoj sajt spamat :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: DonDiego ()
somethingnew ::
Ne primerjaj slovenskega sajta zaprtega tipa z globalnimi. Ne pričakuj 1000 prenosov na torrentu, ki ni prilagojen povprečnemu slovencu, sploh na strani, ki več uporabnikov izgubi, kot pridobi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | torrenthr.org (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 57043 (1400) | panja003 |
» | Partis dokončno umrl (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 44036 (1297) | OutOfTheBox |