Forum » Loža » Torrent invite mojblink
Torrent invite mojblink
Temo vidijo: vsi

saso90 ::
Spoštovanje vsem tu gor. Obračam se na vas. Rad bi dobil invite kodo za mojblink.si sem reden sejalec torrentev. na drugih slovenskih trackerji je vse premalo založeno. hvala v naprej. Lp Sašo iz pomurja.

donvito ::

d4vid ::
broadbandtv je izjavil:
Če ima kdo kakšno invite kodo viška bi mi prav prišla![]()
Imaš ZS.
Ko ve, ali ima mojblink RSS feed?
Main PC: HP Z240 | i5-7400 | 32 GB ram
Homelab: HP DL380g9 | Xeon E5-2680 | 192 GB ram
Homelab: HP DL380g9 | Xeon E5-2680 | 192 GB ram

somethingnew ::
Obstaja možnost, da se Infire naslednji mesec zapre. Izkoristite to, da postavite portal na noge. Priložnost, ki ste jo gladko ignorirali ob padcu Partisa.

Samurai- ::
Zdravo, lahko prosim za invite za mojblink.si v ZS, hvala.
FRP and Strategic lord Samurai-
-->---
-->---

Scryel ::
Hey
Bi lepo prosil če bi mi lahko kdo ponudil invite za mojblink.si. Sem redni sejalec na drugih private trackerjih tko da bi hotu bit tud član dveh največjih torrent trackerjev (infire.si, mojblink.si) na slovenskem področju :). Hvala.
Lp
Bi lepo prosil če bi mi lahko kdo ponudil invite za mojblink.si. Sem redni sejalec na drugih private trackerjih tko da bi hotu bit tud član dveh največjih torrent trackerjev (infire.si, mojblink.si) na slovenskem področju :). Hvala.
Lp

Scryel ::
tu poglej
https://www.facebook.com/groups/mojblin...
Mi je ratal pridobit invite od enga od moderatorjev tko da najlepša hvala za link :).

pira4ever ::
z nekom korektnim, ki se zna držati pravil, zamenjam invite od blinka za invite od torrenthr
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | torrenthr.org (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 63040 (648) | SlyCrespo |
» | Partis dokončno umrl (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 47194 (4455) | OutOfTheBox |