» »

Torrent invite mojblink

Torrent invite mojblink

Temo vidijo: vsi
««
44 / 54
»»

mungo2890 ::

potem si pa preberi kaj piše preden delaš kljukce..ahaaha

WallSreet ::

mungo2890 je izjavil:

Nisem jaz retardiran kot ti, verjemi sem lepo vse izpolnil, sicer nekaj omenja da moram izklopiti piškotke pa sem probal pa kljub temu ne gre skozi.

DonDiego ::

WallSreet preberi še enkat vse kar zahteva registracija sploh spodaj jaz bi se nekam skril namesto tebe v kako omaro xd večni problem je branje ki bi ga morali poostriti v osnovnih šolah še bolj

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: DonDiego ()

MentalAir ::

Tud jaz bi prosil za invite v mojblink.si. V ZS

PersonaRuda ::

WallSreet je izjavil:

mungo2890 je izjavil:

Nisem jaz retardiran kot ti, verjemi sem lepo vse izpolnil, sicer nekaj omenja da moram izklopiti piškotke pa sem probal pa kljub temu ne gre skozi.

"Potrjujem, da sem slabo prebral v kaj se spuščam, in se nočem registrirat"

Če si to odkljukal, se ne moreš registrirati. Vedno je potrebno prebrati vse kar kljukaš, ne pa samo kljukati in klikati next... ;)

WallSreet je izjavil:

mungo2890 je izjavil:

odlično samo da nisi, jaz se pa rad s takimi pametnimi kot si ti družim

goldberg ::

Pozdravljeni.
Prosil bi za invite v mojblink.
Na partisu sem vedno odsejal več, kot sem prejel in imel zelo dobro razmerje.
hvala in Lp,

NejcSSD ::

Matjaž Bokal je izjavil:

Hmmm samo se smejim vseh teh objav in laži, natucevanje kdo je boljš in kdo slabš. Sem na domačem in tujem trgu P2P in vidim, da med vsemi SLO trackerjev, je edin MojBlink.si, kateremu lahko rečemo, da je privat tracker. Na pokojnem Partisu, kjer je vladala anarhija, brez reda in discipline, nobenega spoštovanja do nalagalcev razen enemu, ki si roke na srce misli, da je edini na SLO sceni, ki kaj zna, se je lahko delalo H&R po mili volji, nobene omejitve glede sejanja. Infire.si je na dobri poti, da postane kopija sramote slov. P2P scene Partisa. Mogoče SiHQ se neki trudi, samo pri njemu manjka železna roka. Jokate in se pritožujete nad red in disciplino, kater ima MojBlink.si. Sejanje torrenta minimalno do razmerje 1:1 ALI, če ni odjemalcev, minimalno 96h skupnega sejalnega časa (4 dni, lahko se vmes tudi ponoč ugasne računalnik). Dragi uporabniki SLO P2P scene, na tujih privat tackerjev, bi z takim početjem, ki ste jih navajeni na Partisu ali Infire mogoče tudi na SiHQ, leteli v trenutku in nebi imeli nobenih možnosti, z njimi pogajat o kakih pomoči ali da bi vam pomagal popravit razmerje. Tudi izgovori, kot so disk crknu ali računalnik odpovedu ali sem računalnik zamenju pri njih ne pride v poštev. Kar se tiče sejanje je tudi pri njih glavno razmerje 1:1 nato pa časovno, ki se giblje krepko nad Blinkovskem sejalnega časa.
Zato dragi uporabniki SLO P2P scene, NE jokite in NE jamrite, kar jemljete dajajte tudi nazaj. Osnova bontona P2P scene.

Lep pozdrav
Matjaž

Se popolnoma strinjam! In podobno ponavljam ves čas.
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb 3200Mhz CL16, 2x 1TB NVME, MSI 1070Ti

ProfesorBogo ::

Pozdravljeni,

sem bil dolgoleten uporabnik tudi mojblink scene. vendar me ne najde v bazi, mogoče sem se registriral s kakšnim mailom, ki ni več v funkciji...

Potreboval vi invite, če ima mogoče kdo kakšnega viška.

Najlepša hvala in lepo se imejte ;)

jugato ::

Potreboval bi invite, če ima mogoče kdo kakšnega viška.
se vnaprej zahvaljujem in lep dan še naprej

fajc107 ::

Lahko tudi jaz mogoče invite na fajc107@gmail.com Hvala.

Heineken ::

Zdravo jaz sem imel zadnji račun na Mojblink dostopen in sem se držal pravil tudi vse je bilo lepo odsejano vendar sem ga zaprl,ker sem preizkusil Infire,ker je pa premalo uporabnikov bi se vrnil na Mojblink prosim,če lahko dobim povabilo od Bonanza za vrnitev hvala.Lp

val46 ::

Ma ti še sam ne veš kje bi bil, kaj bi delal in ne vem še kaj! Takim ne dajem nič več, ker glede na to, da si tle prosjačil 3 mesece za to povabilo na blink, pol ga pa zapreš, takoj kot se pojavi nekaj drugega? Si kot naši politiki...obračaš se po vetru in takih res ne rabimo. Nikjer...ne na blinku, ne na infire, ne nikjer.

Super nič za to zaradi mene mi lahko še na Infire zaprejo račun.Lp

EvilGirl ::

Heineken je izjavil:

Super nič za to zaradi mene mi lahko še na Infire zaprejo račun.Lp

Superhero, Superman al pa še kater drug super... da ne bom nadaljevala kaj. Ne dam ti povabilo za mojblink, jih raj vse zbrišem. Norca se delaš iz vseh, ki se trudijo z nalaganjem in prevajanjem.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: EvilGirl ()

Kot prvo nisem se delal iz nobenega norca,če sem jaz spreminjal svoja uporabniška imena zapiral račune in ustvarjal nove kot drugo pa res ne rabiš dajati povabila pa ne pozabiti,da sem pri zadnjem vse odsejal kot je treba in za nič fehtaril ali težil.Lp

In zakaj si potem ko si končno postal "normalen" uporabnik blinka, vse skupaj zaprl? A misliš da je tle vse tako...zapreš ko ne rabiš, pol pa misliš da boš lahko nazaj prišel ko se ti sprdne? Več sreče prihodnjič. Ker ja, točno to vem da bo...čez kak dan ali teden boš že spet žical za invite, tu ali pa kje drugje. Spet z kakim novim uporabniškim imenom.

Zato,ker sem za uporabo samo enega portala pričakoval sem,da bo na Infire že takoj vse najboljše in samo zato sem dal zapreti Mojblink,ki pa sem ga še bolj navajen.

Ne bi žical tudi,če bi mi zadnji račun Superman nazaj omogočili bi bilo v redu brez,da bi imel spet novega.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Heineken ()

V bistvu imam že tako dovolj s temi odpiranji novih računov in povabil,če mi omogočijo nazaj zadnjega na Superman nadaljujem z uporabo in pravili drugače pač nič ok.Lp

Heineken nič ne bo edino ti dam mac ban to vidis samo v slo da nekdo odpira pa zapira racune xd

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: DonDiego ()

Saj zato pa tudi ne nameravam več imeti novih računov na Mojblink,ker je dovolj tega in sem omenil,da bi mi nazaj samo omogočili prejšnji zadnji račun,ki sem se držal tudi vseh pravil in vse odsejal odpiranje in zapiranje novih imam res že zadosti.

In za koji K si zapiral račun??? Pač če nekaj ne rabiš, ne greš gor...ni pa potrebe da zapiraš račun. A če kak mesec ne rabiš denarja greš tudi na svojo banko pa zapreš svoj račun al kaj je s tabo? Sploh po vsemu kar si "doživel", da si sploh si ga lahko ustvaril!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: val46 ()

Se popolnoma strinjam ne bi mi bilo treba zapirati računa zato pa samo prosim,da se mi zadnji ponovno omogoči brez novih povabil in novih računov in kot sem napisal pravil se zdaj držim.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Heineken ()

Moja edina napaka pri zadnjem je bila,da sem ga dal zapreti,če mi ga pa omogočite nazaj ga obdržim brez ponovnih prošenj za zaprtje ali ustvarjanje novih in to je to.

Ja itak. Dokler infire ne bo imel tistega kar ti iščeš, a ne da? Še enkrat...kar si tudi sam napisal...zakaj si ga sploh zaprl? Sej noben ne zahteva od tebe, da se dnevno prijavljaš tja gor. Bi pač ga imel za "backup", če bi se vsake tolk časa odločil kej pogledat, kaj se tam da dobit. Ampak ne, ti, pa ravno ti, ki so najbrž največkrat tu iskal invate, si ga ob prvi priliki, ko si mislih da ga ne potrebuješ več, šel zapret. Kdo bi te razumel!

Nisem pa jaz merodajen za to, da bi te nazaj povabil oz odprl tvoj star profil tam, tako da...se obrni na nekoga drugega. Ampak s takim odnosom si pokazal svojo pripadnost in dvomim da ti ga bo kdo nazaj aktiviral. Vsaj na tak način kot si tu opisal zakaj si ga v prvi vrsti zaprl, ne!

Sem vse lepo napisal zakaj sem ga zaprl kot tudi,da sem se držal pravil in sejal kot je moj namen tudi še naprej,če mi ga pa nočejo nazaj omogočiti pa tudi prav,če je tak hudi problem razumel bi,če bi pri zadnjem delal kakšne kršitve in nesejal,da mi ga nočejo nazaj odpreti,da bi nadaljeval z uporabo.Lp

Heineken nobody cares about trolls xd

Bom sprejel svoje posledice,da ne morem nazaj na Mojblink in nočem niti več nobenega kritizirati zaradi tega s tem sem končal hvala.Lp

em7455 ::

Ali bi lahko dobil invite za Mojblink? BTW vedno vse odsejem

SigmaOrion ::

Lahko prosim za invite na Mojblink tudi jaz?
hvala

milci58 ::

Jaz imam že nekaj časa na Mojblink sporočilo da nisem povezan.Imam T2 operaterja in svoj Router Linksys.Prosil bi vas,če mi lahko kdo lepo napiše kako se v routerju odpre ta port kaj moram vpisat kateri IP moram v okence vpisat ali je to IP od računalnika ali od Routerja?Na moj blinku mi piše za port 42459.Vnaprej vsakemu hvala za vsako pomoč.
Lp

Heineken to si vsaj ze 100x rekel no means no pa da mu ne bi kdo invita dal ker bo ce nekaj casa isto rekorder med banani

Kurbl1312 ::

Zdravo, lahko kdo še pošlje invite za registracijo?

Hvala

someboody99 ::

Tudi jaz bi lepo prosil za invite. Hvala!

skullz ::

Ojla! Je še možno dobiti invite link za mojblink? Hvala

klasicni ::

Tudi jaz prosim za invite.
Hvala in LP

inflam3 ::

Tudi jaz bi potreboval invite. Potrebujem za risanke za otroke. Hvala v naprej.

shweegl ::

prosim za invite

Muzo ::

prosim za invite na ZS. Hvala!

zaspanduh ::

Tudi jaz bi prosil za mojblink invite v ZS, najlepša hvala!

sonceksije ::

Pozdravljeni

Prosila bi za mojblink invite v ZS, lepo prosim.

Najlepša hvala in LP

.........................................................

https://www.facebook.com/groups/mojblin...

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

somethingnew ::

Sem probal vse kode, nobene ne deluje več

somethingnew ::

Vse so še fraj, prav prepiši

NejcSSD ::

Nekaj kod...

Iščejo KVALITETO in ne KVANTITETO, Hit and runnerji obvoz imate public trackerje kjer lahko kradete po mili volji.

Kaj pomeni biti RESEN ker H&R sistem deluje!:
- sejanje 1:1 ali 96ur, ni izgovora slaba linija ker lahko sejete 96ur, tudi v razmakih¨
- seje se tudi FREELEECH torrente, to samo pomeni da download ne šteje oz. vam kvari razmerje
- ustrezen odjemalec, naprimer qbittorrent, fiksen port in nastavljen port forwarding oziroma urejena povezljivost
- za vse nasvete pri reševanju težav oz vprašanj se obrnite na mojblink klepet
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb 3200Mhz CL16, 2x 1TB NVME, MSI 1070Ti

donvito ::

somethingnew je izjavil:

A lahko daš še bolj na temni podlagi in še manjše? Kako naj pol prav prepiše?

70251f840f920ab6898a48966296be67
63050bec06d6fab80832bea8fd58aaaf
Befee5ed5729febf4bb5f56cf0d3a8c8

donvito je izjavil:

somethingnew je izjavil:

A lahko daš še bolj na temni podlagi in še manjše? Kako naj pol prav prepiše?

70251f840f920ab6898a48966296be67
63050bec06d6fab80832bea8fd58aaaf
Befee5ed5729febf4bb5f56cf0d3a8c8

Najlepša hvala za pravilni prepis kode donvito! Nekateri nismo tako dobri kot vi, kjer lahko pravilno prepišete kode, ki izgleda kot da bi bila slikana na kameri iz 18. stoletja.

bonanno ::

rabim kodo :) placam pivo
««
44 / 54
»»