» »

Torrent invite mojblink

Torrent invite mojblink

Temo vidijo: vsi
««
43 / 54
»»

Nejkoy ::

1da85867f4eb65b446ecea3d9d4bca32
36db18e968c802c936ed88dea31669fd
ef90856071960dca7dd764915251c407
a2de741ad0ab1bc66edda7acf0af5773
104f32df7587a8e5f87aab85a7bc2aef

BuCkO_0 ::

Zdravo,

bi lahko tudi meni invite na ZS?
Hvala vnaprej

Zgodovina sprememb…

• spremenil: BuCkO_0 ()

NejcSSD ::

PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb 3200Mhz CL16, 2x 1TB NVME, MSI 1070Ti

firestar ::

Vse kode so že zasedene :( ima kdo še invite? hvala zs

jlogar ::

Zdravo,
Tudi jaz bi prosil invite na ZS.

Hvala

nalagar ::

Jaz sem po enem tednu nekako obupal nad tem Mojblinkom.
Kot prvo, torrentev je veliko manj kot na Partisu, ampak ok ...
Kot drugo, opažam precej začetniških napak. Nekatere nastavitve, skripte, ki bi morale bit samoumevne za private tracker, pa očitno niso.
Nekje škripa tudi iz vidika zasebnosti.
Dizajn strani, skropucalo.
In na koncu slišim še da banajo uporabnike brez razlage in brez opozorila.

Skratka, nima smisla. Grem raje poskusit na Infire.si ali pa Mojblink.org.
Mogoče tudi tista dva nista ne vem kaj, ampak dvomim da je lahko slabše kot to tukaj.

natan ::

Zdravo,

prosil bi za invite na ZS.

Hvala

unix ::

nalagar je izjavil:

Jaz sem po enem tednu nekako obupal nad tem Mojblinkom.
Kot prvo, torrentev je veliko manj kot na Partisu, ampak ok ...
Kot drugo, opažam precej začetniških napak. Nekatere nastavitve, skripte, ki bi morale bit samoumevne za private tracker, pa očitno niso.
Nekje škripa tudi iz vidika zasebnosti.
Dizajn strani, skropucalo.
In na koncu slišim še da banajo uporabnike brez razlage in brez opozorila.

Skratka, nima smisla. Grem raje poskusit na Infire.si ali pa Mojblink.org.
Mogoče tudi tista dva nista ne vem kaj, ampak dvomim da je lahko slabše kot to tukaj.

Sej partisa ni več, ostala omenjena trackerja imata bistveno manj torrentov oziroma vsebine. Dodajam nekaj povabil

Zgodovina sprememb…

• spremenil: unix ()

somethingnew ::

Zakaj vam je število torrentov toliko pomembno? Na blinku je vsaj 90% povsem nepotrebnih zadev.

natan ::

somethingnew je izjavil:

Zakaj vam je število torrentov toliko pomembno? Na blinku je vsaj 90% povsem nepotrebnih zadev.

majo Black Mirror S06

Rok55 ::

Lepo prosim za invite kodo. na zasebno prosim. Hvala

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Rok55 ()

Rok55 ::

Hvala sem se lahko prijavil. Vprašanje.. Zakaj mi na Bittorrent web noče začeti downloaditi filmov. Na drugih torrent stranh pa gre?

EvilGirl ::

Moj Blink Fan Group - na FB se dobijo invajti brez problema ;)

Matjaž Bokal ::

Rok55 je izjavil:

Hvala sem se lahko prijavil. Vprašanje.. Zakaj mi na Bittorrent web noče začeti downloaditi filmov. Na drugih torrent stranh pa gre?

Zato,ker na MojBlink so WEB klienti prepovedani.

Crazy75 ::

Lepo prosim za invite kodo za Blink, na zasebni mail prosim.
Hvala.

suntrace1 ::

Lahko en invite za Blink na ZS?
Hvala

Tomo5 ::

Tudi jaz bi prosil na ZS.
Hvala.

Crazy75 je izjavil:

Lepo prosim za invite kodo za Blink, na zasebni mail prosim.
Hvala.

poslano na ZS

suntrace1 je izjavil:

Lahko en invite za Blink na ZS?
Hvala

poslano

Tomo5 je izjavil:

Tudi jaz bi prosil na ZS.
Hvala.

poslano

Zgodovina sprememb…

dejc420 ::

V kolikor ma še kdo povabilo bi lepo prosil naj mi ga pošlje v ZS.

Lp!

Tene ::

Prosim za invite.

Hvala

dejc420 je izjavil:

V kolikor ma še kdo povabilo bi lepo prosil naj mi ga pošlje v ZS.

Lp!

imaš

Tene je izjavil:

Prosim za invite.

Hvala

poslano

Zgodovina sprememb…

Tanja01 ::

Če ima še kdo, prosim za invite v ZS.

Hvala vnaprej.

Tanja01 je izjavil:

Če ima še kdo, prosim za invite v ZS.

Hvala vnaprej.

imate na ZS

Trailingarm ::

Prosim za invite v ZS.

Hvala

Pixxxel ::

7e1f29b21ab76cf9d9cfcdaa0693079e
48518367e877e60ee2306c7b533db500
afa46551f5ed25551d44e28e27bbea82

Trailingarm ::

Porabil prvegega iz zgornjega posta.
Hvala

MojoRisin ::

zdravo,

ima kdo invite za HD-torrents.org?
Pliiiiiis na ZS, se oddolžim.

Zgodovina sprememb…

robinho1461 ::

Se kak invite mogoce?

Nekaj kod...

Iščejo KVALITETO in ne KVANTITETO, Hit and runnerji obvoz imate public trackerje kjer lahko kradete po mili volji.

Kaj pomeni biti RESEN ker H&R sistem deluje!:
- sejanje 1:1 ali 96ur, ni izgovora slaba linija ker lahko sejete 96ur, tudi v razmakih¨
- seje se tudi FREELEECH torrente, to samo pomeni da download ne šteje oz. vam kvari razmerje
- ustrezen odjemalec, naprimer qbittorrent, fiksen port in nastavljen port forwarding oziroma urejena povezljivost
- za vse nasvete pri reševanju težav oz vprašanj se obrnite na mojblink klepet

Bom nehal z invajti, lepo BANe nabirate, pa opozoril sem vas...

val46 ::

A ti še ni jasno, da če bi kdo bil resen odjemalec in sejalec, bi do sedaj že imel normalno delujoč profil na blinku? Vsi ki sedaj po tolikem času žicajo za invite, so samo ali bivši "odpadniki", ki jim je dostop bil že vsaj enkrat(raje 3x) onemogočen, ali pa une sorte "padalci", ki si downloadajo en film na 3/4 leta in pozabijo na blink. Pol se pa valda ne spomnijo uporabniškega imena in gesla in mislijo da bodo z novim uporabniškim imenom lohk spet povlekli en film dol!

po tolikem času sem imel v mislih tisti požar na partisu, od kar je le ta začel svoj propad.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: val46 ()

Luka66 ::

Lep pozdrav,

Nekoga bi lepo prosil če mi pošlje invite za MojBlink na mail luka.lupinc2@gmail.com
Bil bi zelo hvaležen. LP Luka.

PS: Sem v preteklosti uporabljal blink in imel OK razmerje.

val46 ::

Zakaj se potem ne prijaviš s tistim uporabniškim imenom, katerega si že prej imel?

Luka66 je izjavil:

PS: Sem v preteklosti uporabljal blink in imel OK razmerje.

val46 je izjavil:

Zakaj se potem ne prijaviš s tistim uporabniškim imenom, katerega si že prej imel?

Stran kjer delujejo stari mojblink.com accounti je mojblink.org. Tam se lahko tudi registriraš brez invajta.

.ORG je ena velika žalost in žalitev za .SI

.SI je žalitev sam zase. Tudi ti BANi ki si jih omenil so v veliki meri zaradi nesposobnosti upravljavcev strani ... sem videl na lastne oči in tudi slišal od drugih kako deluje ... ampak ne bom več zgubljal časa s tem, nima smisla.
Če vas ne moti, uporabljajte kar hočete zaradi mene. Nimam nobenih osebnih interesov tukaj. Lahko tudi da je .ORG še slabši, ne vem.
Vem samo da take šlamparije kot je ta mojblink.SI še nisem videl na nobenem private trackerju. Ne na tujih, ne na originalnem Mojblinku, ne na Partisu.

Ne vem, jaz se držim pravil in nikoli ni bilo problemov. Všeč mi je da dejansko deluje hit&run sistem in da se proba ustvarit neko kulturo in red. Ni vse v kvantiteti. Kar se tiče novih vsebin je vse gor. Trenutno po Partisu, ki ga ni več, je sigurno najbolj založen.

Kar pa ni, se pa naredi prošnja in je hitro ugodno rešena, vsaj v mojih primerih je bilo tako...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: NejcSSD ()

lynxslo5 ::

Novi infire mi je dosti bolj všeč kot mojblink. Mislim, da bo infire v nekaj mesecih povozil mojblink.

Hmmm samo se smejim vseh teh objav in laži, natucevanje kdo je boljš in kdo slabš. Sem na domačem in tujem trgu P2P in vidim, da med vsemi SLO trackerjev, je edin MojBlink.si, kateremu lahko rečemo, da je privat tracker. Na pokojnem Partisu, kjer je vladala anarhija, brez reda in discipline, nobenega spoštovanja do nalagalcev razen enemu, ki si roke na srce misli, da je edini na SLO sceni, ki kaj zna, se je lahko delalo H&R po mili volji, nobene omejitve glede sejanja. Infire.si je na dobri poti, da postane kopija sramote slov. P2P scene Partisa. Mogoče SiHQ se neki trudi, samo pri njemu manjka železna roka. Jokate in se pritožujete nad red in disciplino, kater ima MojBlink.si. Sejanje torrenta minimalno do razmerje 1:1 ALI, če ni odjemalcev, minimalno 96h skupnega sejalnega časa (4 dni, lahko se vmes tudi ponoč ugasne računalnik). Dragi uporabniki SLO P2P scene, na tujih privat tackerjev, bi z takim početjem, ki ste jih navajeni na Partisu ali Infire mogoče tudi na SiHQ, leteli v trenutku in nebi imeli nobenih možnosti, z njimi pogajat o kakih pomoči ali da bi vam pomagal popravit razmerje. Tudi izgovori, kot so disk crknu ali računalnik odpovedu ali sem računalnik zamenju pri njih ne pride v poštev. Kar se tiče sejanje je tudi pri njih glavno razmerje 1:1 nato pa časovno, ki se giblje krepko nad Blinkovskem sejalnega časa.
Zato dragi uporabniki SLO P2P scene, NE jokite in NE jamrite, kar jemljete dajajte tudi nazaj. Osnova bontona P2P scene.

Lep pozdrav
Matjaž

deamon ::

Zdravo,
ALi je kak invite za mojblink.si :)

Scorpy84 ::

Matjaž Bokal je izjavil:

Hmmm samo se smejim vseh teh objav in laži, natucevanje kdo je boljš in kdo slabš. Sem na domačem in tujem trgu P2P in vidim, da med vsemi SLO trackerjev, je edin MojBlink.si, kateremu lahko rečemo, da je privat tracker. Na pokojnem Partisu, kjer je vladala anarhija, brez reda in discipline, nobenega spoštovanja do nalagalcev razen enemu, ki si roke na srce misli, da je edini na SLO sceni, ki kaj zna, se je lahko delalo H&R po mili volji, nobene omejitve glede sejanja. Infire.si je na dobri poti, da postane kopija sramote slov. P2P scene Partisa. Mogoče SiHQ se neki trudi, samo pri njemu manjka železna roka. Jokate in se pritožujete nad red in disciplino, kater ima MojBlink.si. Sejanje torrenta minimalno do razmerje 1:1 ALI, če ni odjemalcev, minimalno 96h skupnega sejalnega časa (4 dni, lahko se vmes tudi ponoč ugasne računalnik). Dragi uporabniki SLO P2P scene, na tujih privat tackerjev, bi z takim početjem, ki ste jih navajeni na Partisu ali Infire mogoče tudi na SiHQ, leteli v trenutku in nebi imeli nobenih možnosti, z njimi pogajat o kakih pomoči ali da bi vam pomagal popravit razmerje. Tudi izgovori, kot so disk crknu ali računalnik odpovedu ali sem računalnik zamenju pri njih ne pride v poštev. Kar se tiče sejanje je tudi pri njih glavno razmerje 1:1 nato pa časovno, ki se giblje krepko nad Blinkovskem sejalnega časa.
Zato dragi uporabniki SLO P2P scene, NE jokite in NE jamrite, kar jemljete dajajte tudi nazaj. Osnova bontona P2P scene.

Lep pozdrav
Matjaž

Ampak na partisu je ta nacin deloval, hitreje si dobil vsebine kot na blinku. Veliko vec vsebin je bilo, blink je danes glede tega zalost. Rarbg dokler je deloval, je vse funkcioniralo. Prav tako ostali "odprti" torrent strani imajo vec usebin in se hitreje ti posname, kot privat. Na blink in podobne ne hodim vec, ker je brezveze. 15 let nazaj ko je bil internet pocasen, je bilo razumljivo, da so ostri. Danes pa to pocetje nima smisla.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Scorpy84 ()

WallSreet ::

Če je invite še možen pri prosim na ZS, hvala

DonDiego ::

mogoce sam blink.si ima dostop to scene bot kar drugi nimajo in je veliko prej gor vse kot na drugih scene rules, zakaj bi drugam hodil če lahko dobim vse tu
glede banov je pa tako kar seješ to žanješ na ipt npr samo letis brez staff debate tukaj pa probavate na vseh frontah poleg hit&run dvojni računi potem se pa čudi ker dobi xd, to vidiš samo na slo sceni kjer je p2p bonton na nuli

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: DonDiego ()

Clone ::

Tudi jaz bi prosil invite na ZS, na Partis sem imel Ratio 3.28, 2.8TB uploada. Hvala

mungo2890 ::

tu imate tud možnost dobit povabilo..če se komu še da..
https://www.facebook.com/groups/mojblin...

Zakaj ko izpolnim vsa polja in ko kliknem prijavi me vrže na prvo stran in ne prejmem nobenega maila oziroma povabila?

lynxslo5 je izjavil:

Novi infire mi je dosti bolj všeč kot mojblink. Mislim, da bo infire v nekaj mesecih povozil mojblink.

Ravnokar sem se prijavil in vidim da je zlo podoben Partisu. Tudi precej veliko uporabnikov skoraj 35K vendar zgolj 1700 torrentov :|

Jirzy ::

Bi prosil za invite na ZS, ce je mogoce. Hvala :)

mungo2890 ::

WallSreet je izjavil:

Zakaj ko izpolnim vsa polja in ko kliknem prijavi me vrže na prvo stran in ne prejmem nobenega maila oziroma povabila?

če si se prijavil za blink..je to zato ker kljukaš na pamet in ne prebereš osnovnih stvari..seveda moraš najprej imet kodo

Zgodovina sprememb…

mungo2890 je izjavil:

WallSreet je izjavil:

če si se prijavil za blink..je to zato ker kljukaš na pamet in ne prebereš osnovnih stvari..seveda moraš najprej imet kodo

Saj sem prejel kodo za Invite preko SZ, edino če govoriš o neki drugi kodi?
««
43 / 54
»»