» »

Torrent invite mojblink

Torrent invite mojblink

Temo vidijo: vsi
««
25 / 55
»»

PINki ::

Prosim za invajt. Rabim za mulca za sinhronizirane risanke vsake toliko, partis ga serje :) brez skrbi, bom prebral pravila glede sejanja, dolgoletni uporabnik torrentov... lp

Heineken ::

Pozdravljeni,
priporočam se za Invite Partis je crku imel sem razmerje 50 pa je šel v maloro nimajo za burek Mojblink vsaj deluje kot je treba.Lp

Sporočilo je namanjeno za osebje Mojblink in tistemu za Invite Partis sem uporabljal brez težav ampak je kaput nimajo za burek zato prosim za zadnji Invite in prijavo za na Mojblink z namenom upoštevanja vseh pravil brez trolanja.Lp

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Heineken ()

PersonaRuda ::

Heineken je izjavil:

Pozdravljeni,
priporočam se za Invite Partis je crku imel sem razmerje 50 pa je šel v maloro nimajo za burek Mojblink vsaj deluje kot je treba.Lp

Sporočilo je namanjeno za osebje Mojblink in tistemu za Invite Partis sem uporabljal brez težav ampak je kaput nimajo za burek zato prosim za zadnji Invite in prijavo za na Mojblink z namenom upoštevanja vseh pravil brez trolanja.Lp

:D

Heineken je izjavil:

Kaj je boljše Partis ali Mojblink?

Heineken je izjavil:

Ni ga čez Partis samo dol vlečem in sejem do onemoglosti uporabnikov malo morje odjemalcev in sejalcev tudi nalagalci in osebje pa so super.Lp

Heineken je izjavil:

Sem dobil Invite včeraj in po treh mesecih,ko sem se prijavil sem dobil po nekaj minutah onemogočen račun brez,da bi pri tem zadnjem sploh kaj kršil toliko o tem kakšen je Mojblink in njihova smrtno resna pravila na Partisu pa dol vlečem in sejem vsak Torrent veliko več od 1:1 pa nobenih težav pri razmerju 50,00.Lp

malavasic ::

Pozdrav, tudi jaz bi prosil za invajt. Hvala vnaprej.

Bostjan_321 ::

Lepo prosim za en invite

Ne DL-jam kaj velik, razmerje pa ni problem ker to počnem preko synology-a in sejem v neskončnost.

Seveda prenašam samo Linux distribucije :)

stock976 ::

Tudi jaz bi prosil za invite, če lahko. :D
Na Partisu imam razmerje 10:1 (8TB:0,8TB). No sem imel... :|

Wolfie ::

Odprte prijave za CrnoBerzo!!!!!!!!!!!!!

jstsmblaz ::

jaz bi tudi prosil za povabilo na mojblink.si

v zs prosim

Vili_vanili ::

Jaz tudi prosim za invite! Hvala!

Petterson ::

Še eden, ki bi prešel s Partisa na Mojblink.si. Invite prosim. Hvala!

Nesta ::

Petterson je izjavil:

partis ne dela kaj ? :D

krefi ::

grem iz Partisa na Mojblink.si.Zato bi prosil invite. Hvala!
e3 1231v3|asus gtx 970 strix OC edition|2x8gb kingston|
cosair rm650| crucial 500gb|fractal define s

Nesta je izjavil:

Petterson je izjavil:

partis ne dela kaj ? :D

Pa res :D
Za vikend je še delal, jaz sem zaprosil za invite, ker sem videl temo in ne škodi imet dostopa do še kake pametne opcije.

sniff ::

Oj,
tudi jaz bi prosil za en invite.

Čriček 111 ::

Zdravo, lahko prosim za invite v mojblink. Hvala. Lp

Svizec1706 ::

Zdravo, tudi jaz bi prosil za povabilo za Mojblink. Hvala

Grapher ::

Se tudi jaz priporocam za invite.

tomshooter ::

Js bi tudi prosil za invajt.

asterixobel ::

Najlepša hvala za poslan invite na moj email, a žal je že nekdo ta invite porabil.
Če je možno še kakšnega dobiti?
Najlepšva hala!
fairplay_@gmx.net

eriCartman ::

prosil bi za invite na ZS, če ima kdo viška

tomlin ::

Mojblink se mi zdi kar v redu, tudi dosti pregleden je. Nekaj filmov sem že downloadov. Ampak problem imam z antivirusom, ki mi zdaj, po downloadu in šeranju, ves čas javlja nek ip je blokiran zaradi trojanskega konja.

Kako bi zadevo razrešil in v miru "šerav" dalje?kakšna ideja?

_Tejc_ ::

Prosim za invite na Mojblink, hvala lepa

Uli9 ::

Živjo, jaz tudi prosim za invite v ZS, na Partisu sem imela razmerje 4. Hvala!!!

Pozdravljeni,
prosim še za zadnjo možnost za prijavo na Mojblink s povabilom vsi delamo napake zato prosim za razumevanje.

val46 ::

Ma ti si jih naredil že precej...

NejcSSD ::

Dvakrat je dobil od mene povabilo in obakrat BAN
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb 3200Mhz CL16, 2x 1TB NVME, MSI 1070Ti

Samo še za zadnjo možnost prosim za Invite in prijavo na Mojblink z odobritvijo osebja z namenom,da se držim vseh pravil kot tudi brez trolanja.

simon34 ::

prosim za povabilo.

Hvala!

Anney ::

Heineken je izjavil:

Samo še za zadnjo možnost prosim za Invite in prijavo na Mojblink z odobritvijo osebja z namenom,da se držim vseh pravil kot tudi brez trolanja.

Ne se hecaj...k boš fasal doživljenski ban na domačega operaterja. VNP te pa spremlja.
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.

_Tejc_ ::

_Tejc_ je izjavil:

Prosim za invite na Mojblink, hvala lepa
ZS

Kaj viška invajt?

Prosim na ZS.

Hvala.

Onyx ::

Pozdravljeni, rabil bi 1 invite za mojblink, ker partis ne dela. Lepo prosim :D

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Ed Wood ()

Ed Wood ::

Živjo, rabil bi invite za mojblink.si... če ima kdo kaksnega viška se priporočam ;)

morilc ::

Pozdravljeni,

tudi jaz bi lep prosil za invite na mojblink.si na ZS. Hvala že vnaprej za pomoč!

VonMesser ::

Zdravo, v kolikor ima kdo invite, bi ga bil vesel. Na partisu sem imel UL preko 12TB...

grnac94 ::

Če je kdo tako dober, da mi pošlje povabilo za mojblink bi bil zelo hvaležen.

Onyx ::

Pozdravljeni, rabil bi invite za moj blink lepo prosim ? partis ne dela.

amacar ::

Vsi stari uporabniki, ki potrebujete invite mi pišite na ZS.

Za nove uporabnike pa je invite na voljo za plačilo 5€, da se preveri resnost. >:D

FoxKnox ::

Vsi , ki ste ostali brez travnika se lahko pridružite tudi SLOshare.eu. Imajo veliko slovenskega.

mitja26 ::

Pozdravljeni,
potrebujem invite mojblink. staro up ime sem pozabil :/

kow ::

Nice try, mitja (novi uporabnik).

Zdravo,
še enkrat prosim osebje na Mojblink za zadnjo priložnost prijave z namenom upoštevanja vseh pravil zavedam se svojih kršitev za nazaj in sem zato pripravljen tudi donirati na kakšen preprost način nakazila za svoje prejšnje napake bil sem na Partis pa ne deluje dobro kot Mojblink trenutno stran niti ni dosegljiva sem pripravljen samo prenašati Torrente in sejati kot je potrebno brez vprašanj,prošenj in trolanja se pa tudi vsem opravićujem.

Daniel ::

Teh zadnjih priložnosti se ti je pa kar nabralo...

Priznam,da res.

Rad bi tudi pokazal,da znam biti dober uporabnik na Mojblink,ker Partis pa še za Burek tako rekoč nima.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Heineken ()

val46 ::

Ma če ti do zdej še ni kapnilo, da tu ne boš dobil več invite od nas, pol ti ni pomoči. Poskusi kar direkt stopit v kontakt z moblink osebjem in če te oni popnovno potrdijo za člana, pol super...drugače pa, ne morem pomagat. Jaz si črnih pik s takimi osebki ne mislim več delat.

Anney ::

Heineken je izjavil:

Priznam,da res.

Rad bi tudi pokazal,da znam biti dober uporabnik na Mojblink,ker Partis pa še za Burek tako rekoč nima.

Naklamfal si nas nekajkrat, po toći zvoniti je prepozno, tudi če dobiš imaš ban iz prve. Srečno.
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.

amacar ::

amacar je izjavil:

Vsi stari uporabniki, ki potrebujete invite mi pišite na ZS.

Za nove uporabnike pa je invite na voljo za plačilo 5€, da se preveri resnost. >:D

So mi kekci onemogocili povabila, tako da zal. Next time.

Charlie0 ::

Tudi jst bi lepo prosil za invite. Vedno uporabljal Partis, 12:1 rating in Syno za seeding.

MojoRisin ::

Zdravo,

kakšen invite še viška, pliiiis? :)

lpB

maliburek ::

Prosim za invite za mojblink. ZS. Hvala!
««
25 / 55
»»