» »

Zalman napajalnik

Zalman napajalnik

humanoid ::

Mogoče kdo ve, kje v Slovenije lahko kupim napajalnike Zalman?? Predvsem me zanima 400W model.
Ne bi se branil niti napajalnikov SilenX, ampak teh je v Slo. verjetno nemogoče dobiti, se motim??

boštjan ::

zakaj pa glih zalman,kaj enermax,chieftek,antec niso OK?

pivmik ::

boštjan
če se že delaš tolko pametnega povej KJE se jih lahko kupi!
Ker to je bilo vprašanje.
LP, Gregor GRE^

boštjan ::

če se že delaš tolko pametnega povej KJE se jih lahko kupi!

ne delam se pametnega,ne vem zakaj bi se:\ in ne vem kje se dobijo zalman trafe,ponudil sem samo alternativo,ki je po moje 100%enakovredna, v enih primerih boljša.

humanoid ::

Zanimata me ti dve firmi, ker delata izredno tihe napajalnike, SilenX so neslišni, podobno kot Zalman. Poleg tega sem upal, da imajo kaj nižjo ceno od Enermax-ov ali Antecov (BTW mnogo ljudi ima težave z Anteci pod 550W in z nekaterrimi Enermaxi).

LP

BoLhCa ::

poglej v mlacom. drugace pa sam uporabjam enermaxa, res da je bil drag, sam svoje delo opravlja vec kot zadovoljivo in se en plusek, je neslisen! drgac pa za silenXa ne vem kje v slo bi ga dobil!
zalman, enermax - mlacom in pa antec v jaetu.

humanoid ::

BoLhCa, veš kaj mi gre na ku*** pri slovenskih uvoznikih, da so leni in nesposobni. Pri Mlacomu so povrhu še neprijazni. Pisal sem jim mail za Chieftec BX ohišje in Zalman napajalnike in veš kaj so odgovorili: Da ohišja BX slpoh ne obstajajo, da so najnovejša DA serija in za Zalman napajalnike, da so slabi in da oni tega ne morejo uvoziti, ker uvažajo samo vente in coolerje. Pri JAE so mi rekli, za Chieftec ohišje, da se ne splača nabavit samo enega. Toliko o tem.

Ker sem že omenil Chieftec ohišja, ve kdo kje se dobi eno izmed teh: po možnosti z napajalnikom:
BX-01B-B-SL
BX-01BL-BL-B
BX-02BL-BL-B

LP

bmen ::

Če ti ni mar za firmo (Ok hočeš Zalmana) ampak vseeno - v e-misiji (megahit) prodajajo napajalnike z 12 cm ventilatorjem - firma Sunny...) - v primerjavi z Čiftekom (300W) ki sem ga imel prej je skoraj neslišen. - Na čifteku sem hotel zamenjati ventilator - vendar mi ga je uspelo prodati naprej. Sedaj je najglasnejša stvar v mojem PC-ju disk (in pa DVD ko začne nabirati obrate ;-).

Cena 7000 in še nekaj drobiža - ima pa baje 350W.

Lep pozdrav
bmen

humanoid ::

Hmm zanimivo. Kaj ti imaš mogoče kaj takega:
? Kaj ta vent piha zrak v napajalnik ali piha iz njega?? Sem pogledal še nekatere druge modele in imajo tudi 400W za 8160 SIT. Sicer je to sumljivo ampak je poceni :)

bastadu ::

humanoid: Jaz sem zadnjič pri Mlacomu naroču BX-03B-B-B in so mi rekli, da je za čakat najmanj 14dni....

humanoid ::

Sem pogledal mail in videl, kdo mi ga je poslal. Namreč pri Mlacomu imajo enega človeka, ki se mu ne da delat (imena in priimka rajši ne bom napisal). Na ceniku sem videl tudi jaz serijo BX-03 celega črnega ampak mene zanima eden od tistih treh, ki sem jih zgoraj naštel. Sicer pa ne vem s kom moram pri Mlacomu govoriti, jih bom kar poklical in šefa zahteval in se z njim pomenil ali je možna nabava ohišja.

Mogoče kdo ve, zakaj Mlacom nabavlja samo ohišja brez napajalnikov?? Ker pri Jae imajo BX s 360W napajalnikom za 25k, pri Mlacomu pa je vsako ohišje brez napajalca.

LP

bmen ::

@humanoid

ventilator /12 cm/ piha iz ohišja topel zrak ven - enak sistem imajo tudi nekateri Pc ji z imenom /konkretno IBM/ in zadeva deluje.

Napajalnik je res tih - tako če boš hodil okoli e-misije naj ti en tak napajalnik priključijo, da se sam prepričaš v tihost.

Sem pa sedaj naredil majhno izboljšavo na sistemu da sem ga še dodatno utišal - na procesorsi hladilnik sem namontiral zalmana 80 mm in z fan-matom na najnižjih obratih mi sedaj proc dela na cca. 40 - 45 stopinjah. Ampak kaj je par stopinj v primerjavi s tišino - a ne!

lep pozdrav
bmen

boštjan ::

no jaz mam napajač iz e-misije 400W dual fan in ga res ne slišim,le pucat ga pa moram.:D


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Menjava ohišja ali ...

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
231780 (1262) Tomi
»

Nakup računalnika?

Oddelek: Kaj kupiti
111430 (1140) keba
»

Katero ohišje mi priporočate? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
534054 (3285) no-limits
»

Chieftec napajalnik? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
964674 (3454) Stallone
»

napajalnik do 15K

Oddelek: Kaj kupiti
341917 (1389) boštjan

Več podobnih tem