Forum » Kaj kupiti » Kater kuler+ventilator za grafično?
Kater kuler+ventilator za grafično?
bastadu ::
Moj ventilatorček na stari Gsili je začel strašansko bolit in sem ga že poskušal utišati na vse mogoče načine... za nekaj časa je vredu, potem pa jovo na novo... Odločil sem se, da zamenjam ventilator s kulerjem vred (ker takega ventilatorja, ki bi pasal na kulet ni za dobit) in me zanima, kaj priporočate. Luknje (2) na hladilniku so narazen cca. 5,5cm. Gledal sem že Crystal Orb-a, vendar je baje dokaj glasen, kar pa ni v mojem interesu... Hvala za nasvete!
pingo76 ::
Ah nič pametnega ni na tržišču. Vse tuli ko satan. Najbolje je da greš po en s370, A cooler (prijeten ušesom) ter nato narišeš nanj luknje tam kjer bi morale bit (55mm narazen ne?). Potem se odpraviš nekam (jaz sem šel v ladjedelnico) kjer ti zvrtajo noter luknje in naredijo navoj m3. Nato rabiš še 2x M3 vijakce 2x silikonske podložke in dve vzmeti. Malo termalne paste in juhu! Dela, in to tiho. Na to si rečeš: Faca sem! .
Ni drago, ampak je nekaj zezanja. Verjemi pa, da bodo tvoja ušesa zadovoljna.
Ni drago, ampak je nekaj zezanja. Verjemi pa, da bodo tvoja ušesa zadovoljna.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Neslišno hlajenje: Socket 462 / Socket AOddelek: Pomoč in nasveti | 1143 (862) | ian wolf |
» | Sestavljam 0dB server/download box - rabim pomocOddelek: Kaj kupiti | 3276 (2061) | Macketina |
» | Spajky - rabim tvojo pomoc ( BX + Tualatin)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1746 (1364) | Spajky |
» | Hladillniki za CeleronOddelek: Kaj kupiti | 769 (639) | ChiefThunder |
» | hladilnik-slot1 -- izkušnje z p2-350Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 901 (831) | njok |