Forum » Kaj kupiti » S** pripomočki
S** pripomočki
techuser ::
Zanima me, če je kdo nabavil zase kakšne sex pripomočke kot so fleshlight? Včasih se sprašujem, da je mogoče ta varianta boljša kot pa plačevanje prostitutk (ker sex s kondomom ni isto kot brez). Nikoli še nisem kupil kakšnega pripomočka, prodajajo pa jih malo morje. Bliža se novo leto, morda bo še kdo dobil kakšno darilo :D
Ker ne vem kaj se splača, aliexpress mogoče, amazon, kar pr nas, je vse isti šmorn?
Ker ne vem kaj se splača, aliexpress mogoče, amazon, kar pr nas, je vse isti šmorn?
- zaklenil: BigWhale ()
Vazelin ::
Jaz sem imel nekaj let nazaj originalni Fleshlight in je zadeva dokaj overrated. Boljša mi je bila umetna vagina od Doc Johnson firme.
Kupoval v Sloveniji.
Meni osebno je boljša masturbacija brez teh pripomočkov. Ene parkrat je ok, potem vržeš nekam v predal ali smeti
Kupi morda Tenga egg in potem probaj stane par eur
Kupoval v Sloveniji.
Meni osebno je boljša masturbacija brez teh pripomočkov. Ene parkrat je ok, potem vržeš nekam v predal ali smeti
Kupi morda Tenga egg in potem probaj stane par eur
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()
Men je bilo pri tazadni prostitutki bolj umetno vse, očitno preveč menjam, zato razmišljam, da nekaj denarja v žepu ostane o teh pripomočkih. Občutek preko kondoma je zame totalno sranje.
Vazelin ::
Dobi si fuk frendico al pa punco or something.
Ja, fuk frendico se tko dobi... čez noč
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...
Pika na i ::
Men je bilo pri tazadni prostitutki bolj umetno vse, očitno preveč menjam, zato razmišljam, da nekaj denarja v žepu ostane o teh pripomočkih. Občutek preko kondoma je zame totalno sranje.
Zakaj lažeš, da hodiš k prostitutkam?
Nahajate se v štabu SDS.
Pravila ne veljajo za naše.
Troli dobrodošli.
Pravila ne veljajo za naše.
Troli dobrodošli.
PH03N1X ::
Zakaj bi lagal? Zaenkrat je to edina realna potešitev, sam postaneš preveč odvisen.
Kaj pa tole? https://www.aliexpress.com/item/3296802...
Kaj pa tole? https://www.aliexpress.com/item/3296802...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: techuser ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Strani za spoznavanje ljudi (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 91295 (44796) | BigWhale |
» | Date s sestrino najboljšo prijateljico (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14500 (11069) | Darko! |
» | Some just have it tougher (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8608 (6897) | Mesar |