Forum » Pomoč in nasveti » HP6300 se ne zažene, adapter za napajalnik
HP6300 se ne zažene, adapter za napajalnik
borisk ::
Zdravo!
Dobro leto nazaj sem tastu nabavil rabljen HP6300 za brskanje po spletu. do pred kratkim ni bilo težav, sedaj pa se ob pritisku na gumb za vklop ne zgodi nič, oziroma se čez nekaj sekun vžhejo vsi ventilatorji na polno. zaslon ne pokaže nič tudi biosa ne, prav tako ne piska POST... zato sumim napajalnik kar pa je problem, saj nima klasičnega 24p priklopa ampak nek svoj.
nadomestni napajalnik stane toliko kot sem dal za računalnik, videl pa sem da obstaja adapter, s katerimi lahko uporabiš klasični napajlanik, ampak nimam časa čakat mesec. se dobi to kje pri nas?
Dobro leto nazaj sem tastu nabavil rabljen HP6300 za brskanje po spletu. do pred kratkim ni bilo težav, sedaj pa se ob pritisku na gumb za vklop ne zgodi nič, oziroma se čez nekaj sekun vžhejo vsi ventilatorji na polno. zaslon ne pokaže nič tudi biosa ne, prav tako ne piska POST... zato sumim napajalnik kar pa je problem, saj nima klasičnega 24p priklopa ampak nek svoj.
nadomestni napajalnik stane toliko kot sem dal za računalnik, videl pa sem da obstaja adapter, s katerimi lahko uporabiš klasični napajlanik, ampak nimam časa čakat mesec. se dobi to kje pri nas?
Riff ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Je zaniča samo napajalnik, ali tudi osnovna plošča?Oddelek: Strojna oprema | 1084 (633) | ttommy |
» | Gigabyte GA-J1900N-D3V, kakšen napajalnik ???Oddelek: Strojna oprema | 1712 (1379) | moat |
» | Vezava 3W high power LED diodOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2869 (2610) | googleg1 |
» | Nokia podpira brezžično polnjenjeOddelek: Novice / Nokia / Symbian | 4999 (3907) | Pyr0Beast |
» | Kje napetost prebija?Oddelek: Pomoč in nasveti | 957 (822) | miranpozar |