» »

Kako pogoste se tuširate?

Kako pogoste se tuširate?

1 2
3
4

blackbfm ::

Za kožo je slaba sam kemija ki jo dajete nase - deodoranti, parfumi, samponi, geli...

imagodei ::

Ni nujno slabo za kožo - če bi se samo splaknil z vodo, brez posebnega drgnjenja in uporabe mil oziroma gelov za tuširanje, šamponov, potem ne more biti dosti slabše kot kopanje v jezeru ali morju 5x dnevno.

Vseeno se zdi na mestu vprašanje duševnega zdravja. Ne rečem, da ne obstajajo soparni vroči dnevi, ko bi se človek večkrat dnevno stuširal že samo zaradi ohladitve, če že ne zaradi občutka prepotenosti. Če to prakticiraš celo poletje, je pa malo bizarno. Saj samo tuširanje res ni treba, da traja več kot 5 minut, ampak moraš pa potem prav z namenom priti do tuša. Če nisi ravno doma, je tolikšna potreba po higieni in/ali ohladitvi, da moraš prav z namenom iskat tuš, vseeno na meji blaznosti.
- Hoc est qui sumus -

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: imagodei ()

BigWhale ::

Letos se ni blo casa za tusiranje, kako bo pa drugo leto bomo pa se vidl.

kuall ::

imagodei je izjavil:

Ne rečem, da ne obstajajo soparni vroči dnevi, ko bi se človek večkrat dnevno stuširal že samo zaradi ohladitve, če že ne zaradi občutka prepotenosti. Če to prakticiraš celo poletje, je pa malo bizarno. Saj samo tuširanje res ni treba, da traja več kot 5 minut, ampak moraš pa potem prav z namenom priti do tuša. Če nisi ravno doma, je tolikšna potreba po higieni in/ali ohladitvi, da moraš prav z namenom iskat tuš, vseeno na meji blaznosti.


Ko prideš domov se stuširat, ko se prešvicaš od fizične aktivnosti. Seveda pa ne boš bežal domov zato, ker si se prešvical.

Če se (samo malo) prešvicvam in pridem domov se imam navado celega preobleči, s štunfi in gatami vred. Veliko bolj udobno potem. Stare obleke, če niso umazane, pa obesim na radiator, pač če niso zasmradene. Tudi pozimi to.

blackbfm ::

Saj samo tuširanje res ni treba, da traja več kot 5 minut, ampak moraš pa potem prav z namenom priti do tuša. Če nisi ravno doma, je tolikšna potreba po higieni in/ali ohladitvi, da moraš prav z namenom iskat tuš, vseeno na meji blaznosti


Dokler taksno pocetje ne skoduje ne vidim problema. Sedenje in buljenje v ekran je objektivno gledano verjetno vecja blaznost.

imagodei ::

Marsikatera kompulzija načeloma ne škoduje. Ampak tisti ki jo ima, lahko zaradi nje trpi. Če je to blaga kompulzija, zaradi katere moraš 3x preverit, če si zaklenil vhodna vrata in vrata na avtu, potem se najbrž da shajat. Če pa moraš skozi vsaka vrata stopit šestkrat in vsakokrat počepnit in 3x zaploskat, pa taka "neškodljiva" kompulzija začne povzročat probleme.

In če imaš občutek, da si umazan, če se ne stuširaš 5x dnevno, to zna tudi precej vplivat na kvaliteto življenja. Utegne, pravim - ker če so podani ustrezni razlogi za to, potem se pač tuširaš 5x dnevno. Le da se bom nekoliko težje dal prepričat, da ti tuširanje 3x na dan zaradi telesne aktivnostine ne zadostuje (govorimo o temle sporočilu, kjer je Bantani napisal: "Obvezno 3x na dan zjutraj po treningu pa zvecer...poleti pa tudi 4x do 5x") in se moraš še dvakrat vmes.
- Hoc est qui sumus -

pegasus ::

Preseneča me, da v takih temah ne najdem kontra mnenj v stilu "umivanje je zarota kozmetične industrije, umivanje zares ni potrebno" kot so pogosta v farmacevtskih in klimatskih kontekstih. Se kak sociolog ukvarja s tem vprašanjem?

kuall ::

sej imagodei nekaj rine v to smer.
politična delitev na 2 pola in vojna med njima se hoče povsod pojaviti. zgleda da imamo to v genih.
jaz osebno ne maram ljudi, ki preveč nasprotujejo samo zato, da nasprotujejo.
ampak eni enostavno nimajo kaj rečt, če bi bi morali rečt še kaj drugega kot nasprotovati. zato pa raje nasprotujejo kot da so tiho, tiho bit je zelo težko.

imagodei ::

kuall je izjavil:

sej imagodei nekaj rine v to smer.

Kako prosim?

A ti razumeš, da je med "ne se tuširat, to je zarota kozmetične industrije" in "tuširam se 3-5x na dan" OGROMNA razlika? A ti razumeš, da za večino ljudi, tudi fizično aktivnih, zadostuje tuširanje 1-2x dnevno? A ti razumeš, da jaz čist zagovarjam tuširanje 5x na dan, če za to obstaja potreba? Da pa nastane taka potreba, morajo biti pa izpolnjeni zelo specifični pogoji. In ne, ne verjamem, da običajen človek pride v situacijo, kjer bi obstajala upravičena potreba po tem, da bi se moral več mesecev (čez poletje), vsak dan zapored tuširat 3-5x dnevno.

Daj pomisli, kaj to pomeni... Recimo, da imaš res svinjsko službo... Še vedno te nihče ne bo gledal, da se boš šel v tistih 8. urah 3x tuširat. Mogoče ti omogočijo tuširanje 1x med šihtom. Skratka: 1x se stuširaš zjutraj, 1x med šihtom, 1x po šihtu, 1x po popoldanski telesni aktivnosti in 1x pred spanjem...? Vsak dan? Really?
- Hoc est qui sumus -

kuall ::

5x na dan tuširanje je možno , če greš 4x ven nekaj delat in ko prideš not vse teče od tebe in si limast se greš raj stuširat zarad boljšga počutja. Nič narobe s tem. Ni duševna motnja.

Mato989 ::

kuall je izjavil:

5x na dan tuširanje je možno , če greš 4x ven nekaj delat in ko prideš not vse teče od tebe in si limast se greš raj stuširat zarad boljšga počutja. Nič narobe s tem. Ni duševna motnja.


Ja samo to je res pogojno smiselno samo takrat ko je zunaj 40 stopinj in si fizički radnik... ker marsikdaj smo že delali, pa nikoli se nisem zmes hodil tuširat, tudi za kosilo ne..... nekaj je umit roke, obraz ipd... drugo pa dat dol iberzug in se it tuširat...

Tuširanje več kot 2x dnevno skorajda ni "normalno" razen v ekstremnih primerih... pa tudi 2x dnevno ne bi priporočal... je pa res da tudi tuširanje manj kot 1x dnevno oziroma meni osebno ni normalno... razen v ekstremnih okoliščinah.
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Meiniken ::

Običajno 1x dnevno po treningu.

imagodei ::

kuall je izjavil:

5x na dan tuširanje je možno , če greš 4x ven nekaj delat in ko prideš not vse teče od tebe in si limast se greš raj stuširat zarad boljšga počutja. Nič narobe s tem. Ni duševna motnja.

Ne vem, zakaj se pretvarjaš oziroma koga misliš, da boš prinesel naokrog?

Jasno sem napisal, da so lahko včasih upravičeni razlogi za tuširanje 5x dnevno. Ampak to najbrž ni stanje, ki bi se vleklo 30, 60, 120 dni na leto neprekinjeno?

Tvoj scenarij s tuširanjem 4x medtem ko delaš je sicer aboten. Sem že kdaj delal cel dan, tudi fizično, npr. ko smo gradili bajto, pa nikomur ni na misel prišlo, da bi se šel 4x na dan stuširat. Celo mansardo sem nabasal s kameno volno, pa mi na misel ni prišlo, da bi se pred odmorom za malico hodil stuširat. Pač potrpiš, ker sicer - kje zarišeš mejo? Ko se dela, se dela. Recimo da imaš še kakšnega majstra ali pa si je prijatelj vzel čas in ti prišel pomagat, ti pa si vsaki 2-3 ure vzameš pavzo, da skočiš pod tuš? Kamot bi se sicer lahko tuširal vsako uro, ker ko poleti delaš pri bajti, si moker v 5 minutah. Tko da, ta scenarij je mal hecen. Recimo, da de zgodi 1x na 5 let, ko si slabo splaniraš: misliš da si fertik dela, greš pod tuš, pa čez pol ure opaziš, da si še nekaj pozabil. Potem pa to še 2x ponoviš. Na koncu te sosed kliče, če mu prideš pomagat masivno omaro nest iz 2 nadstropja v klet. Pa greš spet pod tuš. Potem se pa zvečer v postelji k "akciji" spraviš in na koncu še zadnjič skočiš pod tuš. Ja... je možno, ampak zelo malo verjetno.

Je pa recimo dost bolj verjeten scenarij, da pride vročinski val, temperature nad 35 stopinj, vlaga vztraja na 80+%, ti si pa na dopustu nekje, kjer ni bazenov, jezera ali morja... V tem primeru si kamot predstavljam, da bi se hodil 14 dni 5x na dan tuširat. Sigurno pa ne 5x na dan z žajfo.
- Hoc est qui sumus -

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: imagodei ()

blackbfm ::

Jasno sem napisal, da so lahko včasih upravičeni razlogi za tuširanje 5x dnevno.


Nekdo se potem pac ne-upraviceno 5x tusira.. So what:))

imagodei ::

Ja, točno - nič posebnega, če ne bi bilo treba ljudem pojasnjevati, kaj točno sem sploh napisal, ker je funkcionalna (in tudi splošna) pismenost na psu.

Drugače pa res, ni vredno več bitov, ki se porabijo za prenos mojega teksta, da bi še razpravljal o tem, kako se je treba tuširat. Lepo je, če drugim ne smrdiš, kar je osnova, ki bi jo morali vsakega naučit starši. Za vse ostalo je pa odveč besed.
- Hoc est qui sumus -

kuall ::

imagodei je izjavil:

Ampak to najbrž ni stanje, ki bi se vleklo 30, 60, 120 dni na leto neprekinjeno?

Napisal je, da to naredi včasih, ne pa ves čas:
poleti pa tudi 4x do 5x


Toliko o nepismenosti.

imagodei ::

A trolaš mal?

Citiraš mi del, v katerem piše, da se poleti stušira tudi po 4x ali 5x na dan in mi očitaš nepismenost? Skratka, človek jasno napiše, da se vsakodnevno že tako ali tako tušira 3x na dan, zlasti poleti pa število dnevnih tuširanj še dvigne... Poletje je obdobje, ki traja cirka 90 dni in on trdi, da v tem času zadosti pogosto, da zasluži omembo, nastopijo pogoji, ko se mora stuširat 4x ali 5x na dan...

In jaz sem nepismen? :) :\
- Hoc est qui sumus -

kuall ::

Kako pogosto je ne veš. Napisal je tudi, kar lahko pomeni 1x ali pa večkrat. Ljudje radi omenjamo extreme oziroma pretiravamo, da izpade bolj zanimivo, tako da verjetnost, da se to zgodi samo parkrat ni tako majhna.

Matejjjjj ::

Vsak dan zvečer, drugače pa zjutraj. Poleti pa... Kar pa lahko racionaliziram, je poraba vode pa minimalna uporaba mila namesto gelov. Milo je cenejše, manj se ga porabi, nima embalaže, kopalnica lepše izgleda. Ko sem imel še lase sem jih pral skoraj vsakodnevno...

Poznam pa primer, ko je ženska z minimalnim tuširanjem le z vodo in milom ter hkratno izredno disciplino pri hrani in teži, dosegla, da se ji ni potrebno pogosto tuširat, hkrati pa ji koža diši. Poleti v času dopustov na morju celo 14 dni brez tuša, koža pa postane izredno voljna. Iz primera se lahko naučimo, da če bi pojedli le toliko kot rabimo in ne preveč, ne bi rabili toliko pogostega umivanja. Z malo sreče pri genetiki seveda...

Zgodovina sprememb…

Vazelin ::

Če bi se jaz tuširal 5x dnevno bi za to porabil ene dve uri:D
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

Bantani ::

imagodei je izjavil:

A trolaš mal?

Citiraš mi del, v katerem piše, da se poleti stušira tudi po 4x ali 5x na dan in mi očitaš nepismenost? Skratka, človek jasno napiše, da se vsakodnevno že tako ali tako tušira 3x na dan, zlasti poleti pa število dnevnih tuširanj še dvigne... Poletje je obdobje, ki traja cirka 90 dni in on trdi, da v tem času zadosti pogosto, da zasluži omembo, nastopijo pogoji, ko se mora stuširat 4x ali 5x na dan...

In jaz sem nepismen? :) :\


No,da ne bos iz mojega stavka doktorat naredu...3x dnevno obvezno z samponom...tisto 4x do 5x pa brez sampona poleti(osvezitev telesa) ampak ne vsak dan...so pa tudi situacije,ko se samo 1x ali pa 2x na dan stusiram,da ne bo pomote...ti zdaj se kaj ni jasno?...je pri tem kaj škodljivega?

Vazelin je izjavil:

Če bi se jaz tuširal 5x dnevno bi za to porabil ene dve uri:D


5x tusiranje 10min.;):)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Bantani ()

Bantani ::

Mato989 je izjavil:

kuall je izjavil:

5x na dan tuširanje je možno , če greš 4x ven nekaj delat in ko prideš not vse teče od tebe in si limast se greš raj stuširat zarad boljšga počutja. Nič narobe s tem. Ni duševna motnja.


Ja samo to je res pogojno smiselno samo takrat ko je zunaj 40 stopinj in si fizički radnik... ker marsikdaj smo že delali, pa nikoli se nisem zmes hodil tuširat, tudi za kosilo ne..... nekaj je umit roke, obraz ipd... drugo pa dat dol iberzug in se it tuširat...

Tuširanje več kot 2x dnevno skorajda ni "normalno" razen v ekstremnih primerih... pa tudi 2x dnevno ne bi priporočal... je pa res da tudi tuširanje manj kot 1x dnevno oziroma meni osebno ni normalno... razen v ekstremnih okoliščinah.


Kaj rabis biti fizicki radnik ipd,da se gres lahko veckrat tusirat...kje zivis??
To kar si napisal--je pa res da tudi tuširanje manj kot 1x dnevno oziroma meni osebno ni normalno---Ze ta stavek dosti pove o tvoji higieni.

Vazelin ::

Bantani: zakaj se tolikokrat umivaš? A sam sebi smrdiš ali zakaj takšna potreba po večkratnem tuširanju. Resno sprašujem.
V roku enega dneva se švic tako ali tako ne prime oz. "zasuši", da bi rabil skakat pod tuš
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Vazelin ()

Bantani ::

Sploh ne...navada zjutraj po treningu pa zvecer...nisem k sreci med tistimi,ki svicajo ko nori in zaudarjajo...pa,ko gres v trgovino nekater folk smrdi ga vohas na kilometer...sej ocitno tak folk sebe ne voha zato pa je tko...a ti se 1x na dan stusiras ali 1x na teden?....ne vem kaj je tukaj spornega?

Vazelin ::

Glede mojega režima tuširanja: odvisno od tega, kaj delam. Če ne delam nič tudi preskočim kakšen dan. Sem med tistimi, ki se ne poti tako zelo. Če grem kam na trening in podobno se seveda stuširam takoj, ko prilezem domov.
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

Bantani ::

Vidis pri meni navada,da se moram obvezno zjutraj pred sihtom potem po treningu pa zvecer...najlepse je pa tusiranje zvecer:)

Yohan del Sud ::

To je tako kot s prebavo. Vse kar je med 3x na dan do 3x na teden je ok, sicer išči dohtarja. :)
www.strancar.com

Facebook dev ::

Vazelin je izjavil:

Bantani: zakaj se tolikokrat umivaš? A sam sebi smrdiš ali zakaj takšna potreba po večkratnem tuširanju. Resno sprašujem.
V roku enega dneva se švic tako ali tako ne prime oz. "zasuši", da bi rabil skakat pod tuš


Sem smrdel veliko casa v preteklosti, ker je bila navada doma, da se tusiras samo vsako nedeljo. Seveda so sedaj s tem posledice, ker so se te ljudje v preteklosti zaradi tega izogibal, sam pa dobis izjemen? obcutek za lastni vonj in si se pac prisiljen tusirat pogosto.

Arzen28 ::

Poleti: Na delovni dan se zjutraj pred odhodom v službo, na proste dneve pa po zajtrku. Ter pozno popoldne, ko pridem domov še enkrat, razen če imam trening, se po treningu.

Pozimi: Ne ravno vsak dan, a se vsaj 4-5x tedensko.

Lase si operem 1-2x tedensko.

c3p0 ::

Zvečer? Obvezno zjutraj direkt iz postelje pod tuš. Oblečene so le gate, tako da je tudi zelo efektivno.

Mato989 ::

c3p0 je izjavil:

Zvečer? Obvezno zjutraj direkt iz postelje pod tuš. Oblečene so le gate, tako da je tudi zelo efektivno.


Ni mi jasno kako folk se raje tusira zjutraj kot zbecer.... Ni lepsega filinga kot it svez v posteljo...

Facebook dev ::

Mato989 je izjavil:

c3p0 je izjavil:

Zvečer? Obvezno zjutraj direkt iz postelje pod tuš. Oblečene so le gate, tako da je tudi zelo efektivno.


Ni mi jasno kako folk se raje tusira zjutraj kot zbecer.... Ni lepsega filinga kot it svez v posteljo...


Res je. Si pa bolj cist, ce se tusiras zjutraj. Tako da je potrebno balansirat in iskat pravo mejo :)

link_up ::

ma full prevec...celo tako dalec gre, da grem v dezju brez marele.

Facebook dev je izjavil:

Mato989 je izjavil:

c3p0 je izjavil:

Zvečer? Obvezno zjutraj direkt iz postelje pod tuš. Oblečene so le gate, tako da je tudi zelo efektivno.


Ni mi jasno kako folk se raje tusira zjutraj kot zbecer.... Ni lepsega filinga kot it svez v posteljo...


Res je. Si pa bolj cist, ce se tusiras zjutraj. Tako da je potrebno balansirat in iskat pravo mejo :)


cist ali fajhtn?
In and Out

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: link_up ()

Vazelin ::

tuš snežinkice:D
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

djabi ::

Jaz bi samo vprašal: a iste cunje ne nosite še vsaj naslednji dan?

Ganon ::

Facebook dev je izjavil:

Res je. Si pa bolj cist, ce se tusiras zjutraj.


Bolj čist? Kaj ti delaš ponoči? :))

c3p0 ::

Mato989 je izjavil:


Ni mi jasno kako folk se raje tusira zjutraj kot zbecer.... Ni lepsega filinga kot it svez v posteljo...


b.p., ker zvečer je kak fitnes ali druge aktivnosti in se tudi stuširam.

fx3zRejSz0cS ::

Tuširam se vsak dan, vendar milo uporabljam zgolj po potrebi, 2-3x na teden.

Ganon je izjavil:

Facebook dev je izjavil:

Res je. Si pa bolj cist, ce se tusiras zjutraj.


Bolj čist? Kaj ti delaš ponoči? :))



Veliko ljudi ima težave z "nočnim potenjem" zato je jutranja prha prava rešitev. 8-)

Zgodovina sprememb…

Jerry000 ::

1x na dan in to zvečer predno grem spat (z milom) oziroma če grem kaj ven se mogoče 2x ali pa malo prej stuširam. Poleti 2x

jype ::

Komplicirate.

Mato989 ::

Facebook dev je izjavil:

Mato989 je izjavil:

c3p0 je izjavil:

Zvečer? Obvezno zjutraj direkt iz postelje pod tuš. Oblečene so le gate, tako da je tudi zelo efektivno.


Ni mi jasno kako folk se raje tusira zjutraj kot zbecer.... Ni lepsega filinga kot it svez v posteljo...


Res je. Si pa bolj cist, ce se tusiras zjutraj. Tako da je potrebno balansirat in iskat pravo mejo :)


Če se tuširaš 1x dnevno, potem si načeloma bolj čist če se stuširaš pred NAJDALJŠIM možnim časom mirovanja in to je statistično gledano pred spanjem...

Če se stuširaš in greš potem laufat, nisi bolj čist kot če se stuširaš in potem ležim 10ur recimo, iz te logike se jaz dooosti raje stuširam po končanih dnevnih opravilih... namesto pred začetkom.

Zjutraj se recimo samo umijem obraz in pod pazduho...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Mato989 ()

asdf_jklc ::

Vsak večer, poleti če je kakšna dejavnost dvakrat. Kemije pod tušem ne uporabljam - vse kar imam od kozmetike je deodorant.

Facebook dev ::

Mato989 je izjavil:

Facebook dev je izjavil:

Mato989 je izjavil:

c3p0 je izjavil:

Zvečer? Obvezno zjutraj direkt iz postelje pod tuš. Oblečene so le gate, tako da je tudi zelo efektivno.


Ni mi jasno kako folk se raje tusira zjutraj kot zbecer.... Ni lepsega filinga kot it svez v posteljo...


Res je. Si pa bolj cist, ce se tusiras zjutraj. Tako da je potrebno balansirat in iskat pravo mejo :)


Če se tuširaš 1x dnevno, potem si načeloma bolj čist če se stuširaš pred NAJDALJŠIM možnim časom mirovanja in to je statistično gledano pred spanjem...

Če se stuširaš in greš potem laufat, nisi bolj čist kot če se stuširaš in potem ležim 10ur recimo, iz te logike se jaz dooosti raje stuširam po končanih dnevnih opravilih... namesto pred začetkom.

Zjutraj se recimo samo umijem obraz in pod pazduho...


Ampak ko spis, nima veliko veze koliko si cist. Medtem ko ima veze ali si ves zasvican ze od 8ih zjutraj ali pa šele od 14ih dalje.

Mato989 ::

Facebook dev je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Facebook dev je izjavil:

Mato989 je izjavil:

c3p0 je izjavil:

Zvečer? Obvezno zjutraj direkt iz postelje pod tuš. Oblečene so le gate, tako da je tudi zelo efektivno.


Ni mi jasno kako folk se raje tusira zjutraj kot zbecer.... Ni lepsega filinga kot it svez v posteljo...


Res je. Si pa bolj cist, ce se tusiras zjutraj. Tako da je potrebno balansirat in iskat pravo mejo :)


Če se tuširaš 1x dnevno, potem si načeloma bolj čist če se stuširaš pred NAJDALJŠIM možnim časom mirovanja in to je statistično gledano pred spanjem...

Če se stuširaš in greš potem laufat, nisi bolj čist kot če se stuširaš in potem ležim 10ur recimo, iz te logike se jaz dooosti raje stuširam po končanih dnevnih opravilih... namesto pred začetkom.

Zjutraj se recimo samo umijem obraz in pod pazduho...


Ampak ko spis, nima veliko veze koliko si cist. Medtem ko ima veze ali si ves zasvican ze od 8ih zjutraj ali pa šele od 14ih dalje.


Seveda ma veze, pol pa pojdi po celem popoldnevu štemanja ali brušenja v posteljo taki pa se zjutraj komaj stuširaj =)
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

miko22 ::

Ne morem verjet, da ima taka bedasta tema toliko komentarjev. Eni res imate preveč časa.

Scaramouche ::

Vsak dan, razen ko ne grem ven kar je zelo redko, ponavadi če je res grdo vreme, samo tudi takrat doma športam in je tuš... Mogoče vsake par mesecev obstaja en dan ko se ne..

c3p0 ::

Če se zvečer tuširaš, pa lahko ponoči zašvicaš in zjutraj nisi več svež. Se pač tuširaš 2x na dan, žajfat se ni vedno treba. Rešeno.

Mato989 ::

c3p0 je izjavil:

Če se zvečer tuširaš, pa lahko ponoči zašvicaš in zjutraj nisi več svež. Se pač tuširaš 2x na dan, žajfat se ni vedno treba. Rešeno.

Eh zjutraj umijes le pazduho kar je najbolj racionalno razen ce hipersvicas ker si bolan
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

fx3zRejSz0cS ::

Vsak večer ter po vsaki športni aktivnosti, max 2x na dan

Stikalo ::

Hja, veliko vode gre s tem tuširanjem. Recimo, da se v Sloveniji vsi umivamo 1x dnevno po 10 l je to 20 000 m^3 vode dnevno! Bolje bi bilo, da se bi umivali 1x tedensko. Sicer se pa telo navadi in bi se lahko samo 1x letno.

Pojemo preveč hrane, masti in potem to telo izloča. Se spomnim, ko so stari starši delali od jutra do večera, pa se niti malo niso spotili.
1 2
3
4


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ali kdo prakticira "Cold shower"? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7312798 (4281) starfotr
»

Kdaj bojler požre več štroma? (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
21240083 (34247) K0l1br1
»

Blagi gel za tuširanje (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
517696 (6243) Jerry000
»

Stroški za vodo - od kod! (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5013910 (12054) mihec87
»

Povišana temperatura (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9526564 (25047) BigWhale

Več podobnih tem