Forum » Pomoč in nasveti » Compaq evo N610c windows inštalacija
Compaq evo N610c windows inštalacija
Laki_ laik ::
Rabil bi pomoč glede instalacije windows-ov na en starejši pc.Gre za compaq evo n610c.Ima ga en starejši gospod ki me je prosil če bi mu naložil windowse ker jih ni gor.Sem poskušal instalirat xp pa ne gre ker minapiše "non system disk or disk error"
Imam windows xp na usb ključeku in na mojem računalniku gre iz njega inštalirat na tem compaqu pa pa ne gre.Naj povem da sem v biosu nastavil da naj je first boot device usb drive pa kljub temu ne gre.
Mi ve kdo pomagat kako se lotiti te zadeve naprej?
Imam windows xp na usb ključeku in na mojem računalniku gre iz njega inštalirat na tem compaqu pa pa ne gre.Naj povem da sem v biosu nastavil da naj je first boot device usb drive pa kljub temu ne gre.
Mi ve kdo pomagat kako se lotiti te zadeve naprej?
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Windows 10 Image ne boota iz USB-jaOddelek: Pomoč in nasveti | 4089 (3406) | MIHAc27 |
| » | sistemski disk: a read error occurred...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1189 (1025) | MatH |
| » | Windows 7 namestitevOddelek: Pomoč in nasveti | 2776 (2272) | Miha 333 |
| » | Kako zagnati win 7 iz cdja?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1092 (1002) | Racunalnik |
| » | Nov računalnik in WIN98SEOddelek: Pomoč in nasveti | 2384 (2028) | Azrael |