Forum » Programska oprema » RCS v Sloveniji
RCS v Sloveniji

sgdjkdlsugi4 ::
Super zadeva da Google dobi še naslednji paket informacij na stvoje strežnike, namesto lokalnega operaterja.

estons ::
Po nadgradnji Google Messages se mi pri vsakem odpiranju aplikacije pojavi okno z obvestilom o "chat features" (=RCS). Če grem v nastavitve, mi napiše, da RCS itak ni podprt na mojem telefonu, torej ga niti ne morem omogočiti. Kako se znebim tistega okna z obvestilom enkrat za vselej?

Motore ::
Včeraj mi je končal delati RCS na mojem S23. Operater je A1 in mi je do zdaj delalo brez problema. Sem pa opazil nov status:
A1 SI 031XXXXXX
Status: Not Supported
RCS chats are not supported by your operator
Se še komu zdaj to prikazuje?
A1 SI 031XXXXXX
Status: Not Supported
RCS chats are not supported by your operator
Se še komu zdaj to prikazuje?
Come and i will tell you a tale like none you have ever heard

clovk ::
V petek nehalo delati, Bob in Telemach, Sony in Samsung, ISPs: it works on our side...
Asus P5KC//8Gb//Q6700//Radeon 4870 1Gb

Nazz ::
V petek je vsem nehalo delat.
Sprijazni se, SMS je pac to kar je, za ostalo je whatsapp & co.
Sprijazni se, SMS je pac to kar je, za ostalo je whatsapp & co.

mihi2018 ::
Da, RCS ne dela več v SLO. Je to tudi omenjeno na eni temi, mislim da Google Pixel. Sedaj so s strani Googla dal še ta status zraven, do sedaj ga ni bilo.

cekr ::
Ta shit itak ne deluje na pol telefonih. Neglede na operaterja.
Pri enih deluje samo s Sporočili od Samsunga, pri drugih samo na Googlovih Messages.
Še raje pa nikjer. Potem je pa štala, zakaj 1x gredo polne slike čez, drugič pa ne.
Pri enih deluje samo s Sporočili od Samsunga, pri drugih samo na Googlovih Messages.
Še raje pa nikjer. Potem je pa štala, zakaj 1x gredo polne slike čez, drugič pa ne.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]

MrStein ::
Da, RCS ne dela več v SLO. Je to tudi omenjeno na eni temi, mislim da Google Pixel. Sedaj so s strani Googla dal še ta status zraven, do sedaj ga ni bilo.
Tu je omenjeno v temi "Bob (nova ponudba Simobila)":
https://slo-tech.com/forum/t491735/p858...
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Motore ::
Izgleda da je Google morda umaknil svojo storitev Jibe, sistem, ki ga uporablja za zagotavljanje RCS tam, kjer ga operaterji ne ponujajo. Če je tako, potem morajo operaterji sami podpirati RCS. Ker je pri nas SMS še vedno plačljiv izdelek, operaterji seveda teh ne bodo nadomestili z brezplačnimi klepeti RCS. Ali pa si mislijo, da itak imajo uporabniki WhatsApp zakaj bi torej finančno podpirali RCS.
V vsakem primeru bom pisal A1 in ostalim naj se zganejo s tem, saj je v veliki večini njihovih naročnin SMS že zastojn.
V vsakem primeru bom pisal A1 in ostalim naj se zganejo s tem, saj je v veliki večini njihovih naročnin SMS že zastojn.
Come and i will tell you a tale like none you have ever heard
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google Pixel (strani: 1 2 3 4 … 79 80 81 82 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 940121 (1795) | dunda |
» | Samsung Galaxy S24 serija (S24, S24+, S24 ULTRA) (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 35377 (784) | Magic1 |
» | Po treh desetletjih SMS-ov je čas za RCS (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 27467 (542) | Lonsarg |
» | Beeper obupal nad iMessageOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 4747 (3138) | Lonsarg |
» | Kratka sporočila (prek RCS) v Androidu dobila šifriranjeOddelek: Novice / Varnost | 8440 (7071) | poweroff |