» »

MMS Ne deluje na iPhone pri HoT

MMS Ne deluje na iPhone pri HoT

nokiauser ::

Zdravo, odkar sem šel od A1 na HoT, nemorem pošiljati MMS sporočil vendar jih lahko prejemam. Nastavitve sem naložil iz strani ki mi jo je Hofer poslal. Mobilni podatki in vse drugo dela OK.

Veron ::

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Veron ()

Hvala.

OutOfTheBox ::

"še ne delujejo" - to pravijo že odkar HoT obstaja. Apple pač noče delat z njimi, ker to je Applova zadeva oz. problem.

zee ::

MMS je daleč najslabša opcija za deljenje fotografij. WhatsApp, Signal, Gmail... so dosti boljše opcije.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

2dark ::

FB Messneger, VIber,
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

zee je izjavil:

MMS je daleč najslabša opcija za deljenje fotografij. WhatsApp, Signal, Gmail... so dosti boljše opcije.

A bejž no. Povej to starim :)

2dark ::

OutOfTheBox je izjavil:

zee je izjavil:

A bejž no. Povej to starim :)

Majo čas, pa lahko slike pošiljajo po pošti. To menda znajo oddat pismo v pisemski nabiralnik?
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

toro69 ::

zee je izjavil:

Dejansko so najboljša. Če bi hotel od cele žlahte glede na njihove preference prejemat, bi moral imeti inštaliranih 20 različnih aplikacij za prejem ene slike.

Machete ::

Praktična že, kvaliteta pa je zelo boga. Če ti kaj pomeni, potem ne želiš, da je mms.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

fikus_ ::

Kvaliteta MMS je primerna casu od kar ta opcija obstaja, ni se kaj delalo na tem.

Ce želis babici poslati sliko njenega vnučka, da ga vidi na telefonu je cisto ok, ce pa zelis komu poslati sliko za kaksen bolj profesionalen namen, pa to storiš na primeren nacin, da kvaliteta slike ostane primerna.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.

zee ::

V moji zlahti Whatsapp, Telegram, tudi iMessage/Facetime (se najbolj priljubljeno) spilajo brez problema. Zlahta vkljucuje tudi 80+ letnike. Smo pa morali vsem veckrat pocasi razloziti in prakticno pokazati, kako se posilja ali odpira slike in sporocila.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

V-i-p ::

MMS sploh ni tako slab, če pogledam zadnji dve sliki, ki sem ju dobil preko MMS-a in Vibera:

MMS: velikost 906,50KB 1536x2048
Vib: velikost 224,78KB 1200x1600
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Bellator ::

Seveda, Whatsapp, Telegram, Viber, Messenger in še kakšno drugo kramo bom nameščal, namesto da bi poslal po protokolu, ki ga privzeto podpira vsak telefon, razen tistih, ki so na HoT omrežju.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Bellator ()

Invictus ::

To SMS/MMS sranje uporabljajo samo še tisti, ki živijo v jami...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

V jamah ni signala.

vinkop ::

V-i-p je izjavil:

MMS sploh ni tako slab, če pogledam zadnji dve sliki, ki sem ju dobil preko MMS-a in Vibera:

MMS: velikost 906,50KB 1536x2048
Vib: velikost 224,78KB 1200x1600

pri vibru nastavi na max kvaliteto in bo potem slika težka 2-3 Mb....MMS pa jaz nikoli nisem dobil slike v višji kvaliteti od 200-250kb

Problem je, da imajo precej manjši domet kot MMS (tudi če naložiš vse možne aplikacije, se najde več takšnih, ki nimajo niti ene, kot ima HoT apple uporabnikov)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Bellator ()

sbawe64 ::

iPhone je za premium operaterje, ne budget Hot !

In ne, ta kombinacija ne bo delala nikoli kot kaže,
ter vprašanje se ponavlja vsako leto znova.
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sbawe64 ()

starfotr ::

MMS bi rekel, da je skoraj isto kot sms.

https://xkcd.com/1810/

sbawe64 je izjavil:

iPhone je za premium operaterje, ne budget Hot !

Če imaš iPhone še ne pomeni da moraš razsipati z denarjem in Telekomu za iste storitve plačevati 3x ceno.

starfotr ::

V bistvu točno to pomeni. Če imaš za iPhone imaš tudi za premium operaterja. In če imaš premium operaterja, potem imaš dobre storitve.

Se pa strinjam, da je to zajebavanje appla bedarija.

Apple sicer preverja omrežje v vsaki državi, preden lansirajo kake storitve ali nove funkcionalnosti.

Imel sem A1 in je meni Hot boljši. Bolj poceni, hitrost ista ker na obeh nikoli nisem prišel do polne hitrosti in aplikacija Hot je veliko boljša kot A1.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Hot, BOB, Telemach in vse ostalo (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
15653500 (15828) V-i-p
»

Fotografija preko MMS

Oddelek: Loža
81495 (1105) yansek
»

Kam in kako za dve leti parkirati dve telefonski številki

141614 (954) chort
»

Katerega operaterja priporočate (strani: 1 2 )

6519900 (12655) Invictus
»

Znane cene Hoferjeve mobilne telefonije HoT (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
9037270 (25579) AštiriL

Več podobnih tem