» »

NBA sezona 2019-2020

NBA sezona 2019-2020

Temo vidijo: vsi
««
15 / 45
»»

Kurzweil ::

Ja se strinjam, so se pobrali od šoka, upam da jim rata nekak tole celo zmagat! Ja zdej je tekma že počasi opravičila svoje...

MihaK3 ::

Ja, ene 5 porazov jim sedajle skoraj gotovo ne uide, tudi če bo manjkal samo kakih 10 dni; v primeru, da ga pa ne bo kake 3 tedne pa...

oo7 ::

Sem točno vedel, da je bilo nekaj narobe ;(( Vsak dan zjutraj pogledam You tube vpišem Luka Dončič in takoj piše koliko točk, asistenc, rebounds... danes pa nič.
Upam, da je samo zvin, da ni nič zlomljeno.
Tudi jaz sem imel že velikokrat zvit gleženj bolečina in oteklina 1 teden in je bilo dobro.

Ganon ::

Mavs teammates told ESPN that Luka Doncic was working out on the underwater treadmill under the supervision of the team's athletic trainers at halftime. That's an encouraging sign that his right ankle sprain isn't severe.


Vse bo v redu.

IL_DIAVOLO ::

Goat bo izpustil naslednjo tekmo, potem pa nazaj v stare tirnice.

Calma

Vazelin ::

Videt je bil precej grozen zvin baby goata ;((
Sedaj zagotovo nekaj tekem mirovanja.
Potem pa samo upati, da Luki ne bo ostal kakšen podzavesten strah.
Upam da to ni začetek kakšnih kroničnih težav Luke s tem gležnjem.
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Vazelin ()

Kurzweil ::

Tale fact je pa pretty češki...



... koliko pa je bilo včeraj kaj navijačev iz Slovenije? Lani je bilo menda 2500 ljudi, za letos pa še nikjer nisem zasledil podatka... je pa lani folk ostal brez "dvoboja" Dragič Vs. Dončič, ker ni bilo Dragiča, tokrat praktično ni bilo nobenega. Bo folk počasi še začel obupavat nad obiskom teh tekem :))

Samael ::

Masovno romanje v Texas za slovence ni tako zelo aktualno. Tale 2500 številka je iz Miamija, ki nam je bližji, ne Dallasa.
Bomo videli 29. februarja (ja, prestopno leto), ko se ekipi srečata v Miamiju :)

Vazelin ::

Ja, tudi bolj zanimivo je obiskati Miami si predstavljam, kot nek Dallas
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

Kurzweil ::

Samael je izjavil:

Masovno romanje v Texas za slovence ni tako zelo aktualno. Tale 2500 številka je iz Miamija, ki nam je bližji, ne Dallasa.
Bomo videli 29. februarja (ja, prestopno leto), ko se ekipi srečata v Miamiju :)


Točno tisto je bil Miami... res ne vem kako sem lahko to pozabil, ker sem tudi sam gledal te aranžmaje in planiral da bi šel kak teden prej tja in šel še pogledat malce Orlando Science Center, raketno iztrelišče, aligatorje in še kaj, kar se tiče Tampa bay metal scene. Žal na koncu služba ni dopuščala.

Drevesce ::

Fora lanskega Miamija je bil tudi spring break, ki mislim, da je potekal ravno v tistem času.

Torej lepo število mladih je bilo že iz tega razloga tam.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Drevesce ()

IL_DIAVOLO ::

Ce bo slo vse brez zapletov, se naj bi vrnil po bozicu. Torej samo 4 tekme.

https://mobile.twitter.com/townbrad/sta...

Vazelin ::

do srede Dallas kao ne daje izjav.
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

Samael ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

Ce bo slo vse brez zapletov, se naj bi vrnil po bozicu. Torej samo 4 tekme.
https://mobile.twitter.com/townbrad/sta...

Sreča v nesreči je, da gre ta moment za tekme proti ekipam (Bucks, Celtics, 76ers...) kjer se realistično pričakuje, da bodo Mavsi izgubljali, tudi če bi igral Luka.
Gledalci bomo sicer prikrajšani za nekaj super košarke, pa dve teh tekem bosta predvajani celo na ameriški nacionalni televiziji, pa super bi jih bilo gledati igrati proti vzhodu, rezultatsko gledano gre pa ravno ta moment za tekme, kjer se ne pričakuje, da morajo Mavsi za vsako ceno zmagati.
S stališča bojev za končnico bi bilo težko najti boljše obdobje, kdaj Luka ne igra, kot ravno paket teh par tekem, ki sledijo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Samael ()

mailer ::

Ko sem videl posnetek me je kar zvilo... Povprečnemu človeku bi se zgodil zlom, sreča da so njegovi gležnji od vseh obrrmenitev tako utrjeni in pred vsako tekmo tudi primerno ogreti... Take poškodbe so izjemno nevarne in so tudi že končale nekatere uspešne kariere pa ne samo pri košarki. Tudi če je samo zvin je bolje da potegne z rehabilitacijo vsaj kakšen mesec, ker so mišice in vezi na notranji strani gležnja konkretno nategnjene in mogoče celo malo natrgane. Kot take nimajo moči da bi podprle težo telesa v vseh položajih, mišljeno predvsem pri šprintih in hitrem ustavljanju. Upamo na najboljše.
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz

Vazelin ::

Jaz sam upam da ne bo imel kakšnih kroničnih težav z gležnjem
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

Vazelin ::

Rezultati naj komentatorja na MMC:D
Pa se je izteklo! Tako za tiste, ki sem jim vsakodnevno polnil glavo z glasovanjem, kot tudi zame, ki sem vse skupaj vodil. Pred dvema tednoma je v debati padla ideja izglasovati najboljšega košarkarskega komentatorja MMC - ja. Volja je bila, soglasje večine takrat prisotnih tudi, le voditi glasovanja ni želel nihče. Še dobro se spomnim besed threepointerja, ko mi je rekel: "Sem za, toda glasovanja ne bi vodil. Ga boš vodil ti?" In sem prikimal in se lotil. Prvi dnevi so bili obupni, tako da sem že hotel odnehati, a veza mi s svojo pozitivnostjo in optimizmom tega ni dopustil. Zadovoljen sem, da sem ga poslušal. "Hvala, veza! Po tvoji zaslugi lahko danes razglasim najboljše košarkarske komentatorje MMC foruma."
Lahko rečem, da so rezultati dokaj verodostojnosti, saj je glasovalo kar 54 članov foruma.


Za najboljšega komentatorja ste (smo) izbrali threepointerja, ki je zbral kar 80 točk. Bravo!!!




Na drugo mesto se je uvrstil borchica z 61 točkami.




Na tretje mesto ste izbrali mha - ja, ki ste mu dodelili 34 točk.


Sledijo:


4. Na pou Slovenc 32
5. Binder Dandet 30
6. maks57 24
7. nekoč izgoreli 14
8. hepimen 12
9. simon-rupsi 6
10. 50centy 4
10. Payton20 4
12. weylaluc 3
12. Izgoreli 3
12. snjaper 3
12. partytime 3
16. hernandez 2
16. veza 2
16. Martelanc 2
19. lukace 1
19. Zbornaja 1
19. stoychi 1
19. el cartel 1
19. iztrd 1


Glasovali: veza, maks57, jCoob, BobyM, firbec111, threepointer, Genubath, kojot9, mrsdarcy, 6scense, Gramatik92, MarkoNi, Tine26, figlio, xcw, kraculy, Katalonec, kromfri, čupi, Vombat89, mile952, stari59, snjaper, Na pou Slovenc, migaj, Binder Dandet, maliP, nacec,.ArtS7yle, mitgo, mha, Payton20, kittel, pingvi, Ginger39, TadejM, weylakuc, MnenjeLjudi, huhuhuhuh, svizko1980, FolkloraS, Trol, sancho, Bibi Grozni, ForzaJuve!!, romanvidmar, Igralec, iztrd, hernandez, nekoč izgoreli, ARRA, lali55, laylow72, levak




Iskrene čestitke threepointerju, kakor tudi borchici, mha - ju in vsem, ki ste prejeli glasove in lepa hvala vsem, ki ste si vzeli čas za glasovanje.


Žal zmagovalcu threepointerju sam trenutno ne morem, razen čestitke, ponuditi ničesar. Imam pa idejo, za katero mislim, da bi bila uresničljiva, če bi se z njo strinjala večina na forumu. Predlagam, da bi forumaši s prispevki med 5 do 10 evrov (kolikor kdo želi in zmore prispevati) threepointerju lahko vsaj delno participirali ogled ene tekme Dallasa v živo. Seveda, če se sam s tem strinja. Moram pa takoj povedati, da bom z veseljem in zadovoljstvom prispeval, ne bom pa zbiral denarja. Moja aktivnost se tokrat tu konča.


Z zanimanjem bom čakal, kako se boste odzvali na mojo pobudo in seveda, kako bo nanjo reagiral zmagovalec glasovanja, threepointer.
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Vazelin ()

Vajenc ::

mailer je izjavil:

KTake poškodbe so izjemno nevarne in so tudi že končale nekatere uspešne kariere pa ne samo pri košarki.

Take poškodbe so pri košarki zelo pogoste in sam se ne morem spomniti niti enega primera, da bi takšna poškodba končala kariero športnika. Pri kroničnih zvinih se gležnje pač na trdo bandažira. Luka je mlad in pomemben zato si bo nategnjene kite hitro in kvalitetno pozdravil.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

FTad ::

V NBA imajo na voljo najboljso zdravnisko oskrbo. Zagotovo bo rehabilitacija v najkrajsem moznem casu in zelo ucinkovita.

Samael ::

Sicer pa saj ni to prvič.
Identično si je Luka zvil levi gleženj pred dvema letoma v finalu evropskega prvenstva, pa je teden pozneje že igral, desnega, kot na tej tekmi z Miamijem, pa si je zvil nazadnje lani novembra.
Dokler je samo, mu ne bo hudega.

Duhec ::

Tole je bilo pa za infarkt...
http://blackbird.si/

firbec ::

a se splača pogledat špil?

IL_DIAVOLO ::

Kapo dol mavericksi!

Kurzweil ::

Tokrat si nisem mogel privoščit, da bi gledal tekmo... ampak priznam, da sem pričakoval gladko zmago Milwaukeeja, še posebej pa doma... zdej pa pogledam, pa vidim, da je Dallas prekinil serijo 18-ih zaporednih zmag Milwaukeeja, ni kaj respect. Je pa malce razočaral Miami, da je izgubil proti Memphisu.

hunter01 ::

Mogoče bo sedaj izvenelo mnenje nekaterih tu na forumu, da ima Dallas zanič ekipo, ki jo samo Dončič vleče in da nimajo nikakršnih možnosti v končnici.

Dallas letos je ena redkih ekip v ligi in ne samo par posameznikov. In to, da ostali posamezniki ne izstopajo toliko samo pomeni, da morajo kot ekipa še bolj združno igrat - za enkrat jim to uspeva. Tudi brez Dončiča so to pokazali in tudi kažejo na skoraj vsaki tekmi, ko igralci s klopi prispevajo kar lep delež točk.

Samael ::

Nisem gledal te tekme, ampak ko sem zdajle pogledal rezulat je bil en tistih "wtf..." momentov :)
Ja super, ane! :)

IL_DIAVOLO ::

Se spomnim warriorsov v lanski sezoni. Thompson je igral brez Currya neprimerno bolj sprosceno in svobodno. Tako nekako kot včeraj Porzingis.

Gaius ::

Napoved za naslednji mesec tekem:

18.12. vs Boston --> poraz
20.12. vs Filadelfia --> poraz
22.12. vs Toronto --> zmaga
26.12. vs San Antonio --> zmaga
28.12. vs GS Wariors --> zmaga
29.12. vs Lakers --> poraz
31.12. vs Oklahoma --> zmaga
2.1. vs Broklyn --> zmaga
4.1. vs Charlote --> zmaga
6.1. vs Chicago --> zmaga
8.1. vs Denver --> zmaga
10.1. vs Lakers --> zmaga
11.1. vs Filadelfia --> poraz
14.1. vs GS Wariors --> zmaga
15.1. vs Sacramento --> poraz
17.1. vs Portland --> zmaga

povprečje zmag: 68,75%
Dallas ostane vsaj na 3 mestu.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Gaius ()

Kurzweil ::

@Gaius, bi znal bit nekak tako, škoda samo, da nisi za gostujoče tekme dal pred ime ekipe še znak "@", da bi se vedelo, kdaj igrajo v gosteh.

Sem si pa zadnjič malce sestavljal playoff tree za Dallas, in kakor koli sem obračal, bi bilo fino, da bi bil na koncu Dallas 3., da ne že v prvi rundi nabaše kaj preveč zajebanega.

MihaK3 ::

Ja tale zmaga je bila izredno presenečenje; je sicer nekaj (verjetnih) faktorjev, ki so jo omogočili - prvo kot prvo so jih Bucksi po Dončićevi poškodbi vsaj na podzavestnem nivoju vzeli malo (hm, ali celo malo več kot malo) bolj lagano, drugo jim je manjkal Bleadsoe, za katerega že tako nimajo dobre zamejave, za nameček pa so bili še vsi razen Giannisa dokaj do zelo nerazpoloženi, na drugi strani pa vsi pomembnejši člani Dallasa razen Hardawaya ravno obratno in zmaga je tu. Vseeno pa se kar strinjam z Gaiusovo napovedjo zgoraj, da sledita vsaj dva poraza, saj če ne drugega jih bosta tako Boston, kot Phila vzela sedaj skrajno resno, no če Dončića še ne bo nazaj se mi zdi verjeten tudi poraz proti Torontu, San Antonio in Warriorse bi pa res znali dobiti tudi brez.
In pa ja, za kakršnokoli malo bolj realno možnost preboja naprej od prvega kroga končnice, bojo morali redni del končati dokaj visoko, najbolje res na 3. ali celo 2. mestu, kar pa seveda ne bo enostavno.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: MihaK3 ()

firbec ::

te napovedi so dokaj nehvaležne, podobno kot slo fuzbal liga, vsak lahko premaga vsakega,
izgubili so proti NYN 2x, potem pa premagajo po vsej verjetnosti NBA finaliste na njihovem parketu.
Naslednjič se bo odprlo Hardawayu, pa bodo drugi zmrznili in znajo spušiti proti enim levakom, letošnjim GSW npr

FTad ::

Gaius je izjavil:

Napoved za naslednji mesec tekem:

18.12. vs Boston --> poraz
20.12. vs Filadelfia --> poraz
22.12. vs Toronto --> zmaga
26.12. vs San Antonio --> zmaga
28.12. vs GS Wariors --> zmaga
29.12. vs Lakers --> poraz
31.12. vs Oklahoma --> zmaga
2.1. vs Broklyn --> zmaga
4.1. vs Charlote --> zmaga
6.1. vs Chicago --> zmaga
8.1. vs Denver --> zmaga
10.1. vs Lakers --> zmaga
11.1. vs Filadelfia --> poraz
14.1. vs GS Wariors --> zmaga
15.1. vs Sacramento --> poraz
17.1. vs Portland --> zmaga

povprečje zmag: 68,75%
Dallas ostane vsaj na 3 mestu.


Pri kateri tekmi naj bi se Luka ze lahko predvidoma vrnil?

Kurzweil ::

Prav uradno ni nikjer, bodo previdni in raje počakali kakšen dan, kolikor sem bral in je seveda pametno. Ampak mislim, da po novem letu bi morali bit, torej tam nekje, ko so tekme Brooklyna, Charlotta in Chicaga, kjer ga mogoče niti ne bodo rabili, tako da tista tekma z Denverjem 8.1. pa bi bilo že fino če bi bil.

Za pa v tem času pomoje vrača tudi Zion Williamson, zdej je tudi konec kazni za Aytona, pa še za cel kup igralcev berem, da se bodo na "božične tekme" že vrnili.

MihaK3 ::

Ne bom pretirano presenečen, če ga nazadnje ne bo do konca januarja, zelo podobno je bilo ravno pred kratkim s Fox-om iz Sacramenta.

Gaius ::

MihaK3 ::

Ja, sedaj sem praktično prepričan, da ga ne bo vsaj do sredine januarja, lahko pa tudi precej dlje; v tem primeru so Mavsi verjetno (navkljub zadnji odlični predstavi proti Bucksom) "pečeni". Pa še ko bo nazaj, najbrž par tednov ne bo pravi. Se pa nekaj podobnega dogaja z Lakersi, kjer si je ravno tako gleženj baje zvil Davis in so brez njega že izgubili proti Indiani.

IL_DIAVOLO ::

Mavericksi imajo najdaljso klop v nba.

Brez doncica so dejansko sedaj cista neznanka.

Smurf ::

To, da naj bi bila poskodba tezja kot so prvotno mislili so v Dallasu ze zanikali. Se zmeraj naj bi slo za medium tear. Tudi sama je rekla, da je slo bolj za "small talk" in ne neko natancno oceno. Je pa res, da Doncica letos verjetno ne bomo videli igrati.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Smurf ()

Vazelin ::

Včasih je boljši zlom kot zvin
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

Samael ::

Vazelin je izjavil:

Včasih je boljši zlom kot zvin

Ja, če si želiš daljšo bolniško :))

Drevesce ::

Neverjetno kako je na raznih portalih naraslo število zdravnikov od kar se je poškodoval Dončić.

LeQuack ::

Quack !

IL_DIAVOLO ::

Vazelin je izjavil:

Včasih je boljši zlom kot zvin


Vcasih je boljse bit tiho, kot pa pricat gluposti.

Vazelin ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

Vazelin je izjavil:

Včasih je boljši zlom kot zvin


Vcasih je boljse bit tiho, kot pa pricat gluposti.

Kaj ko bi se ti malo poučil?
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

IL_DIAVOLO ::

Vazelin je izjavil:

IL_DIAVOLO je izjavil:

Vazelin je izjavil:

Včasih je boljši zlom kot zvin


Vcasih je boljse bit tiho, kot pa pricat gluposti.

Kaj ko bi se ti malo poučil?


Kaj, ko bi si nehal sramoto delat?

Vazelin ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

Vazelin je izjavil:

IL_DIAVOLO je izjavil:

Vazelin je izjavil:

Včasih je boljši zlom kot zvin


Vcasih je boljse bit tiho, kot pa pricat gluposti.

Kaj ko bi se ti malo poučil?


Kaj, ko bi si nehal sramoto delat?


Depending on the type and severity of the fracture or the sprain, the prognosis of a sprain may actually be worse than a fracture.

https://www.emedicinehealth.com/ankle_f...

Za razjebane ligamente je lahko recovery precej dolg. Kost rabi recmo 3 mesce in je zakrpana, mehka tkiva pač ne.

Verjemi, da sem se kar dosti poučil saj sem imel zlomleno
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Vazelin ()

IL_DIAVOLO ::

Saj si pa ni nic potrgal, kvečjemu malo nategnil.

Vazelin ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

Saj si pa ni nic potrgal, kvečjemu malo nategnil.

Jaz govorim za primer, ko gre za hujše oblike zvina. Morda se nismo razumeli ;)
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

IL_DIAVOLO ::

To pa ja.

Sori vazo :)

Vazelin ::

Meanwhile Luka "trolla" po twitterju


Medtem ko mu je en prilimal:


Ampak:
Luka needs right ankle

:))
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Vazelin ()
««
15 / 45
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Evropsko prvenstvo v košarki 2017 (strani: 1 2 3 416 17 18 19 )

Oddelek: Šport
914156145 (34824) bambam20
»

NBA (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

Oddelek: Šport
759196936 (94245) Samael
»

Kako dober je res G. Dragić? (strani: 1 2 )

Oddelek: Šport
8641492 (37445) bambam20

Več podobnih tem