Forum » Pomoč in nasveti » Digitalna satelitska 2 LNB-ja ter odpiranje mpeg2 formata
Digitalna satelitska 2 LNB-ja ter odpiranje mpeg2 formata
Soncek ::
Pozdravljeni, zanima me ce lahko na skystar 2 kartico priklopim 2 LNB-ja (Astra in hotbird) z Switch-em ki je bil namenjen stari analogni satelitski ali nujno potrebujem diseqc ?
In drugic, ce hocem z virtual dub-om odpreti mpeg2 fajl posnet z ProgDVB-jem mi napise : MPEG Import filter : pack synhrinization eror. Kako lahko to resim.
Hvala za odgovore
In drugic, ce hocem z virtual dub-om odpreti mpeg2 fajl posnet z ProgDVB-jem mi napise : MPEG Import filter : pack synhrinization eror. Kako lahko to resim.
Hvala za odgovore
b0r1s ::
Za prvo stvar ti ne vem povedat -> probaj, pa bos videl
Za drugo pa je logicno, da ti ti napise error, saj je VirtualDub samo za avi fajle. Da pa lahko odpiras tudi mpeg fajle, pa rabis VFAPI Reader Codec + Converter . In potem samo s tem convertjem odpres mpeg2 file in ga skonvertiras (dobis en majhen file z .avi koncnico) in potem ta avi odpres v VirtualDub - in to je to
CyberBoy
Za drugo pa je logicno, da ti ti napise error, saj je VirtualDub samo za avi fajle. Da pa lahko odpiras tudi mpeg fajle, pa rabis VFAPI Reader Codec + Converter . In potem samo s tem convertjem odpres mpeg2 file in ga skonvertiras (dobis en majhen file z .avi koncnico) in potem ta avi odpres v VirtualDub - in to je to
CyberBoy
Opty 170 @2.9GHz|DFI Ultra-D|2x512MB Mushkin RedLine XP4000|x800gto2| hx620w|
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VirtualDub za začetnike (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 15046 (8452) | Revenant |
» | Pretvorba DV v DivXOddelek: Zvok in slika | 3411 (2314) | teoo |
» | virtual dubOddelek: Zvok in slika | 1098 (992) | GhEttO |
» | Kako convertirat DivX v VCD??Oddelek: Zvok in slika | 4534 (3170) | jabe |
» | kako narediti najbolši DivX?Oddelek: Zvok in slika | 2021 (1471) | matevzm |