Forum » Zvok in slika » Freesync
Freesync
tikitoki ::
Mogoce mi bo znal kdo tu dati odgovor.
Ali je na vseh monitorjih, ki podpirajo freesync, potrebno vklopiti opcijo freesync v OSD monitorja, da leta deluje? Ali je mozno, da monitor freesync podpira in nima moznosti vklopa te funkcije v OSD in deluje avtomaticno?
Ali je na vseh monitorjih, ki podpirajo freesync, potrebno vklopiti opcijo freesync v OSD monitorja, da leta deluje? Ali je mozno, da monitor freesync podpira in nima moznosti vklopa te funkcije v OSD in deluje avtomaticno?
Ahim ::
Mogoce mi bo znal kdo tu dati odgovor.
Ne, nekateri nimajo take opcije in moras "samo" izpolniti vse pogoje, da deluje.
tikitoki ::
Ok. Hvala. Sedaj ne vem v cem je problem, ker sem vse to ze naredil in imam se vedno tearing. FPS so znotraj podprtega obmocja.
Mr.B ::
Če maš AMD kartico, greš pod radeon settings - > display , takoj pod display (1) imaš opcijo Radeon Freesync ON/Off
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
Mr.B ::
Se ti ne zdi, da je bilo to prvo, kar sem naredil?
Ja verjetno imaš 200FPs-jev na 60 Hz monitorju.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
MrStein ::
Nekateri monitorji imajo tudi prikaz FPS (se vklopinekje v OSD), tako da lahko preveriš, ali res dela freesync. Primerjaj številko s tistim, katero kaže v Windows.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 144hz monitor (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 20693 (10895) | 6151 |
» | Katero grafično za 34" monitorOddelek: Kaj kupiti | 4680 (2505) | Gejspodar |
» | A ma kdo Samsung 959NF?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1889 (1426) | Hux |
» | MicroDVD podnapisiOddelek: Pomoč in nasveti | 1520 (1332) | {CoOoLeR} |