Forum » Loža » Škrtanje z zobmi
Škrtanje z zobmi
PreviousUser ::
Ponoči med spanjem nezavedno precej škrtam z zobmi. Enkrat sem v polsnu zaznal to in je kar pokalo. Ob jutrih me zna boleti cela vrsta zob.
Ali ima še kdo podobne težave in kakšne metode ste uporabili za reševanje tega problema? Hvala vsem za sodelovanje!
Ali ima še kdo podobne težave in kakšne metode ste uporabili za reševanje tega problema? Hvala vsem za sodelovanje!
mitja_i ::
Rešitev je samo ščitnik za zobe, ki ti ga naredi zobozdravnik. Potem ga pa moraš vsako noč nositi.
||_^_|| ::
Kot so že ostali povedali, je ščitnik edina rešitev. Ne kupuj stvari z ebaya ker so crap. Rabiš dobro narejeno zadevo, ker jo boš moral nositi vsako noč. Se ti pa splača malo poklicati okrog, znajo cene varirati.
737 ::
Škrtanje z zobmi je sproščanje podzavestne jeze. Najbolje, da se lotiš odpravljanja vzroka, namesto simptoma.
zuzelka ::
Kot so že ostali povedali, je ščitnik edina rešitev. Ne kupuj stvari z ebaya ker so crap. Rabiš dobro narejeno zadevo, ker jo boš moral nositi vsako noč. Se ti pa splača malo poklicati okrog, znajo cene varirati.
Ti z ebaya so čisto vredu, nič več ne drgneš zob.
A si preizkusil?
Vazelin ::
Mitchoo: I got 99 problems but teeth grinding ain't one.
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...
PreviousUser je izjavil:
A si preizkusil?
Ja. Boš že po enem tednu videl če so dovolj, če ne bo pregriznjem.
Pa nisi mentalni bolnik ki rabi 20 psihiatrov in kilo tablet. Meni je zobarica to bluzila, pa sem zamenjal zobarico in se s kamero posnel kako spim. Na fitnes hodim 3x na teden čez dan in očitno tudi vsako noč.
buttcrack ::
PreviousUser je izjavil:
A si preizkusil?
mislim da te dober evro ne bo pokopal.
če je crap, se še vedno lahko skeširaš ;)
Goegoff ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Električna zobna ščetka (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Loža | 121578 (4113) | lolipop2 |
» | Powerbank na ebayuOddelek: Strojna oprema | 2989 (2566) | 69charger |
⊘ | PayPal in primarna valuta (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16009 (14843) | Tilen |
» | In ear slušalkeOddelek: Kaj kupiti | 6272 (5637) | IvoJan |
» | Personalizacija spletnih cen na potiOddelek: Novice / Zasebnost | 9570 (7167) | techfreak :) |