Forum » Pomoč in nasveti » Monitor -"no signal"
Monitor -"no signal"
naslonjach ::
Ojla. Grafična Nvidia odstranjena iz računalnika. Ko DP kabel prestavim na matično, ne dobim signala na monitor. Matična je asus rog strix b450-f gaming, procesor ryzen 7. Kdo ve kako tole zagato rešiti? Izključil napajanje, CMOS baterijo, HDDje, SSD je...isto.
Han ::
HDMI tudi ne dela? Sploh imaš CPU z integriranim GPU (Ryzen xxxxG)?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Han ()
Fsegula62 ::
Sistem brez ločene grafike ti ne bo kazal slike, saj nimaš le te integrirane v procesorju.
Dr_M ::
Pa sej jo ima v predalu.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
naslonjach ::
AMD Ryzen 7 2700X tole sploh ima integrirano?
sem že dobil odgovor:"The Ryzen 2700x does not have integrated graphics. The only AMD Ryzen processors with integrated graphics for desktop use are the 2200G and 2400G APUs."
sem že dobil odgovor:"The Ryzen 2700x does not have integrated graphics. The only AMD Ryzen processors with integrated graphics for desktop use are the 2200G and 2400G APUs."
Zgodovina sprememb…
- spremenil: naslonjach ()
Riff ::
za katero nvidio pa gre ? ja in na osnovni plošči tud ni integrirane grafike, tako kot v procesrju je ni
Glugy ::
Mislim da imajo tisti Ryzen CPU-ji ki ne rabijo grafične G na koncu ( npr 3400G ) ostali pa vsi rabijo.
dxx ::
No če "samo misliš", zakaj sploh odgovarjaš?
Ne. Op na ryzen 7 sigurno nima integriranega gpu. Ker ryzen 7 ne obstaja z integriranim gpu.
In ja, imam med mašinami tudi tole plato, le da je uparjena z 2400g. Dela grafika BP.
Ne. Op na ryzen 7 sigurno nima integriranega gpu. Ker ryzen 7 ne obstaja z integriranim gpu.
In ja, imam med mašinami tudi tole plato, le da je uparjena z 2400g. Dela grafika BP.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dxx ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik z Ryzen 5 se ne zaženeOddelek: Pomoč in nasveti | 1762 (1410) | A110 |
» | Pomoč pri nakupu: Socket AM4 PLOŠČA BREZ INTEGRIRANE GRAFIKE ! CENA IN POVEZAVA (LINKOddelek: Kaj kupiti | 864 (789) | WinXP |
» | Prvi AMD-jevi namizni procesorji Ryzen z grafičnim čipom (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Procesorji | 25627 (19640) | D3m0r4l1z3d |
» | Intel razgrnil skice novega diskretnega grafičnega čipaOddelek: Novice / Grafične kartice | 12863 (10392) | Heavy |