Forum » Šola » Grafična in medijska tehnika (VŠ)
Grafična in medijska tehnika (VŠ)
ghambre ::
Živjo :D
Letos zaključujem srednjo računalniško šolo(PTI) in se odločam študija na NTF - smer Grafična in medijska tehnika(VŠ).
Zanima me, če kdo obiskuje/je obiskoval ta program, in bi mi znal malo povedat kako poteka študij,...
(V šoli sem, kar se ocen tiče nekje skupno med 4 in 5.
Moje najboljše področje iz računalništva je MULTIMEDIJA; imam veliko znanja iz ADOBE programov(različni projekti,...), fotografije, grafičnega oblikovanja,...
Opravljal sem tudi izmenjavo v tujini, kjer sem delal v fotografskem studiju.)
Hvala xD
Letos zaključujem srednjo računalniško šolo(PTI) in se odločam študija na NTF - smer Grafična in medijska tehnika(VŠ).
Zanima me, če kdo obiskuje/je obiskoval ta program, in bi mi znal malo povedat kako poteka študij,...
(V šoli sem, kar se ocen tiče nekje skupno med 4 in 5.
Moje najboljše področje iz računalništva je MULTIMEDIJA; imam veliko znanja iz ADOBE programov(različni projekti,...), fotografije, grafičnega oblikovanja,...
Opravljal sem tudi izmenjavo v tujini, kjer sem delal v fotografskem studiju.)
Hvala xD
haha46100 ::
Zivjo!
Tudi jaz obiskujem zadnji letnik racunalniske srednje sole in se zanimam tudi za ta program.
Predvsem mi je zanimiva fotografija in pa racunalnistvo... fotografskega faksa(reden studij) v Sloveniji ni? Racunalniski me pa ne mika tako zelo :/
Ce si izvedel kaj o tem faksu prosim pisi, hvala :)
Tudi jaz obiskujem zadnji letnik racunalniske srednje sole in se zanimam tudi za ta program.
Predvsem mi je zanimiva fotografija in pa racunalnistvo... fotografskega faksa(reden studij) v Sloveniji ni? Racunalniski me pa ne mika tako zelo :/
Ce si izvedel kaj o tem faksu prosim pisi, hvala :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Študent naj bo ali Kako in kam na fakulteto!!! (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Šola | 365482 (27674) | nejc_nejc |
» | IŠRM/FRI nasvetOddelek: Šola | 4040 (3672) | AndyS |
» | Informatika VŠ (Ekonomska šola Murska Sobota)Oddelek: Šola | 2426 (2071) | lebdim |
» | Kam na študij?Oddelek: Šola | 1331 (1261) | skledar20 |
» | fotografski tehnik?Oddelek: Šola | 1729 (1496) | pozitron |