Forum » Loža » Topshop - odstranjevalec prask;)))
Topshop - odstranjevalec prask;)))
VuLc4n0 ::
Vertjetno ste že vsi videli reklamo za odstranjevalca prask (GS 27 ali nekaj podobnega).
Zanima me kako je sploh možno prasko odstraniti? A je kdo to probal? Kakšni so rezultati? PS; probajte na svojem nove avtu!
Zanima me kako je sploh možno prasko odstraniti? A je kdo to probal? Kakšni so rezultati? PS; probajte na svojem nove avtu!
http://christinalake.cjb.net
OldSkul ::
Nek moj prijatel mi je povedal da ta stvar ne deluje oz. zelo malo.Tako da vam ni treba popraskati najnovejšega marcedesa samo zato da bi videli če ta stvar deluje!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OldSkul ()
karafeka ::
Garantirano ne deluje.
Ni šans, da bi znjim odstrano kakšne večje rise, ki se nardijo z recimo bližnjim srečanjem z garažnimi vrati
No, mogoče je celo uporaben za kakšne mikroskopsko majhne praske, za kaj drugega pa ne. (sicer pa vsi vemo kako je to pri topshopu)
Ni šans, da bi znjim odstrano kakšne večje rise, ki se nardijo z recimo bližnjim srečanjem z garažnimi vrati
No, mogoče je celo uporaben za kakšne mikroskopsko majhne praske, za kaj drugega pa ne. (sicer pa vsi vemo kako je to pri topshopu)
undefined ::
A ste že videli reklamo za odstranjevalca karamboliranih delov? Namažeš, pustiš čez noč in zjutraj je avto kot nov iz trgovine, nihče niti podvomil ne bi, da je kdaj trčil. ;)
Luka Percic ::
Stvar delno deluje- "odstrani" praske, ki so bile narejene le na barvi.
Ni pa treba zato kupovat drage stvari pri top-shopu.
Zadostuje navaden poliš.
Ni pa treba zato kupovat drage stvari pri top-shopu.
Zadostuje navaden poliš.
stromar ::
se spomnim tiste reklame, kjer potopijo nož ali žago v neko tekočino in bila naj bi spet ostra
LoneWolf ::
Lahko kdo kaj svetuje za korekcijo malo bolj konkretnih prask na laku? So sicer cisto tanke, ampak globoke do pleha, barva je pa temna - se vidi. Polis tu ne pomaga vec, so pregloboke, licat in barvat pa tudi ne grem zaradi tega
Vcasih so imeli korekturne svincnike za popravljanje bolj globokih prask, pa tega nisem vec nikjer videl po trgovinah zdaj ze par let. Kaksna ideja?
Vcasih so imeli korekturne svincnike za popravljanje bolj globokih prask, pa tega nisem vec nikjer videl po trgovinah zdaj ze par let. Kaksna ideja?
azeed ::
dokler ne boš na novo polakiral ne bo nikoli 100% kot novo... lahko si pa pomagaš. pred časom so se dobili barvni poliši, ki so delno tudi zakrpali luknjo tam kjer manjka barva. druga varjanta je korekcijska barva + poliš.
You gotta say YES to another excess!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Popravilo prask na pohištvu iz visokega sijajaOddelek: Loža | 5851 (650) | Anney |
» | Poliranje vetrobranskega steklaOddelek: Na cesti | 25566 (11364) | Smartydug |
» | reklame in zavajanje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9019 (6829) | solatko |
» | Na parkirišču ti "sosednji" avto zbije avto z odprianjem vrat-kaj narediti ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 33446 (29303) | iso2000 |
» | TV reklame ki vam gredo najbolj na živce (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10751 (8257) | energetik |