» »

kateri zvočniki in katera zvočna???

kateri zvočniki in katera zvočna???

nikonezna ::

Ker bi rad slišal zvok vse okoli mene in nimam 5.1 sistema, sem se odločil da si ga grem tudi kupit:D
Katere zvočnike, pa katero zvočno kartico mi priporočate za skupno ceno za nekaj čez 40k?
brez podpisa

sash ::

Audigy in Creative 5300 je verjetno edino kaj boš za ta denar dobil in bo kolikor-tolikor solidn zvok dalo od sebe

ps.
Ne kupuj Creativov 6700 čeravno jih boš kje dobil ceneje kot 5300, ker ..... ehh nem raje pisal spet :(
--------------------
Think different...
TOROiD Group

stric tom predlaga zvočnike Altec Lansing...kaj menite?
brez podpisa

Altec Lansing 251....:8) sem pozabu model napisat...
brez podpisa

ne najdem pa ga v nobeni trgovini, saj tisti ki so na netu ne...
brez podpisa

humanoid ::

Ne najdeš jih pa zato, ker so slovenski uvozniki takooo leni, da bi jih naročili. Tudi jaz sem spraševal pa so rekli, da se jim ne splača nabavit 1 kompleta.
Glede na to, da iščeš zvočno in zvočnike 5.1 za 40k sit se ti ne splača nakupa, ker je to premalo denarja za kvalitetno robo.
LP

hmm....ma sej audigy2 pa creative 5300 bi dobil za tam nekje...pa ne vem če bi dajal kaj več denarja...hmm....ne vem no, malce me spravljaš v težave s tem tvojim odgovorom:'(
brez podpisa

boštjan ::

Ne kupuj Creativov 6700 čeravno jih boš kje dobil ceneje kot 5300, ker ..... ehh nem raje pisal spet

sash,a lahko daš link,kjer se je govorilo o 6700

Če hočeš res ultimativen 5.1 sistem, boš samo za zvočnike potreboval najmanj 70k SIT. Za malo manj denarja, se splača razmisliti o kakšnem 4.1 ali celo 2.1 sistemu, če nimaš pogojev za razporeditev 5.1 oz. 4.1 sistema. Glede zvočne pa se mi zdi nesmiselno metati denar za Audigy 2, razen če nisi kakšen extreme glasbenik.

sash ::

--------------------
Think different...
TOROiD Group

Zgodovina sprememb…

• spremenil: sash ()

sash hmmm...slabo to....mislim da si me prepričal o 6700:D :D
sam...a se sliši kakšno razliko med 6.1 in 5.1 sistemom???
glede zvočnikoc...kaj pa od geniusa SW, SoundX 5.1 Home Theater "3000W" ali pa Logitech Z-640???
brez podpisa

boštjan ::

tile SoundX 5.1 Home Theater "3000W" so meni malo sumljivi,ker so mi pač nepoznani. Za Altec Lansing pa pitaj v rolanu in JAE.

Pred pol leta sem spraševal pri Rolanu in JAE a odgovor že veste :)
Od Logitecha zvočniki so zelo kvalitetni, najboljše bo, če jih boš lahko kje sprobal (če jih imajo v Big Bangu poprosi trgovca naj ti jih priklopi na eno mašino).

Pri Geniusih naj te ne zavede daljinc;)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: humanoid ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[5.1] multimedijksi zvočniki 10k - 30k SIT (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Zvok in slika
19927277 (11363) Hrenowsky
»

Kir zvočni sistem naj kupim?

Oddelek: Kaj kupiti
382177 (1635) twingosport
»

Katere zvočnike

Oddelek: Kaj kupiti
472368 (1665) boštjan
»

kateri 5.1 zvočni sistem