Forum » Pomoč in nasveti » Lenovo t400 prižge se, nato se ugasne
Lenovo t400 prižge se, nato se ugasne
t0mekk ::
Zamenjal fan, priklopil, zadeva se prižge (kdaj pride do win boot screena) nato se ugasne. Kakšna rešitev?
:)..sem sem,
Prvotno stanje laptopa je bil fan error, sem zamenjal fan (fan dela)..zdaj pa se mi ugaša po kakih 3-7 sekund (odvisno)...
Prvotno stanje laptopa je bil fan error, sem zamenjal fan (fan dela)..zdaj pa se mi ugaša po kakih 3-7 sekund (odvisno)...
Stikalo ::
Baja ::
poglej v biosu ce so kake nastavitve glede venta. reset biosa? drugače pa ga verjetno kak senzor biksa.
Baja ::
plata ma verjetno neko vezje za zaznavanje obratov venta. če se vent vrti in se vseeno ugaša, ga verjetno biksa plata.
jukoz ::
Imaš original ventilator? Meni na enem T420 ventilator iz ebaya dela, na drugem sem moral dat originalnega. Tisti, ki je zahteval originalnega, ima dodatno nvidia grafično.
Imaš original ventilator? Meni na enem T420 ventilator iz ebaya dela, na drugem sem moral dat originalnega. Tisti, ki je zahteval originalnega, ima dodatno nvidia grafično.
Vent mi zažene pri zagonu pol mi pa itak vse skupi ugasne. Vent je iz ebaya. Pismo, mogoče je pa res to problem. Ma kdo original vent za ta krš:D?
Poročam popoldan situacijo. Bom priklopil nazaj tastar vent, če mi vrže ven fan error ma jukoz prav. Hvala zaenkrat fantje
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 3-pin vs 4-pin ventOddelek: Strojna oprema | 3010 (2570) | bajsibajsi |
» | Glasen ventilator- procesorOddelek: Pomoč in nasveti | 4506 (4004) | gddr85 |
» | Računalnik se ne zažene večOddelek: Pomoč in nasveti | 3565 (2971) | STU-III |
» | cpu fan error - Athlon II X4 Quad 620 AM3 2.6 - kaj kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 1962 (1627) | maia |
» | CPU fan errorOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1323 (1261) | svetetko |