» »

fermentirano z mlečno kislino

fermentirano z mlečno kislino

metsis ::

Pijem mercatorjev sok, vsak dan isti. Na njem pa oznaka, da je fermentiran z mlečno kislino.

Zakaj je to potrebno? lahko ima negativne učinke na zdravje?

slott ::

Kvečjem boljši, baje je za prebavo boljs...no v mejah normale... zna pa bit ucinek ce je veliko dodanega sladkorja dolgorocno mogoce celo slabs. Vsak naj sam presodi zase...

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: slott ()

metsis ::

slott je izjavil:

Kvečjem boljši, baje je za prebavo boljs...no v mejah normale... zna pa bit ucinek ce je veliko dodanega sladkorja dolgorocno mogoce celo slabs. Vsak naj sam presodi zase...


Zakaj se sploh fermentira sok z mlečno kislino? Čemu?


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ovseni kosmiči (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11518782 (15857) kjut
»

kako se izogniti sladkorju? in ali so nadomestki OK?

Oddelek: Loža
375062 (4057) greatdrakon
»

Težave s sklepi in prehrana

Oddelek: Loža
444970 (3668) Avenger

Nelogično navajanje vsebnosti sladkorja (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10434494 (32153) dzinks63

Več podobnih tem