» »

fermentirano z mlečno kislino

fermentirano z mlečno kislino

metsis ::

Pijem mercatorjev sok, vsak dan isti. Na njem pa oznaka, da je fermentiran z mlečno kislino.

Zakaj je to potrebno? lahko ima negativne učinke na zdravje?

slott ::

Kvečjem boljši, baje je za prebavo boljs...no v mejah normale... zna pa bit ucinek ce je veliko dodanega sladkorja dolgorocno mogoce celo slabs. Vsak naj sam presodi zase...

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: slott ()

metsis ::

slott je izjavil:

Kvečjem boljši, baje je za prebavo boljs...no v mejah normale... zna pa bit ucinek ce je veliko dodanega sladkorja dolgorocno mogoce celo slabs. Vsak naj sam presodi zase...


Zakaj se sploh fermentira sok z mlečno kislino? Čemu?


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ovseni kosmiči (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11517363 (14438) kjut
»

kako se izogniti sladkorju? in ali so nadomestki OK?

Oddelek: Loža
374574 (3569) greatdrakon
»

Težave s sklepi in prehrana

Oddelek: Loža
444634 (3332) Avenger

Nelogično navajanje vsebnosti sladkorja (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10432814 (30473) dzinks63

Več podobnih tem