» »

game port

game port

toclarraju ::

Imam novo plato NF7-S, na kateri ni game porta, zato staro zvočno z game portom zalučam v kompjuter, XPji najdejo gonilnike, jih naložjo, in za povrhu tista boljša zvočna na plati veselo zaigra. Super! Grem v device managerja in jeba, klicajček samo pri game portu. Javlja mi error code 12, torej V/I se tepe!? Aja, poskusu sem tud z drugim pci slotom, pa ni nič bolje. Poskušal sem dat na osnovna konfiguracija 0001, kjer imam možnost izbirati med 3 naslovi, vendar niti en ni prost! Aja, pa zvočna nima nobenih jumperjev. PLIZ, ful bi rabu še kakšen nasvet!
  • zavarovalo slike: OwcA ()

b0r1s ::

Tudi jaz sem vceraj dal zvocno kartico (ESS Solo1) na plato NF7-s, zaradi game porta - ker imam MS SideWinder-ja, ki ni na usb in sem hotel igrat mal FlightSimulatorja. Pa vse lepo dela, razen tega game porta. Ravno tako imam klicaj in error 12 - da nima zadeva dovolj resursov na voljo!;( Sem ravno tako sprobal druge PCI slote, nove driverje, disejblal vse na plati kar ne rabim (oba com porta, serijski port, sata, onboard sound), pa ni blo nic boljse. Pa imam vse PCI slote fraj...In po dveh urah pa pol zajebancije s to zvocno, sem obupal!

Sem potem iskal malo po netu, pa nisem nasel nic uporabnega glede tega problema...samo nasel sem neko alternativo - en game port adapter, ki se ga priklopi na usb. Ampak zadeva je precej neuporabna:\

A je se kdo tuki, ki ima zvocno na tej plati, pa mu dela game port? Ker me res zanima, ka je to zaena glupa fora:|

CyberBoy
Opty 170 @2.9GHz|DFI Ultra-D|2x512MB Mushkin RedLine XP4000|x800gto2| hx620w|

toclarraju ::

Sem potem iskal malo po netu, pa nisem nasel nic uporabnega glede tega problema...samo nasel sem neko alternativo - en game port adapter, ki se ga priklopi na usb. Ampak zadeva je precej neuporabna


Pazi, jest sm si ta adapter sposodu od frenda, ki ga je dobil zraven svojega gamepada, vendar meni ne dela! Bolje rečeno Wingman Gamepad preko USB ne dela! Stvar stane tja do 4 jurje, tako da previdno, če se boš odločal o nakupu! Raje prej preveri!

Jest v bistvu sploh nimam več ideje, kako spraviti kakšen gameport v mojo gajbo!? PLIZ kakšen nasvet!

b0r1s ::

Ja, sej to me ravno najbolj skrbi, ker ne dela tako kot bi moralo. Za ta moj joystick sem ravno gledal po enih forumih in pravijo, da dela nekaj, samo ne vse tipke, pa se tiste ki delajo obcasno zatajijo..se pravi precej neuporabno!

A kaj ves, se da pri nas kupiti samo game port (brez zvocne) za PCI slot? Ker to bi mi bila alternativa...amapk nekaterim pa dodatna zvocna kartica na tej plati ne dela nobenih problemov - vse ok...tk da res ne vem!

CyberBoy
Opty 170 @2.9GHz|DFI Ultra-D|2x512MB Mushkin RedLine XP4000|x800gto2| hx620w|

toclarraju ::

Nisem še zasledil samostojnega game porta za PCI slot, pa tud če obstaja, dvomim, da je prav poceni, pa še vprašanje je, če se nau nič tepel z ostalimi nastavitvami.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Težave z joystickom

Oddelek: Pomoč in nasveti
51238 (1143) MagicMan
»

PC Volan in Windows XP

Oddelek: Strojna oprema
71360 (1258) slikar
»

Nova zvočna na plati z integrirano zvočno kartico

Oddelek: Pomoč in nasveti
151462 (1364) DavidJ
»

Game Port

Oddelek: Strojna oprema
17988 (873) VASkO
»

Joystick dela v Win ME ne dela v Win XP

Oddelek: Pomoč in nasveti
6827 (774) Muflon1

Več podobnih tem