Forum » Hlajenje in modifikacije » Kje v Celju dobit en firklc pleksija?!
Kje v Celju dobit en firklc pleksija?!
cahahopie ::
No, naslov vam pove že vse.
Sem bil v Merkurju (ko je tak ceenteer) pa spljoh nimajo in baje spljoh tega ni v Celju. Edino Astra ima plate 1,60m x 2,50m x 3mm za kar 25 000 SIT. Hmm.. za tak keš grem raje kupit Chiefteca z pleksijem.
Torej rad bi dobu nekje v Celju plexi šajbo velikosti 35cm X 35cm najmanj. Debelino pa tam od 2-5mm.
Sem bil v Merkurju (ko je tak ceenteer) pa spljoh nimajo in baje spljoh tega ni v Celju. Edino Astra ima plate 1,60m x 2,50m x 3mm za kar 25 000 SIT. Hmm.. za tak keš grem raje kupit Chiefteca z pleksijem.
Torej rad bi dobu nekje v Celju plexi šajbo velikosti 35cm X 35cm najmanj. Debelino pa tam od 2-5mm.
steev ::
Nism glih iz Celja. Na rumenih straneh najd kšnga steklarja (100% majo), al pa kšnga k se ukvarja z svtlobno-reklmnimi napisi ukvarja.
Urke
Urke
hlodek ::
Plexi lahko naročiš v steklarni ki je 20m vzhodno od študijske knjižnice. Kolikor vem so cene normalne.
cahahopie ::
Da, pa še res je. Cena je 4000 sit in nekaj drobiža. No ... hm.. rečmo, da je pocen glede na to kar so mi v Astri ponujal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kupim pleksi..Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4182 (3016) | KrCbelca |
» | HovercraftOddelek: Znanost in tehnologija | 3113 (2553) | francka45 |
» | JAE in njihovi odzivi na emaileOddelek: Kaj kupiti | 2524 (1195) | pazduha |
» | Kateri combo Lite On ali Samsung ?Oddelek: Kaj kupiti | 1402 (1121) | SergioGuru |
» | Pa kaj si nor kolko je snega :) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5652 (4449) | bodom |