Forum » Hlajenje in modifikacije » Kupim pleksi..
Kupim pleksi..
Jernej L ::
Zanima me kje vi kupujete pleksi steklo? recimo v okolici celja, rabil bi približno en kvadratni meter ali več (za škatlo notranjih mer 11 * 28.5 * 20) debeline 3 do 5 milimetrov
Kje so trgovine, in koliko bi me to stalo, in za koliko bi naredili takšno škatlo za plačilo?
Kje so trgovine, in koliko bi me to stalo, in za koliko bi naredili takšno škatlo za plačilo?
AndrewSmith ::
Ce mas OBI v Celju kr skoci do tam.
1)Venice3200/DfiUltraD/2x512UltraX-BH5/X800Xl/LG DVDRW/Seagate320Gb
2)3xTechnics1210MK5/FinalScratch/DJM600/SennheiserHD25/
2xProel15A@250rms/1xB&C 15"@750rms
2)3xTechnics1210MK5/FinalScratch/DJM600/SennheiserHD25/
2xProel15A@250rms/1xB&C 15"@750rms
Jernej L ::
nisem iz celja je pa meni najbližje večje mesto, ali kdo ve, če je OBI v celju? in koliko je cena za kvadratni meter pleksi stekla?
SimplTech ::
Jst sem iskal po Celju nekaj časa nazaj in ni blo nikjer plexija za dobit. Kasneje sem dobil informacije, da naj bi imeli nekaj na zalogi pri Baumaxu (samo ne vem če ti lahko odrežejo na željeno velikost ali prodajajo samo velike plošče, ki stanejo po 20 jurjev). Ker nisem nikje našel tega v Celju sem potem kupil lexan v OBI-ju v Mariboru.
P.S. OBI-ja v Celju žal ni.
P.S. OBI-ja v Celju žal ni.
Dusan_HD ::
V firmi, kjer delam imam tudi plexi steklo na prodaj. od 3mm do 15mm. Sem pa iz M.Sobote. Bi ti pa lahko poslal po hitri pošti.
Če te zanima, ti lahko jutri povem cene. Moj mail.
Barve: bel, prozoren, rumen, ....... samo včasih kaj ni na zalogi.
raY_
Če te zanima, ti lahko jutri povem cene. Moj mail.
Barve: bel, prozoren, rumen, ....... samo včasih kaj ni na zalogi.
raY_
raY_
Highlag ::
Leksan je zaščiteno ime proizvajalca. LG. V bistvu gre za polikarbonatno plastiko. Ima kar nekaj prednosti pred pleksijem vsaj kar se mehanskih lastnosti tiče. Žal ne vem kako je z obdelavo.
Drugače lahko tudi pleksi dobiš v več okusih. Če so plošče ulite je za strojno obdelavo bolje kot če so valjane. Pri valjanih se rado zgodi da se robovi krušijo. Sploh so valjane plošče bolj krhke.
Drugače lahko tudi pleksi dobiš v več okusih. Če so plošče ulite je za strojno obdelavo bolje kot če so valjane. Pri valjanih se rado zgodi da se robovi krušijo. Sploh so valjane plošče bolj krhke.
Never trust a computer you can't throw out a window
Nejc Pintar ::
Lexan se hitro topi, tako da nemoreš reči da so boljše, ker je to odvisno od tega za kaj ga rabiš.
Ray: Ima vaša firma kakšno stran? drugače bi te pa prosil če mi pošlješ cenik na puschkin afna gmail pika com
Ray: Ima vaša firma kakšno stran? drugače bi te pa prosil če mi pošlješ cenik na puschkin afna gmail pika com
Lahko je biti prvi, če si edini!
Dusan_HD ::
Plexija nimamo na spletni strani, ker ni ravno popularna zadeva in tudi dosti ne doprinaša. Plexi plošče kupimo predvsem kot polproivod za nekatere naše izdelke.
raY_
KrCbelca ::
hi!
Jest bi tud rabu nekaj plexija za stranico ohišja.
Če mi plis pošleš cenik na killler5@gmail.com
Jest bi tud rabu nekaj plexija za stranico ohišja.
Če mi plis pošleš cenik na killler5@gmail.com
C2Q Q6600, P5W DH Deluxe,6GB 800MHz Rama
GF 8600gt, 2xSataII WD 250GB, LC Power 550W Green Power
----watter in my vains----
GF 8600gt, 2xSataII WD 250GB, LC Power 550W Green Power
----watter in my vains----
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rezanje plexi steklaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 13782 (9671) | Machete |
» | plexi oknoOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1090 (1021) | ordan |
» | Rezervoar in hladilnik v enemOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1367 (1217) | |Luka| |
» | Pleksi ohišje: FAQ :)Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2712 (2420) | TribesMan |
» | Plexi stekloOddelek: Hlajenje in modifikacije | 6923 (4691) | IR Babun |