Forum » Loža » Gardaland in fotoaparat
Gardaland in fotoaparat
Simko ::
Jutri nameravava s punco v gardaland in me zanima, če se mi splača vzeti zraven digitalca...s tem mislim predvsem to, da bi me morda oviral pri vožnji vlakcev in drugega zabavnega stuffa ;)
Kako je s tem? Te sploh pustijo na vse naprave s fotoaparatom? Majo mogoče kakšne varnostne prepovedi? Kam naparvo odložiti v takem slučaju?
OK, to je to...aja, pa na splošno me zanima se da tam slikati kaj zanimivega sploh? ;) Dolgo me že ni blo tam namreč, hehe.
Hvala in lp
Kako je s tem? Te sploh pustijo na vse naprave s fotoaparatom? Majo mogoče kakšne varnostne prepovedi? Kam naparvo odložiti v takem slučaju?
OK, to je to...aja, pa na splošno me zanima se da tam slikati kaj zanimivega sploh? ;) Dolgo me že ni blo tam namreč, hehe.
Hvala in lp
Eschelon ::
Zakaj pa ne. Če ti paše v žep - fino. Sicer ponavadi odložiš nahrbtnik preden greš na kako furo (nihče ne odgovarja zanj). Nam niso nič ukradli (mesec nazaj). Na večini atrakcij te slikajo njihove kamere in ti lahko sliko (stame cca. 3 eure) natisnejo. Ker sam tega med vožnjo ne moreš (ni pametno) - če ti kaj odleti med vožnjo, zna koga poškodovati - s tem se jaz ne bi hecal.
mirage, hihihi, mas prav >:)
odiedog ja saj med vožnjo ne bi slikal....zato me lih zanima kam z napravo, če je ne moreš oz. ne smeš imeti pri sebi takrat. V žep ne gre...Imam torbico, ki jo lahko obesim okrog vratu, mogoče bom pa imel tisto za okrog pasu.
Ampak če je slučajno ne bom mogel imeti gor, potem mi ostane le nevarovan nahrbtnik....hmm, bom premislil.
Aja, mimogrede, pred mesecem - je bila velika gužva?
odiedog ja saj med vožnjo ne bi slikal....zato me lih zanima kam z napravo, če je ne moreš oz. ne smeš imeti pri sebi takrat. V žep ne gre...Imam torbico, ki jo lahko obesim okrog vratu, mogoče bom pa imel tisto za okrog pasu.
Ampak če je slučajno ne bom mogel imeti gor, potem mi ostane le nevarovan nahrbtnik....hmm, bom premislil.
Aja, mimogrede, pred mesecem - je bila velika gužva?
icek ::
Heh, tudi midva s punco grema jutri v gardaland pa se ist osprasujema. Boma vzela poleg fotoaparat pa ono "pedertasno" za okol pasa. Tista je v tem primeru kar prirocna, tudi na furah.
Rider of Theli
www.air-tv.net
www.air-tv.net
heh, icek, okej tisti s pedertasto torbico bos torej ti ;) :P
Ampak, se vedno ne vem, ce je dovoljeno na vse voznje s to torbico...ker mogoce te kje privezejo okrog pasu, pa okrog ramen, pa okrog glave, pa okrog... ;)
Seveda, pa hočeve vse najbolj divje vožnje sprobat ;)
Ampak, se vedno ne vem, ce je dovoljeno na vse voznje s to torbico...ker mogoce te kje privezejo okrog pasu, pa okrog ramen, pa okrog glave, pa okrog... ;)
Seveda, pa hočeve vse najbolj divje vožnje sprobat ;)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Simko ()
icek ::
To kolko je kje kaj dovoljeno pa tud jaz ne vem. Nazajdnje ko sem bil (4 al 5 let nazaj) nisem imel problemov.
S katero agencijo pa gres?
S katero agencijo pa gres?
Rider of Theli
www.air-tv.net
www.air-tv.net
BigWhale ::
Sicer v Gardalandu se nisem bil, ampak v Great America parku so vsem, vse pobrali, preden si sel na ride. Z izjemo, da sem jaz ocala obdrzal zmeraj na buci in so prezivela vse kar se je dalo preziveti :P
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | prvič na letalo (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 21225 (17420) | nodrim |
» | Pedrtošl (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13989 (7717) | Lion29 |
» | pritožba na kazen - možnost ugoditve (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 16645 (12041) | bluefish |
» | Kako najceneje prit v Gardaland?Oddelek: Loža | 9262 (8093) | bzp |