Forum » Loža » Pošiljanje mobilnika v tujino?
Pošiljanje mobilnika v tujino?
Quanayrisha ::
Ali je možno poslati mobilni telefon v tujino? Z kodo da sledenje ni mogoče saj ga zavrnejo takoj in dobim nazaj. So mi pa rekli na pošti, da tudi navadno ni mogoče.
Ali je kakšna druga možnost? Ima kdo izkušnje s tem in kako uspelo poslati? Bila bi vesela odgovora, hvala.
Ali je kakšna druga možnost? Ima kdo izkušnje s tem in kako uspelo poslati? Bila bi vesela odgovora, hvala.
stb ::
Si ga prodal na bolhi američanu, ki želi da ga pošlješ njegovemu bratrancu v nigerijo?
Sicer pa v ceniku (https://www.posta.si/zasebno-site/Docum... ) poišči "Pismo s sledenjem".
Sicer pa v ceniku (https://www.posta.si/zasebno-site/Docum... ) poišči "Pismo s sledenjem".
MIHAc27 ::
Itak, da se da poslat. Jaz ne vidim, v čem bi bil problem (razen mogoče baterija).
Koliko pa je to pametno, je pa druga. Je ta tvoj telefon res tolk special, da ga v tujini ni za dobit? Ker 99% gre za nateg.
Koliko pa je to pametno, je pa druga. Je ta tvoj telefon res tolk special, da ga v tujini ni za dobit? Ker 99% gre za nateg.
Machete ::
Jaz sem že dva odrabljena prodal na ebayu. Enega v Litvo enega v Latvijo. Obakrat sem se zlagal, da ni baterije oz. je vedela, ampak je pač 'mižala' ker je majhen kraj, kao na mojo odgovornost je rekla. Za vsebino sem pa napisal enkrat tv-remote, enkrat pa se ne spomnim.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
Machete ::
Drugače pa uporabi dostavne službe. Iz tujine dobim telefone preko gls ali dhl express.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bolha plačljiva (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 37583 (14936) | PersonaRuda |
» | Kako poslati izdelke z vgrajenimi baterijami po poštiOddelek: Loža | 5149 (2337) | Kuscar |
» | Vprašanje glede pošteOddelek: Loža | 4424 (3638) | Alamar |
» | Pošiljanje paketov v tujino (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 40059 (22448) | darkolord |
» | Prodaja po pošti in ne-prevzemOddelek: Loža | 12392 (8658) | GTX970 |