Forum » Izdelava spletišč » Nalaganje spletne strani - indikacija
Nalaganje spletne strani - indikacija
marjan_h ::
Zanima me kako je pri spletnih straneh narejeno, da ko je nekaj npr. 40 % naloženo se to ustrezno prikaže v progress baru ali podobnemu elementu.
Bom dal primer: Recimo da backend potrebuje 5 sekund da sprocesira podatke in vrne rezultat. Torej narediš animacijo za progress bar, ki potrebuje 5 sekund da tista črtica pride do konca in nato prikažeš stran. Ampak to mene ne zanima, želel bi vedeti kako tista funkcija katera se izvaja v ozadju pove temu elementu na strani glej naredil sem 30 % celotnega procesiranja prikaži to na strani. In potem se to povišuje do konca.
Ko sem po spletu iskal info glede tega, sem edino naletel na tutoriale ki govorijo o tem kako se naredi v .css različne animacije.
Hvala vsem spletnim programerjem za odgovore.
Bom dal primer: Recimo da backend potrebuje 5 sekund da sprocesira podatke in vrne rezultat. Torej narediš animacijo za progress bar, ki potrebuje 5 sekund da tista črtica pride do konca in nato prikažeš stran. Ampak to mene ne zanima, želel bi vedeti kako tista funkcija katera se izvaja v ozadju pove temu elementu na strani glej naredil sem 30 % celotnega procesiranja prikaži to na strani. In potem se to povišuje do konca.
Ko sem po spletu iskal info glede tega, sem edino naletel na tutoriale ki govorijo o tem kako se naredi v .css različne animacije.
Hvala vsem spletnim programerjem za odgovore.
Netrunner ::
Zanimivo vprašan je :) Nisem še nikoli delal preloader-ja vendar jaz bi začel s tem:
klik
klik
klik
klik
klik
klik
klik
klik
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.
marjan_h ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bodo brezrcalne kamere izpodrinile DSLR ? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 12681 (11504) | no comment |
» | Turistična agencija IntelektaOddelek: Loža | 5902 (5376) | Formula 1 |
» | Računanje efektivne napetostiOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4128 (3900) | Jean-Paul |
» | Zagon Windows pri prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 2541 (2031) | Gundolf |
» | 11. novembra se paziteOddelek: Novice / Omrežja / internet | 2353 (2353) | teac |