» »

Turistična agencija Intelekta

Turistična agencija Intelekta

Formula 1 ::

Kod sem že v naslovu napisal me zanima mnenje o turistični agenciji Intelekta.Hvala za pomoč.

Redkvica ::

MIdva sva šla prvič z Intelekto na počitnice na Karpatos, potem pa še na Chios. Obakrat je bilo vse čist OK. Obakrat sem vse urejala tik pred zdajci, klicala sem na njihov klicni center, ko sva se z gospo zmenili, mi je poslala račun in navodilo za plačilo kar na mail, plačala sem po kliku. Ker je bilo res tik pred zdajci, so naju vaucherji čakali na letališču, v njihovi pisarni. Tako da prav na agenciji še nikoli nisem bila:) Dol v Grčiji smo vedno imeli njihovo predstavnico, ki je bila obakrat prijazna in dovolj informativna. V hotelu je bilo tako, kot sva pričakovala. Na Chiosu sva prvo noč ugotovila, da so naju dali v sobo, nad katero je na strehi tulila zunanja enota centralne klima naprave. Naslednji dan sva predstavnico prosila, če se nama lahko z recepcijo dogovori za drugo sobo, pa je kljub temu, da je bil hotel poln, to uredila. Ko so šli prvi gosti domov, so naju dali v njihovo sobo. Reklamirala nisva nikdar nič, tako da ne veva, kako rešujejo reklamacije.

Midva večkrat potujeva z Intelekto ali s Kompasom, pa se meni zdita ti dve agenciji po kakovosti enakovredni.

fosil ::

Malo poglej tole: klik, klik, klik
Tako je!

MIHAc27 ::

Jaz sem z njimi šel le enkrat, v Grčijo. Bilo je tako kot treba, se pravi super :)
Je pa tega res že 6let nazaj.

Formula 1 ::

fosil je izjavil:

Malo poglej tole: klik, klik, klik

Najbolj me skrbi zaradi prvega linka in hotela na Kosu ker smo tudi mi rezervirali hotel na kosu.Me pa zanima kdaj so vas obvestili o odhodu ker mi gremo v nedeljo ni nas še vedno niso obvestili o odhodu.Plačano pa je bilo okoli 10.6.Obvestili pa naj bi nas teden pred odhodom.
EDIT:klical sem na intelekto in so baje zvedeli šele danes in da gresta na isti dan 2 avijona.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Formula 1 ()

Tarzan ::

Imam pozitivno izkušnjo. No, ampak to že toliko staro, da se nanjo niti ne splača več ozirat.

V teh časih se je bolje petkrat prepričati, če je vse kot mora biti, kot pa, da si nastavljen na avtopilota. Bolje biti malo tečen pred odhodom, kot fejst tečen kasneje. :)


Uživajte na Kosu. Sem bil tam in je bilo precej lepo, ljudje kar preveč prijazni (velikokrat vsiljivi) in na račun lojalnosti določenemu lokalu smo dobili kar nekaj brezplačne pijače. :) Znajo pa vsi grki bit nateguni, sploh baje zdaj v krizi. Upam, da bo izlet čim bolj prijeten, vsaj toliko kot moj.


Aja, samo da ne bo dileme - na otok Kos nisem šel z Intelekto.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tarzan ()

Formula 1 ::

Vsaka izkušnja je pomembna pa tudi če je stara.

andrope ::

Žal same slabe izkušnje z njimi. Šel sem enkrat in nikoli več.
Začelo se je že po prihodu v hotel, ko so nas nastanili v sosednji hodel (2 zvezdici manj, kot smo plačali) z izgovorom, da za nas nimajo sobe in da jo dobimo naslednji dan (to se je zgodilo še nekaj družinam in se ponovno ponovilo naslednji teden, ko so prišli novi gostje - zanimivo da so tako delali samo s Slovenci). Tudi, ko smo naslednji dan komaj izprosili svojo sobo, se je ignoranca s strani hotelirja samo še nadaljevala, in kljub posredovanju predstavnikov, ki so tam (vsaj ti so svetla točka podjetja) se do konca to ni spremenilo.
Da ne govorim o odnosu podjetja po naši vrnitvi domov, ko smo jim posredovali reklamacijo. Tu so sledile šele žalitve in grožnje s strani vodstva podjetja in navajanje neresničnih in nepreverjenih izjav.
Žal nič dobrega o tej agenciji.

Če se hočete izogniti težavam, se je raje izogibajte.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: andrope ()

Formula 1 ::

Evo da se še jaz oglasim.Od dopusta je že kar nekaj časa in problemov ni bilo nobenih z agencijo le vodička ni imela pojma o otoku.Problem je bil le z hotelom ker so nas najprej poslali v sobo za 2 bili pa smo trije tako da smo nekaj živcev in časa izgubili na ta način.Vsobi v katero so nas nastanili kasneje (za 3) ni delal sef in ga do konca dopusta niso popravili ampak se nam ni dalo kregati ker kljub naši pritožbi niso naredili nič.Drugače je bil hotel kar vredu razen pač teh zapletov.Hotel pa je Sol Kipriotis Village.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

TUNIZIJA - Djerba

Oddelek: Loža
268839 (8069) AtaStrudl
»

Imate res za dopust evre? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6812112 (9615) KaiV6
»

dopust za 2 za okrog 400.000SIT

Oddelek: Loža
223350 (115) Pujcek
»

Nateg s strani potovalne agencije? Potrebujem pravni nasvet

Oddelek: Loža
264495 (3773) AndrejS
»

Počitnice Turčija vs Grčija ?

Oddelek: Loža
217172 (6599) barbarpapa1

Več podobnih tem