Forum » Zvok in slika » Katere bluetooth slušalke?
Katere bluetooth slušalke?
M-XXXX ::
Iščem ene poceni bluetooth slušalke (bolj za delo kot kaj drugega). Kaj priporočate? Kvaliteta zvoka ni pretirano pomembna (bo tako ali tako ogromno vplivov iz okolice) katere bodo preglasili zvok slušalk...
kuall ::
Nelogično vprašanje, če pa te kvaliteta zvoka ne skrbi. Vzemi najcenejše. Ali pa na mimovrste vzemi tiste, ki so najbolje ocenjene.
Mene zanima, katere imajo zelo dober zvok? Dam tudi 100EUR in več, če bo res dober zvok, pa da jih ni treba stalno popravljat, ker ti lezejo iz ušesa.
Mene zanima, katere imajo zelo dober zvok? Dam tudi 100EUR in več, če bo res dober zvok, pa da jih ni treba stalno popravljat, ker ti lezejo iz ušesa.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kuall ()
M-XXXX ::
Nelogično?
Lahko da so najcenejše mrtve (baterija) po 15 minutah uporabe.
Lahko imajo najcenejše konkurenco (po ceni) in je konkurenca boljša.
Lahko se splača vzeti nekaj iz kitajske za 1/3 cene.
Lahko so ene best buy za 5€ več...
Zdaj če ti je to nelogično... Potem ti naj pa bo. Moje vprašanje še vedno velja.
Lahko da so najcenejše mrtve (baterija) po 15 minutah uporabe.
Lahko imajo najcenejše konkurenco (po ceni) in je konkurenca boljša.
Lahko se splača vzeti nekaj iz kitajske za 1/3 cene.
Lahko so ene best buy za 5€ več...
Zdaj če ti je to nelogično... Potem ti naj pa bo. Moje vprašanje še vedno velja.
kuall ::
Pred pol leta sem kupil Xiaomi Bluetooth športne slušalke, črne in mi še vedno ok delajo.
Edino zvok je bolj slab, samo zdaj sem se že navadil nanj in mi je kar ok.
Pa malo rade zlezejo ven iz ušesa, če se pelješ po kakšnih kamnih, da te ruka. Pač jih je treba stalno v uho rinit v takih situacijah. Za telefonirat so fajn.
Edino zvok je bolj slab, samo zdaj sem se že navadil nanj in mi je kar ok.
Pa malo rade zlezejo ven iz ušesa, če se pelješ po kakšnih kamnih, da te ruka. Pač jih je treba stalno v uho rinit v takih situacijah. Za telefonirat so fajn.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katere bluetooth slušalke? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 36048 (10475) | dope1337 |
» | Prenosne slušalkeOddelek: Pomoč in nasveti | 3185 (2490) | sandmat |
» | Ušesne slušalke? katere?Oddelek: Kaj kupiti | 5941 (3921) | vilonja |
» | Katere slušalke za tek/jogging?Oddelek: Kaj kupiti | 5274 (3523) | driver_x |
» | Slušalke za mp3 playerOddelek: Kaj kupiti | 6036 (5100) | zuz3k |