» »

Ušesne slušalke? katere?

Ušesne slušalke? katere?

blackey ::

Zdravo. Rabil bi rahlo pomoč pri nakupu ušesnih slušalk saj nevem kere izbrati. cena okvirno do 30€ več res nebi. Vem,odprtih je veliko tem na to debato ampak so večinoma stare, trg se pa iz meseca v mesec na novo polni z novo robo.
Do zdej sem gledal te:

http://www.mimovrste.com/artikel/126007...

http://www.mimovrste.com/artikel/126000...

http://www.bigbang.si/zvok/slusalke/use...

http://www.mimovrste.com/artikel/126007...

http://www.mimovrste.com/artikel/126010...

http://www.mimovrste.com/artikel/126000...

Zdej pa sem v dilemi. Ponudbe je velik, sam nevem kaj vzeti da bo res vredu. Vem da za 30€ nebo "super duper" in nevem kaj,ampak največjih j*jc pa tut nočem. :D Slišu sem da so baje Skullcandy slabe..? drugi jih spet hvaljo? kok je res s tem? pol AKG so baje dobre? Mi zna kdo svetovat in predlagat kere zbrati(ni obzevno da sam te iz linka,to so zgolj primeri). Bi pa rad neki da bo lepo špilal, pa da bo "kulkr tulk" dobro zatesnil hrup iz okolice in tut obdržalo zvok da se ne čuje preveč ven.

Hvala
Lepo pozdrav!

TehDucky ::

Tele in-ear slušalke so narejene da če jih imaš v ušesu se ne sliši nič ven, zdej je pa res da nekatere bolj tesnijo kot druge. Sem imel od philipsa SHE9550 http://www.bigbang.si/zvok/slusalke/use.... Po 1 letu uporabe je crknila ena, kar mi je sicer čisto kul, ker sem res slušalke vsak dan nosil po 1-2h. Potem sem pa imel pa pol leta tele http://www.bigbang.si/zvok/slusalke/use... pa jih nisem veliko uporabljal pa je tudi ena slušalka crknila.
Nasplošno so se mi zdele philipsove boljše, četudi pol cenejše. Basi so bili močnejši oz. bolj izraziti, medtem ko kvaliteta ostalih tonov je bila na istem nivoju. In pa še dalj so mi zdržale .
Sedaj uporabljam pa tiste ki sem jih dobil zraven telefona, ki naj bi se sicer štele k in-ear slušalkam, vendar imajo ogromno gumico okoli, in tudi ven jih štrli veliko, vendar nimam časa it iskat nove, poleg tega pa imajo te še en gumb ter mikrofon zraven tako da so zraven telefona čisto kul.

Se opravičujem ker ti ne morem pomagati s tvojim problemom katere slušalke vzet, saj sem bil tudi sam vedno v enaki poziciji in sem jih kupoval kar vrat na nos v BigBangu, kjer sem še prodajalca vprašal kaj si misle, potem pa vzel nekaj meni cenovno dostopno.

Lp

Tomson ::

Izberi si cenovno področje, ter tukaj BESTBUY za tvoj denar. Mislim da najbolj specifično in pregledna baza in-ear slušalk na enem mestu. Sam sem po tem sistemu naročil nekaj slušalk in bil izredno zadovoljen ...

KLIKNI ME NEŽNO
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor

Janac ::

tiste AKG imam jaz in se dobro slisi, tudi bassi niso slabi sam skos vn padajo iz ušes

blackey ::

Hvala za odgovore.:) Torej AKG odpadejo, ker to mi najeda živce če slušalke nonstop padajo iz ušes. Hvala za link..vidim da je kar nekaj dobrih, sam jih ni recimo na Mimovrste.si, BigBang... zato me zanima kje jih potem kupit/naročit? Ve kdo še za kakšno tako spetno trgovino, kjer bi se dalo to kupit?

Hvala. LP!

GeForce ::

Moj predlog gre AKG K330, jih imam tudi sam in so mi OK, ne pričakuj pa nekaj ultra/super/duper/blablabla BASS ali podobnega, ker to ni merilo za kakovost zvoka slušalk.

blackey ::

to mi je tak jasno ko beli dan,da nebom za ta denar dobu nevem oh in sploh. A mi lahko mogoče poveš, kak se slušalke držijo ali zelo rade padajo iz ušes?

LP!

lasse007 ::

Jaz bi priporočil slušalke Pioneer SE-CL721-K, se tudi kar dobro držijo v ušesih.

Katere bass slušalke?
"Predstave s črno magijo in njenim popolnim razkrinkanjem"
(Mihail A. Bulgakov, Mojster in Margareta)

bajsibajsi ::

Sam sem preko ebaya kupil tele za slaba 2 evra. http://www.ebay.co.uk/itm/200678597025?... Izgledajo enako kot originalne crne slusalke, ki sem jih dobil zraven HTC Desire aparata. Le da jih HTC prodaja za 10-20 evrov.

Cist kul za na fitnes. :)

Zgodovina sprememb…

blackey ::

te Pioneer SE-CL721-K sem tut gledal, in videt niso slabe ja:)

drugače pa tut jst zdej uporablam HTC-jeve podobne tem iz izgornjega linka, sam me jezi ker zelo rade padajo ven. Zato iščem zdej ene takšne z silikonskimi čepki ki se bolše obdržijo:)

LP

kuglvinkl ::

Sure nima nihče?

blackey ::

Kaj pa mogoče znamka Denon? si jih kdo lasti oz. ve kdo kaj povedat o njih?:) slišal sem da naj nebi bile slabe.

LP.

jazbec ::

vzami ali akg ali sennheiser
js mam akg in sm zelo zadovoljen

zoot ::

jaz pa sennheiser in sem prav tako zadovoljen

blackey ::

vidim da jih veliko hvali sennheiser. samo koliko jaz gledam jih je teško dobit za 30€,da bojo solidne. ali pač?

Lp.

zoot ::

če jih najdeš za 30€ so definitivno boljše kot konkurenca

blackey ::

glih v tem je problem:) ..no saj jst jih nisem našel.

Roadkill ::

Denon je drugače ena izmed bolj prestižnih hi-fi znamk, ampak nimam pojma kakšne stvari imajo v tem najcenejšem razredu.

Sennheiser imaš tule nekaj: http://www.conrad.si/Slusalke-Sennheise...

Drugače pa lepo preberi link od Tomsona. Fantje na head-fi so namesto nas opravili delo.
Ü

blackey ::

Tist link sem pregledal ja. Res je fajn napisan za vse razrede od cheap robe do "zlata" :D Ampak vrjetno bom vzel Skullcandy Titan. Res da so mal preko 30€ sam sm jih imel možnost sprobat( pri kolegu) in so mi zlo dobre pa še majhne so fajn.

Hvala še enkrat vsem!

LP

Machete ::

Da ugrabim temo.
Sam sem bil zelo zadovoljen z Nixon 8mm in 10mm the Wire.
Posebaj kul mi je res dobro tesnenje zunanjega zvoka in to da dejansko ostanejo v ušesih tudi pri teku in kakšnem miganju z glavo.

Mi je pa pri 10mm crknila leva slušalka v prej kot letu. Prejšnje sem imel dobre dve leti in sem strgal kabel.. tako da nevem koliko bi še delale. Nabavil sem pri Blue tomato (ker jih v sloveniji ni mogoče dobiti) in seveda račune in ostalo vrgel stran. 8mm, katere sm strgal sem kupil v usa na blef in so me takoj prepričale z dobrim zvokom in takrat meni novim sistemom tlačenja v uho.

Mi kdo priporoča kašno drugo firmo v podobnem rangu in z enako dobrim 'tesnenjem'?
Hvala

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Machete ()

Tomson ::

Tole je tudi vredno ogleda, sicer ni serijska proizvodnja, ampak kvaliteta je pa kar huda za svojo ceno. Sam sem tu vzel XE200PRO Walnut Edition iz 90€ znižane na 30€ - je treba pogledat če koda za popust še velja - in za teh 30€ boljših slušalk ni. Je pa res da sedijo ne tako lepo kot konkurenca. Zato pa imajo res en kup modelov.

Priporočam! ---> XEARS
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor

Machete ::

A majo res tako dober tvok kot se hvalijo? Ker drugač so nagravžno grde, ampak če so res tako dobre, bi se dalo to požret.

echoman ::

Pozdravljeni,

Sem pred nakupom novih slušalk do 15 €. Gledal sem že spodnje in me zanima, katere so boljše oz. katere bi vi sami priporočali?

http://www.mimovrste.com/artikel/126008...

http://www.mimovrste.com/artikel/126010...

Hvala!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: echoman ()

Machete ::

Druge, če že moraš nujno nekaj od tega dvojga.

Če pa imaš možnost pa si naredi uslugo in dodaj še 8€ za poštnino in kupi neke na tej avkciji
Za podoben denar boš dobil 5x boljše slušalke.

lp

Tomson ::

Machete je izjavil:

A majo res tako dober tvok kot se hvalijo? Ker drugač so nagravžno grde, ampak če so res tako dobre, bi se dalo to požret.



Za taj dinar je to to! :)

klik
klik


Sound (7.9/10) – Whereas the similarly-priced N3i model pulls out all the stops in the pursuit of visceral bass and head-turning ambience, the XE200PRO is a slightly more level-headed take on the consumer-friendly sound common to the Xears earphones. Its bass is lower in impact and flatter than that of the N3i, with a punchier, crisper sound and slightly quicker note presentation. Sub-bass power and rumble are also reduced and the bass doesn’t bleed into the midrange as much as with the N3i or TD-III. In typical Xears fashion the low end is still anything but lacking but on tracks with plenty of bass the XE200PRO edges ahead of the N3i in resolution and clarity.

The midrange is smooth and detailed. It is similar in both emphasis and technical proficiency to the N3i model but there is not as much bass to get in the way with the XE200PRO. As a result, while the XE200 is not as warm and rich as the N3i, it textures notes slightly better and sounds more level overall. The overall clarity competes with the far more analytical XR120PRO and the timbre is quite good, as with the other higher-end Xears models.

The top end appears to be slightly more prominent than with the N3i and TD-III but still is not a focus of the sound signature. It sounds a tiny bit edgy next to the softer and slower N3i but doesn’t have any major adverse effects on the sound. Top-end extension is decent as with the other Xears models. Soundstage size is similar to the N3i but, while the N3i has the ambience of a large but enclosed space, the XE200PRO sounds a bit more open. It is not the most well-separated presentation but the layering is good and the positioning yields no surprises. It’s a well-rounded presentation to match a well-rounded sound signature.

Value (9/10) – Completing the triumvirate of higher-end Xears wooden IEMs, the XE200PRO provides a slightly more balanced alternative with all of the technical capability of the N3i. Above all else, the XE200PRO is a well-rounded, relaxing listen that sacrifices a bit less fidelity compared to the N3i and TD-III models. It is much the same story with usability – the fit is less fidgety than with the N3i and the driver flex is less noticeable. The housings are still very large at the front but for this level of performance at the current asking price, I’m willing to live with far greater discomfort than that.

Pros: Great sound quality with a consumer-friendly signature
Cons: Large housings; not giftable for lack of packaging
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor

Dragi ::

Pojdi v big-bang in vzemi katerekoli sennheiser si lahko privoščiš. Sem imel do sedaj že morje različnih slušalk in so crkovale vse kot po tekočem traku, trenutne sennheiser so zlata vredne. Kvaliteta je odlična, kabel je še malo daljši in dosti dobiš zraven. Pa še izdelane so tako lepo, da nikakor ne padejo iz ušes.

zoot ::

Sam mam in-ear in slušalke za komp od sennheiserja. Za komp sem bil pred mesecem primoran kupiti nove, ker niso prejšnje sennheiser 161, stare 6 let, hotle odpovedat. Seveda so po mojem mnenju top za zvok. Sicer pa lahko kupiš dr. Dre, ki so po mojem mnenju slabše od sennheiserja , in plačaš kvaliteto. Ravno tako kot je rekel Dragi.

EDIT: Za 35EUR, če jih majo na zalogi: http://www.bigbang.si/zvok/slusalke/use...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: zoot ()

Sqrt2 ::

Jaz sem bil pa ravno pred nakupom skullcandy slušalk, ko sem slučajno zasledil to temo. Po mnenju drugih se jim bom raje odrekel in kupil druge. So kakšne nove na tržišču, ki so kokr tok tam okoli 30 € +-7 €. Priporočljivo je da se jih da dobiti v SLO, vendar ni nujno.
Našel sem tele: http://www.mimovrste.com/artikel/126000...
http://www.bigbang.si/zvok/slusalke/za-...
http://www.bigbang.si/zvok/slusalke/za-... LP

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Sqrt2 ()

IvoJan ::

http://www.mimovrste.com/artikel/126007...
priporocam denon!
jih imam ze 2 leti in se vedno delujejo brezhibno s tem da so v uporabi vsak dan 2-3 ure.
pred tem sem imel skullycandy titan in FMJ. sicer so lepe ampak so totalen crap!
|TUF X670E plus WIFI|7900X3D|arctic LF2 360mm|
|32gb 6000 CL32 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|

Dragi ::

http://www.amazon.de/Marshall-00150575-...

Trenutno imam te. So sicer on ear ampak izgledajo fenomenalno.

V kablu imajo vgrajen mikrofon in gumb, ki ti omogoca morje moznosti (vsaj na macu).
Enojni klik je pavza, dvojni klik naslednji komad, trojni klik prejsnji komad...

Obozujem jih!

gusto ::

Si bom sposodil temo. Rabil bi ene in-ear slušalke kot darilo za brata. Prej je imel Pioneer SE-CL721, je bil zelo zadovoljen, a so mu na žalost crknile. Iščem nekaj podobnega, v podobnem cenovnem rangu (30€). Gledal sem recimo Sennheiser CX 300-II Precision. So ok? Vsak drug predlog dobrodošel.

mitja73 ::

gusto je izjavil:

Si bom sposodil temo. Rabil bi ene in-ear slušalke kot darilo za brata. Prej je imel Pioneer SE-CL721, je bil zelo zadovoljen, a so mu na žalost crknile. Iščem nekaj podobnega, v podobnem cenovnem rangu (30€). Gledal sem recimo Sennheiser CX 300-II Precision. So ok? Vsak drug predlog dobrodošel.


https://www.mimovrste.com/prenosne-slus...
zelo udobne

Tomson ::

gusto je izjavil:

Si bom sposodil temo. Rabil bi ene in-ear slušalke kot darilo za brata. Prej je imel Pioneer SE-CL721, je bil zelo zadovoljen, a so mu na žalost crknile. Iščem nekaj podobnega, v podobnem cenovnem rangu (30€). Gledal sem recimo Sennheiser CX 300-II Precision. So ok? Vsak drug predlog dobrodošel.


Sennheiser CX300 so defenitivno dobra izbira, tudi zelo dobra, cenejša alternativa pa recimo Klipsch Image S3 za zelo ugodnih 23€ ...
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor

vilonja ::

Mogoce koga zanima nakup npvih slusalk za tja okoli 60 eur. Mislite da bi bila zelo obutna razlika med cx300ii in med:
http://m.ebay.de/itm/291390514633?_mwBa...

Je tole drugace varno kupovati tukaj?

Mogoce ce gre za darilo bi mogoce razmislil tudi o teh.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katere slušalke za tek/jogging?

Oddelek: Kaj kupiti
225142 (3391) driver_x
»

Kater in-ear slušalke?

Oddelek: Kaj kupiti
355741 (3765) Janac
»

Slušalke Skullcandy asym ali skullcandy smoking

Oddelek: Kaj kupiti
61411 (1228) Donk3y
»

Slušalke za prenosni mp3

Oddelek: Kaj kupiti
112643 (2222) dolomiti
»

In-ear slušalke

Oddelek: Zvok in slika
142436 (2011) Bor H

Več podobnih tem