Forum » Programska oprema » Popolno kloniranje disket - program?
Popolno kloniranje disket - program?
whatson ::
Hi.
Vem da sem pred leti uporabljal en programček v DOS-u, ki mi je delal POPOLNI image disket. Program sem uporabljal za kopiranje TIS-ovih zaščitnih disket. Sedaj bi ga uporabljal v druge namene (nič nelegalnega), a sem pozabil kako se imenuje.
Obstaja kakšna nova windows možnost?
Vem da sem pred leti uporabljal en programček v DOS-u, ki mi je delal POPOLNI image disket. Program sem uporabljal za kopiranje TIS-ovih zaščitnih disket. Sedaj bi ga uporabljal v druge namene (nič nelegalnega), a sem pozabil kako se imenuje.
Obstaja kakšna nova windows možnost?
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39
whatson ::
svejk poslji mi na mail: whatson@siol.net
danke
danke
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39
pagat34 ::
AnaDisk
pri linuxu je tudi en tool zraven.. ki pa na žalost ni več uporaben pri najnovejših siemensovih programih oziroma njihovih avtorizacijskih disketah...
dr.J ::
dd mogoče?
dd if=/dev/fd0 of=floppy.img bs=1440
potem pa samo obrneš:
dd if=floppy.img of=/dev/fd0 bs=1440
dd if=/dev/fd0 of=floppy.img bs=1440
potem pa samo obrneš:
dd if=floppy.img of=/dev/fd0 bs=1440
Jackass ::
Command Promt!
Upišeš "copydisk a: a:" (brez narekovajev) in kopira vse po tekočem traku!
Simple!
Upišeš "copydisk a: a:" (brez narekovajev) in kopira vse po tekočem traku!
Simple!
jAcKaSS
CaqKa ::
ona linux varjanta naredi 100% kopijo razn če je disketa zaščitena kot so to zaščitene diskete od simensovih avtoraizacijskih programov.. tam ti napiše read error novejšega postopka za kopiranje teh disket pa še nisem našel.. sicer je pa to ileglano že... bo treba zaklenit ker je vse kar se legalnosti tiče bilo povedano.
BoBi ::
Z Anadiskom gre 100%, s Telediskom tut, ker je to ubistvu isto, sam s telediskom loh delaš še image.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ASP 32 bitni slovarji z zaščitno disketo..instalacija na notebook brez disketnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 2827 (2560) | ping |
» | Kako kopirati na disketro v LinuxuOddelek: Operacijski sistemi | 1499 (1363) | Gapi |
» | problem pri kopiranju disketeOddelek: Pomoč in nasveti | 1663 (1473) | V-i-p |
» | Na disketi ni videt nic, a je kljub temu zaseden prostorOddelek: Pomoč in nasveti | 971 (807) | umetnic |
» | Zaščitna disketaOddelek: Programska oprema | 1562 (1353) | OZZY |